Jump to content

al meu e34

afumatu

Recommended Posts

multumesc tuturor pentru ingrijorare

din pacate nu am fost eu la volan...mai bine eram eu. a fost sotia mea. am trecut prin clipe foarte grele de aseara la 7 pana azi

din ce isi aminteste ea spune ca nu avea viteza dar dintr-o data a inceput sa se balanseze masina si a tras-o puternic in stanga si s-a dus in diagonala pe contrasens, a intrat pe pamant si s-a oprit intr-un dig de pamant apoi s-a rasturnat si a mers pe plafon cativa metrii

nu avea centura pusa,,,dupa ziua de astazi, in care i-au facut mai multe investigatii, este OK, multumesc lui Dumnezeu, toti care au vazut masina au crezut ca este deja dusa sau e fff rau, dar nu are decat cateva julituri pe maini si pe fata pentru ca a iesit prin geamul de la sofer, masina fiind cu rotile in sus

a cedat vreun cauciuc, ce naiba s a intamplat?

regretabila intamplare,sper ca sotia ta e bine

e34 e o masina incredibil de solida si mie mi a salvat viata

Edited by Sly

da, o sperietura mare, cateva copci,2, pe fata de la o taietura, minora, pe maini si o doare capul si o ia ameteala de la zdruncinatura si piciorul stang, cred ca are muschiul zdrobit dar doctorii au zis ca se va reface fff rpd fiind tanara

a cedat vreun cauciuc, ce naiba s a intamplat?

regretabila intamplare,sper ca sotia ta e bine

e34 e o masina incredibil de solida si mie mi a salvat viata

ms Sly, e bine dupa cum arata masina si cum s-a intamplat, toti care au vazut masina au zis ca daca era alta nu stiu daca ea mai era bine...

chiar nu imi explic ce s-a intamplat,

deci era drum drept fara nicio masina nici din spate nici din fata si cik a intrat in balans si a tras-o stanga puternic. pe sosea se vad urmele de cauciuc, alea din stanga au latimea normala dar alea din dreapta sunt mult mai late, nu mi explic nimic

Pff, ce sa mai spui... ramai mut.

Insanatosire grabnica!

P.S.

Daca a tras-o stanga, atunci pe stanga a fost ceva.

Ma gandesc la rulment blocat pe fata sau pe spate, ceva prin grup si a blocat roata stanga spate...

Edited by d-rive

A explodat ceva pe dreapta ?

Bine ca e sotia ok. Insanatosire grabnica !

MS KIP...

crede-ma ca nu am habar...m-am uitat pe sub ea si am obs la roata din dreapta ca atarna o bara, cred ca e cea de torsiune, e un fier cam cat degetul mare de gros putin curbat asa

Posibil sa se fi rupt ceva pe la directie.

Am vazut asa ceva in urma cu vreo 3-4 ani, intamplandu-se la 100 km/h chiar in fata mea. Pe banda a 2-a pe A1, masina din fata, pur si simplu brusc si fara motiv, a sarit in parapetii de pe margine, trecand milimetric prin fata tirului de pe banda 1 pe care tocmai il depasise. Am oprit, nu a patit nimeni nimic, o familie cu o fetita, conducea sotia. Mi-a spus ca pur si simplu i-a sarit volanul din mana. Ne-am uitat pe sub masina si era ceva rupt pe la directie, intr-adevar. Masina cica o avusesera cu 2 zile inainte la revizie generala. Fiare...

din pacate in afara de abs nu are nici un sistem de prevenire

si airbagul la anii aia nu prezinta nici o garantie

mie personal la ultimul accident nu mi a sarit.centura ramane sfanta.ca si caroserie,n ai ce sa i reprosezi

deci TANC, DAAAAAAA....daca va uitati cu atentie stalpii din fata sunt intacti...pana in spate la luneta, s-a turtit doar plafonul, pragul doar ornamentul e putin infundat in rest e teapan. este intr-adevar o masina facuta cum trebuie si cu tabla teapana pe ea...din pacate nu are niciun sistem de tractiune, am vazut cateva dar cik sunt foarte rare care au ASC

nici ei nu i-a sarit airbagul dar nu avea nici centura pusa...nici nu stiu, daca avea centura pusa ramanea cu capul in jos si nu cred ca o putea scoate...asa a iesit singura din masina pe geamul de la sofer

Edited by afumatu

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.