Jump to content

Cumpar Bucse tren rulare spate

Recommended Posts

caut urmatoarele asezate in functie de prioritate:

- set Prezoane Antifurt+ Cheie pt E46(vreau poza/pret cu modele) -noi

- 4 Embleme BMW pt Jante cu diametru de 6,5 cm -noi

- 2 Anvelope 225/45/R17 profil minim 4-5mm + - SH

- 5-6 metri de cablu AWG0 (53 mm2) -nou sau sh

- baterie pe gel Deep Cycle de preferat(Kinetik HC-600) 20 Ah - sh

- Amplificator auto HIFONICS TXi 4400 - SH

- Aripi fata stanga+dreapta 318d 2001 FL vreau noi si mai multe informatii daca difera putin fata de cele originale , am auzit ca nu se mai potrivesc la fel de bine ?

astept oferte cu poze si pret

-de ce ai vrea sa cumperi o baterie SH? iti dai seama ca poate fi mai proasta decat cea pe care o ai pe masina?e ca si cum ai cumpara armotizoare SH

-bineinteles ca aripile noi OEM se potrivesc la fel de bine ca cele vechi <_< daca te referi la cele aftermarket, sunt foarte nasoale si nu mai aduci masina la linie nici cu slujbe.mai bine cumpara OEM SH

-de ce ai vrea sa cumperi o baterie SH? iti dai seama ca poate fi mai proasta decat cea pe care o ai pe masina?e ca si cum ai cumpara armotizoare SH

-bineinteles ca aripile noi OEM se potrivesc la fel de bine ca cele vechi <_< daca te referi la cele aftermarket, sunt foarte nasoale si nu mai aduci masina la linie nici cu slujbe.mai bine cumpara OEM SH

stii macar ce e deep cycle ? daca nu e mai veche de 1 an e ca si noua , are garantie la 400 descarcari pana la 0 .... nu e o baterie oarecare sa zici ca o cumperi defecta sau dusa

si nu e pt motor o cumpar pt sistemul audio vreau sa-l duc in 1200 W RMS si sunt limitat de baterie

aripi after market ma refeream parca e 2 mil aftermarket , noi OEM cat ajunge site-ul realOEM.ro e picat de cateva zile pe motive de securitate , SH in nici un caz ... eu nu stiu cum sa scap de rugina si pun alte ruginitirui ... ? dupa ce pun folia abia dupa 2 ani poate mai vede lumina soarelui vopseaua

Edited by AndreiXXL

o aripa OEM noua e o caruta de bani, nu stiu sa-ti spun cat e la e46 pentru ca nu am fost nevoit sa schimb pana acum, dar la e36 e vreo 700 lei.

ma gandesc ca si pe la e46 tot acolo bate daca nu mai mult.

nu pune mizeriile alea after market, o aripa SH e o suta de clase peste

o aripa OEM noua e o caruta de bani, nu stiu sa-ti spun cat e la e46 pentru ca nu am fost nevoit sa schimb pana acum, dar la e36 e vreo 700 lei.

ma gandesc ca si pe la e46 tot acolo bate daca nu mai mult.

nu pune mizeriile alea after market, o aripa SH e o suta de clase peste

si de unde stiu ca nu e recent chituita si revopsita iar peste 1 an -2 imi crapa chitul sub folie ? noua OEM e cam exagerata pt o bucata de tabla .... , aftermarket am inteles ca ramane 2 mm undeva anume , o sa cer garantie la piese auto ca se potriveste perfect altfel o duc inapoi . ai incercat sa pui aftermarket ? te rog detaliaza unde/ in ce zona nu vine exact ca cea OEM ?

da am incercat, nu vine la fel in nici o zona, arata ca dracu.asta cu raman 2 mm undeva nu e litera de lege, pot sa ramana si 5mm depinde foarte mult de cel care o monteaza, dar la linie nu o aduce

pai mergi la dezmembrari, aripa e data jos de pe masina,se vede daca a fost lovita, te uiti pe interior si observi daca a fost intreptata cu ciocanu sau nu, plus ca sunt o gramada de aparate care masoara stratul de vopsea

nu-ti da nimeni garantie ca se potriveste perfect :thumbsup: , o sa-ti spuna ca nu ai montat-o bine.

si o aripa OEM daca nu e montata bine nu se va potrivi trebuie bibilita putin, dar asta aftermarket e imposibil de aliniat,

Edited by Viper05

adevarul e ca orice piesa aftermarket e aiurea sa pui pe un BMW, si acuma nu vorbesc prin prisma celui care vinde piese din dezmembrari ci a unui utilizator de bmw (daca ti-ai luat bmw ar trebui sa-ti permiti sa-l intretii, daca nu, vinde-l si i-ati opel!!).

vis-a-vis de o aripa aftermarket : e confectionata dintr-un material mult mult mai subtire, numai umpic daca te apesi pe ea deja ramane apasata, nu se aliniaza liniile la restul masinii, nu iti intra semnalizatorul lateral in aripa (e prea ingust spatiul) iar cel din fata nu se imbuca perfect pe curbura bla bla bla si multe asemenea lucruri.

