Jump to content

un e60 timid

Arkandor

Recommended Posts

Salutare, de un an jumate tot intru pe forum, dar nu mi-am prezentat niciodata masina :( si recunosc nici la intalniri nu am venit...

Dupa ce mi-am vandut fosta masina, un e60 530i din 2004, a sosit timpul pentru un... e60 din 2008 :)) tot 3 litri benzina... si bineinteles cutie manuala :D

Nu stiu cu ce sa incep, masina asta am cumparat-o de 3 zile... nu m-am plimbat mai mult de 200 de metri cu ea :)) din nefericire mai am de asteptat o luna pana cand imi voi recupera permisul...

Ce pot sa spun este ca LCI-ul e mult mai frumos, nu doar exterior, ci si interior, mai ales cu scaunele confort... pacat ca nu am si masaj in ele :(

Nu stiam ce sa aleg, eram chitit pe un 535d, dar faptul ca imi plac masinile cu cutie manuala foarte mult, la ce oferte am tot gasit, m-am decis tot la o benzinara.

Sunt curios, consumul declarat de producator este de 10.4% in oras, sa fie asa oare ?

La cel din 2004, consumul declarat e 14,1%, iar in traficul din Bucuresti era undeva la 17-18%. Nu stiu, vom vedea, tot ce pot sa spun deocamdata este ca la o viteza medie de 24 km/h (traficul din oras...) consumul mediu afisat este de 13%, in conditiile in care la cel din 2004 imi arata cel putin 16,5%.

Atasez niste poze, imi cer scuze, masina este murdara, nici sa o spal nu am apucat, nu am cum... ca m-as plimba cu ea non-stop :( saraca, a mai ramas si fara oglinzi :))

Sper sa va placa, mie unu imi place mult mai mult decat fostul e60, chiar daca acela era tot negru, dar interiorul era bej si bara fata M.

Planuri de viitor, sa zic, voi pune M-pachet complet, niste jante dragute originale, ma gandeam la cele de 19" in 5 spite, dar nu prea as vrea din pricina gropilor :(

Atat deocamdata, sper sa va placa :)

Multumesc.

post-49317-0-63528200-1332544941_thumb.jpg

post-49317-0-20512400-1332544954_thumb.jpg

post-49317-0-11198700-1332544962_thumb.jpg

post-49317-0-22062400-1332545145_thumb.jpg

post-49317-0-50601500-1332545153_thumb.jpg

Edited by Arkandor

Multumesc frumos de urari! O sa revin si cu alte poze ca am spalat-o si i-am pus si oglinzi :))

Oglinzile au fost furate inainte sa fac actele :)) nu erau inscriptionate nimic...

Timid ca e murdar si fara oglinzi :)) acum e mai sigur pe el cand iese in lume :D

Subscriu la ceea ce au mentionat deja colegii de club.

Sa te bucuri din plin de ea, multi kilometrii inainte, fara incidente ! :thumbsup:

Asteptam si poze dupa " un jet " sanatos !

Edited by EdY D

E chiar ingrijita masina, a fost adusa din Germania, interiorul e aproape ca nou. In poze nu se vad, dar pe capota are mici puncte de vopsea sarita de la pietricele :(

La capitolul putere, e aproape la fel, asta trage mai frumos si sunetul motorului e un pic diferit.

Imi place foarte mult volanul, mai ales cu umflaturile alea in partea de sus :))

Smecherie motorul ala :frantics: ,mi-am dorit si eu un 3000 benzina(insa e 39,nu e60 ca ala face parte din alta categorie de buzunare,adica dealea mai largi si mai adanci),dar daca n-am gasit cu dotarile pe care le vroiam :( ,am ales varianta diesel tot 3.0l.

S-o porti sanatos,foarte frumoasa.:drinks:

• 2 weeks later...

Dupa lungi cautari, i-am cumparat un set de vara cu cauciucuri goodyear run-flat, modelul identic ca cel de iarna - bmw style 117.

Din ce am gasit, acest model e specific seria 6, dimensiunile cauciucurilor sunt de 245 / 50/ 17".

Nu cred ca o sa fie vreo problema sa atinga pe undeva nu?

Setul l-am luat de la fostul proprietar :) el zice ca nu a avut nici o problema cu ele.

Intr-unul din cauciucuri, am gasit un mic cui infipt. Nu l-am scos, sa il scot si sa ma duc la vulcanizare sa puna un petic in zona respectiva?

Atat momentan, masina ma asteapta in parcare :) inca 20 de zile... :frantics:

Da, dar nu regret acest lucru :) masina e mai mult decat exemplara, iar proprietarul super ok, masina e intretinuta ca la carte, km. sunt reali, cu istoric atat aici cat si afara, omul nu a fost samsar sau ceva.

Se pare ca am nimerit o masina din 10, referitor la faptul ca 90% din masinile de pe autovit sunt de la samsari.

Masina are tot ce vreau, mai putin sunetul, are sistem hi-fi Proffessional :(, se aude ok, bine macar ca nu e standard :) dar fata de logic-7 pe care il aveam pe fostul e60, e mult mai slab :(

E vreo modalitate simpla sa upgradez sistemul?

Edited by Arkandor

Am pus rotile vara, pare cam motanul incaltat, jantele sunt style 117 cu 245/50/17 :).

Nu par sa atinga, stiti ceva, sunt probleme la marimea asta?

Pot sa spun ca gropile se simt foarte putin :) excelent talonul cauciucului.

post-49317-0-34476100-1334000166_thumb.jpg

post-49317-0-88112900-1334000176_thumb.jpg

Edited by Arkandor

• 1 month later...

In sfarsit ma pot bucura de masina, de 2 saptamani mi-am recuperat si eu permisul.

Ce pot sa spun, superba, am facut si o mica excursie la munte, consum mediu 7,5 %. Interesant este ca in Bucuresti consuma 12% :good: la un mers normal si ceva trafic, daca vrei senzatii tari urca la un 14-15 :download: cred ca are aceleasi valori ca un 530d automat :ninja:

Sper sa reusesc sa ajung si eu la o intalnire cat de curand.

post-49317-0-87918900-1336724670_thumb.jpg

post-49317-0-69221000-1336724686_thumb.jpg