Jump to content

vand doua suporturi car-kit telefon E46 OEM, rama adaptoare cd, cd player blaunpunkt capace roti bmwE36 si antifurt roti OEM

Recommended Posts

cd player blaupunk asta era in portbagaj cand am cumparat masina fostul proprietar spune ca functioneaza. deci trebuie probat pret 100 lei

rama adaptoare 30 lei

car kit siemens cu tot cu telefon si toate accesorile modul difuzor microfon antena era legat la cd-playerul original al masinii. eu l-am dat jos ca nu imi trebuie. poate are cineva nevoie pret 150 ron cu tot cu suportul OEM

capace BMW E36 4 bucati le-am dat jos de pe E46 ca arata ca naiba pret 40 ron

cd player blaupunk asta era in portbagaj cand am cumparat masina fostul proprietar spune ca functioneaza. deci trebuie probat pret 100 lei

rama adaptoare 30 lei

car kit siemens cu tot cu telefon si toate accesorile modul difuzor microfon antena era legat la cd-playerul original al masinii. eu l-am dat jos ca nu imi trebuie. poate are cineva nevoie pret 150 ron cu tot cu suportul OEM

capace BMW E36 4 bucati le-am dat jos de pe E46 ca arata ca naiba pret 40 ron

mai adaug la vanzare doua seturi antifurt roti OEM setul include 4 prezoane si o cheita pret 75 ron set

rog frumos un moderator daca intra in topic sa imi modifice si mie titlul sa puna si "antifurt roti OEM

multumesc anticipat

WYP, citeste regulamentul cu atentie, te rog :thumbsup:

salut, da stiu imi pare rau dar am zis sa nu mai deschid alt topic, imi modifici si mie daca poti titlul sa scrie si antifurt roti oem? multumesc

Mafioto, parca tu comanzi si nu ridici coletul, nu?

sunt interesat de carkit daca e complet si functionabil...

kitul este complet si functional eu l-am demontat de pe masina are 4 fire modulul care se leaga la cd-player sau casetofon, microfon, difuzor antena se lipeste pe luneta microfonul eu il aveam la stalp stanga sus poti sa le pui unde doresti tu si suportul care este OEM si am doua iti alegi care vrei tu.

dar daca te intereseaza cu adevarat. iti pot trimite doar cu avans 50 ron transfer pe card sau mai este o varianta daca ai o cunostinta in bucuresti ma intalnesc cu el si ti le trimite el si va descurcati voi cu bani

stima

Edited by wyp

7. Initiatorul topicului poate da un singur UP la 7 zile de la ultima sa postare. Nu se admit UP-uri date mai repede de 7 zile de la ultima postare sau UP-uri date de catre alta persoana decat initiatorul topicului. Exceptia UP-ul la 7 zile va fi permis doar atunci cand initiatorul doreste sa scada 10% din pret. Daca se da UP inainte de cele 7 zile topicul va fi inchis 10 zile. Sunt considerate UP-uri si actualizarile de stocuri, noi produse, sau postarea de poze in intervalul celor 7 zile. Din acest motiv, topicurile trebuie sa contina cat mai multe informatii inca de la deschiderea lor.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.