Jump to content

cumpar modul mulf

Recommended Posts

Sal cumpar modul mulf (acela cu port usb)din pacate nu stiu codul momentan

imi trebuie pt un e91 am facut upgrade la navi(cic) si nu vrea sa imi conecteze cum trebuie telefonul

astept ofertele dumneavoastra

200 euro modulul mulf 2

Edited by nicu25

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...

mulf2high = SA644 + SA6FL

644 /// ULF RING_H / UNIVERSELLE LADE-/FREISPRECHEINRICHTUNG (MULF OHNE TELEMATIK MIT INTEGRIERTE BASIS SPRACHEINGABE 09/04) (E63 0604)(E64 0904)

6FL /// AUDIOPLAYER_USB / USB-/AUDIO- SCHNITTSTELLE

mulf2high = SA644 + SA6FL

644 /// ULF RING_H / UNIVERSELLE LADE-/FREISPRECHEINRICHTUNG (MULF OHNE TELEMATIK MIT INTEGRIERTE BASIS SPRACHEINGABE 09/04) (E63 0604)(E64 0904)

6FL /// AUDIOPLAYER_USB / USB-/AUDIO- SCHNITTSTELLE

nu prea inteleg ce ai scris sunt cam herohlife

inteleg ceva dar nu prea multe

deci eu nu am usb in cotiera si modulul (mulf I) actual nu imi citeste nici agenda telefonica de aceea as vre sa il schimb

Edited by ionut1985

nu prea inteleg ce ai scris sunt cam herohlife

inteleg ceva dar nu prea multe

deci eu nu am usb in cotiera si modulul (mulf I) actual nu imi citeste nici agenda telefonica de aceea as vre sa il schimb

aceasi problema am avut-o si eu, nu imi citea agenda, am avut samsung galaxy i9000 , am incercat cu alte telefoane si cu alea citeste.

iphone 3, iphone 4, samsung galaxy s2, cu toate merge . de nervi am spart telefonul cu bata de baseball. :laugh:

asta dupa ce am cumparat deja mulf 2 high.

aceasi problema am avut-o si eu, nu imi citea agenda, am avut samsung galaxy i9000 , am incercat cu alte telefoane si cu alea citeste.

iphone 3, iphone 4, samsung galaxy s2, cu toate merge . de nervi am spart telefonul cu bata de baseball. :laugh:

asta dupa ce am cumparat deja mulf 2 high.

aha

atunci il sparg si eu poate functioneaza :hyper:

Edited by ionut1985

• 2 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.