Jump to content

Probleme chedere

Recommended Posts

sigur nu era roman omul cu care ai vorbit :blink: ? cam scumpa solutia.

173358[/snapback]

Da, era de-al lor sigur :) - n-as fi luat-o da' omu a fost asa de amabil incat mi-a facut direct factura - n-am intrebat cat face, am zis ca e vreo 10-12 eur, si mi-a cam picat fatza cand am ajuns la casa sa platesc. In fine, macar sa mearga, daca are rezultate, postez aici

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

omu a fost asa de amabil incat mi-a facut direct factura - n-am intrebat cat face, am zis ca e vreo 10-12 eur, si mi-a cam picat fatza cand am ajuns la casa sa platesc.

174529[/snapback]

Ce bandit ... gasesti asa specimene peste tot chiar daca e austria . Si eu mi-am luat o teapa in germania cand am cumparat un laptop care sa dovedit a fi defect de la o "cucoana" care nu a vrut sa imi dea banii inapoi nici in ruptul capului .

Asa ca nu mai tineti cont de tara ci de om :blink:

Ce bandit ... gasesti asa specimene peste tot chiar daca e austria . Si eu mi-am luat o teapa in germania cand am cumparat un laptop care sa dovedit a fi defect de la o "cucoana" care nu a vrut sa imi dea banii inapoi nici in ruptul capului .

Asa ca nu mai tineti cont de tara ci de om :)

174545[/snapback]

In principiu ai dreptate, numai ca greseala a fost a mea fiindca n-am intrebat de pret si i-am spus omului direct ca il cumpar...am aflat abia dupa ce a emis factura de cost :blink:

mai offtopic legat de austrieci : eram sa'mi iau o teapa de 429E :blink: dar am noroc ca am fost atent si am scos o banconta de 50E ( trebuia sa platesc o diferenta de 20E la schimbarea unui produs ) ... si ala cand a vazut cardul ce o fi zis..... a facut o fata cand i'am dat bani... hihi ...

Pana la urma exista vreo rezolvare sau nu pentru problema ?

174937[/snapback]

Mie nu imi mai scartaie deloc acum, iarna...probabil au inghetat chestiile alea prin interiorul usii, macaraua, in fine. Dar cand e cald se aude destul de enervant scartaitu'

Astept sa se faca cald, sa faca zgomot din nou si sa-i dau cu solutia aia de mi-am luat-o din austria.

Daca are efect, postez.

• 1 year later...
salut, stie careva dintre voi o solutie de intretinere buna si eficienta a chederelor de cauciuc (intinerire-reinprospatare) ca au imbatranit si parca cauciucu nu mai e asa elastic si geamurile si-au facut un pic de joc atunci cand is ridicate la maxim si cum eu is din ala cu urechea mai fina parca imi face in cap. Un spray sau pasta usor de procurat :blink: (e46 320d)

Salut.Acesta este un spray pe care il folosesc eu la chedere si sunt multumit de el.

am cautat dar pe la mine prin oras nu am gasit pe la nici un magazin produsul acesta mai incerc pe net

La mine umbla agenti ai firmei Wurth pe la ateliere de reparatii si le aduc diferite produse daca ai cunostinte pe la vreun atelier incearca sa comanzi prin ei.

• 5 months later...

Salut, tocmai am terminat de vopsit masinutza (e39 528 I). Bun, nu eu am vopsito, dar arata super. Singura problema e ca baietzii de la vopsitorie mi-au spus ca, chederele care vin pe interiorul usilor (vin lipite), nu se mai pot folosi.

Se poate asa ceva ? Sau se poate gasi o solutie sa le puna la loc ?

Ideea e ca niste chedere originale costa aprox 1050 lei, si sincer, nu imi vine sa dau atat pe niste gume, chiar nu am atat :twoup:.

Astept un sfat, mersi mult

Salut, tocmai am terminat de vopsit masinutza (e39 528 I). Bun, nu eu am vopsito, dar arata super. Singura problema e ca baietzii de la vopsitorie mi-au spus ca, chederele care vin pe interiorul usilor (vin lipite), nu se mai pot folosi.

Se poate asa ceva ? Sau se poate gasi o solutie sa le puna la loc ?

Ideea e ca niste chedere originale costa aprox 1050 lei, si sincer, nu imi vine sa dau atat pe niste gume, chiar nu am atat :twoup: .

Astept un sfat, mersi mult

Probabil ca erau deja uzate si s-au rupt cand le-au dat jos.

Poti cauta pe la dezmembrari insa mai mult ca sigur vei gasi chedere tot uzate..

Salut ... Nu stiu ce sa zic .. atat costa :twoup:

Alea exterioare stiu ca sunt relativ ieftine. Un prieten l-a schimbat pe ala de la parbriz, si l-a costat 80 RON ..

Dar astea de pe usi, mama lor de chedere, 1 000 RON . Mai bine fara :twoup:)

O sa vad eu cum rezolv

Salut ... Nu stiu ce sa zic .. atat costa :twoup:

Alea exterioare stiu ca sunt relativ ieftine. Un prieten l-a schimbat pe ala de la parbriz, si l-a costat 80 RON ..

Dar astea de pe usi, mama lor de chedere, 1 000 RON . Mai bine fara :twoup:)

O sa vad eu cum rezolv

nu e chiar atata,da-ne codurile de pe realoem

Salut, uite aici link :

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do?mo...hg=41&fg=45

E piesa cu numarul 1 sau 7, nu imi dau seama exact care vine lipita pe interiorul usii (asa de jur imprejur). Una din astea 2 .

mersi

BM51727116405 Cheder negru, usa spate stg/dr de pe caroserie BMW Auto ANTHRAZIT 180lei+tva

BM51229069324 Cheder usa spate stg/dr de pe usa BMW Auto 276lei+tva

Pai 276 lei + tva respectiv 180 lei + tva sunt toate ? sau doar 2 ?

Si vreau sa mai intreb, ai scris usa spate st/dr de pe caroserie, Mie imi trebuie de pe usa .

Mersi

bun,atunci asta e ce iti trebuie tie..eu ti-am dat preturile pt reperul 1 si 7

BM51229069324 Cheder usa spate stg/dr de pe usa BMW Auto 276lei+tva

si pretul e pe bucata!