O aripa second hand OEM e 150 de lei, in momentul in care o cumperi o vezi si sti ce cumperi, ca doar e o aripa desfacuta, o poti vedea pe toate suprafetele pentru a nu te lasa pacalit.

Bafta!

adevarul e ca orice piesa aftermarket e aiurea sa pui pe un BMW, si acuma nu vorbesc prin prisma celui care vinde piese din dezmembrari ci a unui utilizator de bmw (daca ti-ai luat bmw ar trebui sa-ti permiti sa-l intretii, daca nu, vinde-l si i-ati opel!!).

vis-a-vis de o aripa aftermarket : e confectionata dintr-un material mult mult mai subtire, numai umpic daca te apesi pe ea deja ramane apasata, nu se aliniaza liniile la restul masinii, nu iti intra semnalizatorul lateral in aripa (e prea ingust spatiul) iar cel din fata nu se imbuca perfect pe curbura bla bla bla si multe asemenea lucruri.

O aripa second hand OEM e 150 de lei, in momentul in care o cumperi o vezi si sti ce cumperi, ca doar e o aripa desfacuta, o poti vedea pe toate suprafetele pentru a nu te lasa pacalit.

Bafta!

mersi , asta asa e , am pus pe ford o aripa aftermarket era mult mai subtire dar pana la urma am facuto si sa inchis chiar mai bine decat cea originala la linii

din 4 dezmembrari care le stiu in BC nu are nici unul aripi de FL ... iar sa bat drum de 2-3 mil nu se merita

salutare Andrei,si eu sunt din bacau si sunt de parere k ar trebui sa pui ceva oem,uite cred k Msasha te poate ajuta cu niste aripi bune,eu am luat multe piese de la el si este f de increderea,nu au fost nici un fel de probleme,,,asa k ti-l recomand!te salut!

salutare Andrei,si eu sunt din bacau si sunt de parere k ar trebui sa pui ceva oem,uite cred k Msasha te poate ajuta cu niste aripi bune,eu am luat multe piese de la el si este f de increderea,nu au fost nici un fel de probleme,,,asa k ti-l recomand!te salut!

aha oke :p credeam ca doar eu si sonik suntem rataciti pe forum din Bacau :rolleyes: incredere am in mai multi de pe forum , membri mai vechi sau de la care am mai cumparat , oricum vreau poze din toate unghiurile inainte sa le cumpar dar nu de asta imi fac probleme , posibil sa coste curierul mai mult decat o aripa ...

in fine atunci cumpar tot OEM SH mai putin prezoanele , alea trebuiesc noi. peste 2 luni ma apuc de treaba sa o vopsesc

deci cine are aripi impecabile si bara de M3 sh dati un pm

caut o oferta cu preturi bune la piese directie pe producator LEMFÖRDER

in principiu am nevoie de :

- Bucse Fuzeta spate partea din fata(prinderea pe lonjeron) ambele stanga-dreapta

- Bucse Fuzeta spate superioare la fel stanga-dreapta

- Aripi OEM second hand FL impecabile cu poze de inalta calitate sau prefer sa le verific inainte de a le cumpara

- Bara M3 Sedan (plastic abs) second hand (ieftineala)

- baterie pe gel Deep Cycle 12-20 Ah - noua sau sh poate fi si de scuter

- 4 Embleme BMW pt Jante cu diametru de 6,5 cm -noi

- 2 Anvelope 225/45/R17 profil minim 4-5mm + - SH

- 5-6 metri de cablu AWG0 (53 mm2) -nou sau sh

astept oferte

Edited by AndreiXXL

- Aripi OEM second hand FL impecabile cu poze de inalta calitate sau prefer sa le verific inainte de a le cumpara

- Bara M3 Sedan (plastic abs) second hand

- baterie pe gel Deep Cycle 12-20 Ah - noua sau sh poate fi si de scuter

- 4 Embleme BMW pt Capacele Jante Aftermarket 17" cu diametru de 65 mm -noi

astept oferte

valabil :thumbsup:

Edited by AndreiXXL

• 4 months later...