Jump to content

ornamente praguri

iulie72

Recommended Posts

As dori sa aflu cum se demonteaza ornamentele de la pragurile usilor la E39. Am vaga banuiala ca sunt prinse in clipsuri insa nu am incercat inca sa trag de ele de teama sa nu rup acele clipsuri sau parti de plastic din ornamente. Am cautat pe forum, pe net insa n-am gasit nimic referitor la montare/demontare ornamente. Multumesc anticipat celor care vor binevoi sa ma ajute cu sfaturi! Vreau sa le dau jos pentru ca partea aceea mai subtire, exterioara, s-a taiat. Voi incerca sa le lipesc cumva sau sa le inlocuiesc.

As dori sa aflu cum se demonteaza ornamentele de la pragurile usilor la E39. Am vaga banuiala ca sunt prinse in clipsuri insa nu am incercat inca sa trag de ele de teama sa nu rup acele clipsuri sau parti de plastic din ornamente. Am cautat pe forum, pe net insa n-am gasit nimic referitor la montare/demontare ornamente. Multumesc anticipat celor care vor binevoi sa ma ajute cu sfaturi! Vreau sa le dau jos pentru ca partea aceea mai subtire, exterioara, s-a taiat. Voi incerca sa le lipesc cumva sau sa le inlocuiesc.

Salut,

Aceeasi problema o am si eu. Daca este cineva care a demontat aceste ornamente de prag, si eu as fi interesat sa aflu cum se face fara a strica nimic. Multumesc!

Asteptam in zadar, nu-s prea multi binevoitori pe-aici (cel putin din ce-am constatat eu, spre deosebire de alte forumuri pe care am fost inscris cand aveam logan, opel, etc.). Membrii cu vechime de aici nu se deranjeaza sa raspunsa oricarui neavenit inscris de 2 luni pe forum. Ba mai mult, din senin, dupa prima postare m-am ales si cu warn!!! Cu ce-oi fi gresit, D-zeu stie ca n-a binevoit sa ma lamureasca nimeni. Am observat ca mai repede raspund tuturor agramatilor care nu stiu sa formuleze o propozitie! Insa atentie, nici atunci n-o fac pt a-l lamuri pe bietul om ci pt a-l ironiza si a-l mustrului serios pt cutezanta de a cere o lamurire. Si daca tot am deschis subiectul, tin sa multumesc din inima stimabililor moderatori care mi-au "agatat" acea avertizare si sa mentionez ca regulile forumului cum ca n ai voie sa postezi sau sa accesezi nush ce categorie deoarece ai prea putine postari mi se pare o aberatie monumentala! De ce dracu mai e forum daca n ai acces la orice informatie sau nu poti intreba orice te doare? O fi BMW de departe peste majoritatea marcilor, nu contesc asta insa voi, "marii" moderatori ai site-ului mai aveti de invatat. Intrati un pic pe www.clubopel.com si faceti comparatie. Acolo chiar ai ce invata. Acolo site-ul este mult mai bine organizat, mult mai explicit, au sute de tutoriale, subiectele sunt mult mai dezbatute. Aici... fiecare isi da cu presupusul, toti sunt "asi" insa, intr un final, toti dau din umeri. Sa nu ma inteleaga gresit membrii forumului, nu ei sunt problema ci mult prea inteligentii si pregatitii moderatori. Toate cele bune si.... daca o sa-mi stergeti contul... n-am pierdut nimic!

referitor la ornamentele de la prag se desfac cu un cleste special,daca nu ai poti incerca sa tragi de el incet ,eu am scos la e91 si a iesit dstul de bine cu putina frica dar a iesit, daca a iesit dintr-un clips poi este mai usor ca poti sa il misti in fata si in spate (are un fel de canal care intr_o parte este mai larg si se ingusteaza, e putin cam complicat de descris)

prima date am tras dintr_un colt in sus apoi am tras in fata in spate si sa desprins (a facut poc dar nu sa rupt nimic ) acum ce sa iti zic ai grija ca ale tale sunt mai vechi presupun si riscul ese mai mare de a le rupe

dar daca vrei sa il scoti neaparat cauta la dezmembrari (eu am gasit pt E60 cu 30 RON unu , cel de pe masina era crapat)apoi tragi si tu de el incet se rupe asta e il ai pe celalalt

Edited by ionut1985