Jump to content

Cu Dumnezeu inainte pe contrasens

Romulus

Recommended Posts

fir-ar al dracului...auzi tu pe contrasens pe A1 unde se circula foarte tare....

Asta nu trebuie sa mai aiba permis niciodata!!!

166056[/snapback]

Era pe A2 , nu pe A1... si eu cred ca vina este in exclusivitate a OMULUI,nu a preotului, care nu conteaza ce haine poarta...

Ca era in haine de preot e o intamplare, caracterul nu "era imbracat" in haine de preot...

Apropo, eu stiu niste calugari de la o manastire din Ilfov, care nici macar nu au carnet, si merg cu masina (camion!!!!!!) in toata tara..... faza adevarata, verificabila....

Era pe A2 , nu pe A1... si eu cred ca vina este in exclusivitate a OMULUI,nu a preotului,  care nu conteaza ce haine poarta...

Ca era in haine de preot e o intamplare, caracterul nu "era imbracat" in haine de preot...

Apropo, eu stiu niste calugari de la o manastire din Ilfov, care nici macar nu au carnet, si merg cu masina (camion!!!!!!) in toata tara..... faza adevarata, verificabila....

166063[/snapback]

:) confirm acest lucru :blink:

Guest IulianE

nu conteaza...ca e preot ca e demnitar,ca e inginer....

EU stiu ca de fiecare data cand circul pe A1 sar de 200km/h pt cel putin 10km...si sunt multi care faceti ca mine....Ce se intampla daca te trezesti cu unu d'asta pe contrasens?

va zic eu...nu ai timp nici sa clipesti si esti mort

@theotin...nu am nimic cu preotii(nu stiu de unde ai inteles tu asta) putea fi oricine....repulsia mea pt ala care e beat mort si merge pe contrasesns e aceeasi.

Edited by IulianE

Eu ce sa mai zic ca azi noapte eram pe autostrada , am fost sa-l duc pe frate-miu la Bucuresti. Si viteza medie a fost cam 150 , nici nu vreau sa ma gandesc ce-ar fi insemnat ....dobitocul...

In alta ordine de idei , ca spunea cineva mai sus de preoti curvari si betivi, acum cativa ani cand ma duceam sa ma spovedesc la tara la o manastire, preotul ma intreba de fiecare data ce fete sunt "disponibile" prin sat, si daca vin dupa Inviere sa bem si noi niste vin (el oricum era in majoritatea timpului beat). Muream de ras cand vedeam toate babutzele cum ii pupau mana cu evlavie , si el era jumate in coma...

Edited by ovidiu_s

Guest poleposition
Nu e chiar accident, dar...

http://www.antena3.ro/Cu-Dumnezeu-inainte-..._24761_ext.html

166007[/snapback]

O sa razi, dar cred ca e ceva in "trend"... zilele trecute pe strada Al. Constantinescu (dintre bis Casin si Bd Ion Mihalache) m-a intaratat unu cu un Peugeot 406 sau ceva de genul si una peste alta alergam in spatele lui cu app 130, nu am vrut sa depasesc, vroiam sa vad cat vrea sa mai urce... in fine la semaforul din capatul strazii imi dau seama ca era un PREOT , cu sutana, barba tot tacamul... si pasager in dreapta. Asa ca ar putea fi ala din stire cine stie :blink:

Frumos. Eu m-am intalnit acum vreo 4-5 ani cu o caruta care mergea pe contrasens pe bucata de 'fosta autostrada' spre mare.

Am observat la un moment dat cum toti cei din fata trec brusc de pe banda din dreapta pe cea din stanga... si nu am inteles de ce pana nu l-am vazut pe individ. Ma intreb daca a ajuns totusi undeva si daca facea asta in mod uzual. Noroc ca era zi...

• 1 month later...