Jump to content

al meu e34

afumatu

Recommended Posts

ms mult de tot mircea...intr-adevar are o caroserie beton. si se aseaza super pe sosea

ce ziceti se merita o recarosare? la RAR ma costa 200euro iar o masina pe mobile.de e in jur de 500 euro...+ manopera de schimbare a motorului

sau poate gasesc prin tara sau la bulgari un e34 bun

Inca un E34 care se sacrifica pentru stapan. Cam multe in ultima vreme. Incep sa-si arate batranetea... trebuie verificate mai bine la suspensie, directie, luate cauciucuri bune, etc.

Insanatosire grabnica sotiei! Ar merge o recarosare cu o masina intretinuta din Germania.

naspha ... ma bucur ca nu e ceva mai grav

am patit si eu cu Ford-ul meu cel vechi avea 28 de ani tigaia , bine ca nu aveam peste 50 km/h am schimbat bucsele de la bara antiruliu ( bara de torsiune) iar niste incompetenti de la service nu le-au strans maxim si a iesit bara dintr-un capat senzatie naspa cand pui frana si iti pleaca botu masini in toate directiile daca mai ai si abs si iti intra probabil din cauza asta a facut balans , sau doar daca cedeaza in ambele parti , cand cedeaza doar intr-o parte iti trage in partea unde cedeaza cand franezi , isi revine daca nu franezi dar tot trage putin intr-o parte... asta la viteza foarte mica la viteza mare ... doamne fereste

Edited by AndreiXXL

mi-a stat inima cand ai scris “din pacate era sotia la volan”… mi-a venit la loc cand am citit ca e ok.

Cred cu convingere ca si masina a protejat-o.

Insanatosire grabnica ! :flowers:

Sper sa-i fie invatatura de minte, sa poarte centura data viitoare! Putea fi mult mai rau daca zici ca a iesit prin geam afara, bine ca a scapat doar cu atat.

Pe mine ma enerveaza cand trebuie sa ma lupt cu pasagerii ca sa-si puna centurile, macar bwm-ul asta incepe sa tipe daca pasagerul dreapta nu are centura, si ii zic ca nu se opreste niciodata daca nu si-o pune :D Ar fi bine daca ar tipa si pt locurile din spate, ca acolo e de-a dreptul o munca titanica de convingere. Safety first, ca nu se stie niciodata de unde sare ghinionul. Eu si daca mut masina 50m imi pun centura, din reflex.

Nasol moment, oricum.

Nu cred ca ai inteles cum a stat treaba. Ea nu a fost aruncata prin geam ca nu avea centura. Dupa ce s.a rasturnat a iesit ea singura prin geamul de la sofer care se sparse. Usa nu se mai deschidea si masina era cu rotile in sus. Daca avea centura cred ca era mai rau. Ramanea spanzurata cu capul in jos si cine stie daca putea sa apese butonul. Ea dupa ce a iesit a lesinat. Deci a fost mai bn fara centura. Dar in majoritatea cazurilor centura e buna

Nasoala intamplare, abia acum am vazut... o gramada de accidente in ultimul timp cu E34, toate cu sfarsit imbucurator pentru cei din masina.

Ma gandisem si eu la varianta cu recarosarea, daca ai timp sa te ocupi, merita.. motorul va trebui schimbat cu cel de pe masina ( si apoi din nou daca vrei sa-l tii pe cel de pe noua caroserie). Iti trebuie ceva noroc sa gasesti o caroserie buna la un pret ok, in Germania sau adusa din Germania, sau chiar si alte tari fara gropi ca Romania, si cam asta e.

Edited by Piovra

• 3 months later...

Respect E34!!! o masina care salveaza vieti....sau cel putin situatia mea si de fata

accident prima banda a contrasensului pe la 60km/h frontal, masina mea bara cu amortizoarele de soc praf, capota atinsa :)

accident in curba de la eforie nord(evident drift) la 120 km/h de la diferenta de nivel a fugit spatele rau , am reusit sa o mai redresez cat de cat dar se ducea pe contrasens asa ca am tras dreapta si pe trotuar cu ea , ghinionul a fost ca bordura era imensa si m-a arunca in copac....sa zicem ca mai aveam un 70-60 km/h tot frontal, masina si in ziua de azi merge din punct de vedere al directiei perfect(la 240 nu tremura nu nimic)evident lonjeroanele plecasera amandoua .

• Like 1

Respect E34!!! o masina care salveaza vieti....sau cel putin situatia mea si de fata

accident prima banda a contrasensului pe la 60km/h frontal, masina mea bara cu amortizoarele de soc praf, capota atinsa :)

accident in curba de la eforie nord(evident drift) la 120 km/h de la diferenta de nivel a fugit spatele rau , am reusit sa o mai redresez cat de cat dar se ducea pe contrasens asa ca am tras dreapta si pe trotuar cu ea , ghinionul a fost ca bordura era imensa si m-a arunca in copac....sa zicem ca mai aveam un 70-60 km/h tot frontal, masina si in ziua de azi merge din punct de vedere al directiei perfect(la 240 nu tremura nu nimic)evident lonjeroanele plecasera amandoua .

jmechera masina,tanc nemuritor..e pacat sa faci drift la 120 si sa nu te filmeze cineva sa ne arati si noo!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.