Jump to content

VAND modul de lumini

Recommended Posts

modulul este de pe masina mea.an 2007

fata de modulul de lumini FRM 1 are unele functii in plus.din ce stiu eu:

oglinda se lasa in jos cand bagi in mans arriere.

welcome light...sau cand descui se aprind angel eyes-urile si pozitia spate.

cand incui se sting

pret 600 de lei.FIX

poze

http://i758.photobucket.com/albums/xx225/all3ex_wly/240320122722.jpg

http://i758.photobucket.com/albums/xx225/all3ex_wly/24032012268.jpg

Edited by Alex_wly

astia de la bmw sunt cam zgarciti cu optiunile,in 2004 mi-am luat o vectra C noua(cosmo,gama de varf),aveam niste ciudatenii de optiuni(am platit putin pentru ele) pe care nici acum nu le vad standard la un bmw de serie...ma refer la seriile 1,3si5 Edited by kolea

parbriz cu protectie solara,onglizi rabatabile electric,scaune reglabile cu memorii,plus alte prostii minore...nu vezi ca unii cand introduc maneta in marsarier,li se coboara oglinda(am vazut aici pe forum la un e60) zic ca este ceva ciudat,defect?

Imi trebuia mie sa-mi activez functia de pliere a oglinzilor cand puteau sa o faca direct din fabrica?

sau alte cacaturi simple?

Uite exemplu,Alex a facut un upgrade degeaba...

Edited by kolea

nu am facut upgrade degeaba...stiu foarte bine ce si cum,doar ca vreau mai multe functii in plus,cum a spus si robert.

si daca am avut posibilitatea sa iau modul FRM 3 gratis,cand el este 1500 de lei,de ce nu!

robert cand facem codarea?

La FRM3 poti activa proiectoarele ca si cornering lights si faza scurta ca si welcome light (astea doua am vrut eu sa le activez si ma miram de ce nu mergea, apoi am vazut ca aveam frm2). Probabil mai sunt si alte diferente. Edited by LYM

La FRM3 poti activa proiectoarele ca si cornering lights si faza scurta ca si welcome light (astea doua am vrut eu sa le activez si ma miram de ce nu mergea, apoi am vazut ca aveam frm2). Probabil mai sunt si alte diferente.

si daca sunt farurile cu corner (care dinrere ele se vor aprinde dupa codare proectoarele sau al doilea bec din far)

imi csr scuze alex

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.