Jump to content

Sfaturi pt acest set de jante si masina mea?

ReSp3cT

Recommended Posts

nu stiu ce sa fac sa le cumpar sa nu...? dati`va cu parerea dak credeti ca or sa vina bine pls

estetic ...

o sa dea bine de tot pe masina chiar se potrivesc , am vazut un E39 azi exact culoarea la al tau dar cu stopurile si geamurile fumurii era vis ...

tehnic par replici si trebuie sa ai grija ce fel de replici cumperi ca sunt unele foarte proaste

firma e gernmana acum depinde de pret si de calitatea lor ....

Edited by AndreiXXL

din ce am vb cu respect jantele au fata 8,5 j et25 si spate 9,5 j et 35 . daca gresesc corecteaza!

eu zic ca o sa atinga sigur .are suspensie stock

depinde de cauciucurile care le pune pe jante respective

Acum referitor la jante la ce pret le poti lua?

mie imi plac, altora nu. p.s. ca fapt divers, nu inteleg care-i faza cu cererile astea de sfaturi...daca ne plac noua jantele sau nu, jante pe care TU vrei sa le pui pe MASINA TA. pune-ti frate ce-ti place, sa fii tu fericit si multumit, nu ca ce-o zice lumea :)

Cred ca o sa vina bine rau pe masina ca de altfel si cele care sunt in prima poza sunt bine. Parerea mea este sa nu dai original pe copie, acum nu stiu ce tranzactie o sa faci tu si nu ma intereseaza. Eu am schimbat unele originale (intradevar cam nasoale ca si model insa impecabile ca si functionalitate) cu unele de firma nu replici si acum dupa doi ani trebuie sa le indrept. Pot spune ca nu am dat cu ele decat in gropile din asfalt, gropi care nu am putut sau sunt imposibil de evitat, santuri de-a latul soselei etc.

ar fi faine daca nu ar avea suruburile alea pe margini. si ai grija maxima la dimensiuni : latime si offset

daca sunt dimensiunile mentionate mai sus o sa frece sigur pt ca jante pe 16 7j et 20 cu 205/55/16 freaca deja pe spate.

Edited by pedro

pai le iau la 500 de lire cu tot cu transport.....

daca vand masina nu vand si jantele :)

Daca nu vand masina eu o sa stau o perioada in uk si dupa paste o sa aduc si masina aici si nu prea o sa am probleme cu gropile daca pun jantele......mie sincer sa fiu mi`ar fi placut ceva chromat dar sunt scumpe rau....

cauciucuri am 225/45(sau 245) fata si 255/35 spate...

pai le iau la 500 de lire cu tot cu transport.....

daca vand masina nu vand si jantele :)

Daca nu vand masina eu o sa stau o perioada in uk si dupa paste o sa aduc si masina aici si nu prea o sa am probleme cu gropile daca pun jantele......mie sincer sa fiu mi`ar fi placut ceva chromat dar sunt scumpe rau....

cauciucuri am 225/45(sau 245) fata si 255/35 spate...

pe fata sa nu pui 245

mie imi plac, altora nu. p.s. ca fapt divers, nu inteleg care-i faza cu cererile astea de sfaturi...daca ne plac noua jantele sau nu, jante pe care TU vrei sa le pui pe MASINA TA. pune-ti frate ce-ti place, sa fii tu fericit si multumit, nu ca ce-o zice lumea :)

+1 :goodjob:

215/40 si 245/35 :thumbsup:

la configuratia data de tine, 225/45 si 255/35 iese o diferenta in plus de 2.5 cm in diametrul rotii fata/spate

Edited by max83

+1 :goodjob:

215/40 si 245/35 :thumbsup:

la configuratia data de tine, 225/45 si 255/35 iese o diferenta in plus de 2.5 cm in diametrul rotii fata/spate

Vezi sa nu gresesti max /la fel de bine poate pune si 225/45 fata si 245/40 spate si nu vor fi diferente mari/jantele sunt latimi diferite