Jump to content

Inaltare arc

rafa

Recommended Posts

Salut! Mi-am pus telescoape sport si e cam joasa masina as vrea sa ridic fata putin, am cautat pe forum da nu prea am gasit nimic concret, am auzit de ceva tampoane de cauciu care se pune sub flansa, exista asa ceva? am intrebat la un sevice si nu au. Jantile sunt de 15", poate a fost cineva in situatia asta si ma poate ajuta. ms

eu am intrebat la un magazin in TM si nu au nici nu au avut, o sa mai caut, nici nu stiu cum s ai intreb ca poate au, da nu stiu ei...) stii cumva codu la piesa?

Nu știu.. Mai cautĂŁ, daca nu gasesti scrie-mi si mĂŁ interesez aici

Salut! Mi-am pus telescoape sport si e cam joasa masina as vrea sa ridic fata putin

Din cate stiu eu arcurile dau garda la sol, nu amortizoarele. :unsure:

Oricum, daca e din amortizoare, nu stiu cat de bine o sa le fie cu niste arcuri mai inalte. Practic or sa stea prea intinse.

• Like 2

Din cate stiu eu arcurile dau garda la sol, nu amortizoarele. :unsure:

Oricum, daca e din amortizoare, nu stiu cat de bine o sa le fie cu niste arcuri mai inalte. Practic or sa stea prea intinse.

Pai arcurile dau garda, acuma am totul sport, deocamdata vreau sa incerc sa pun tampon 3..5cm[bucsa]sub flansa sau unde se pune, dar trebuie sa caut... ca vad ca nu prea se gasesc, spatele e ok, [m-am gandit sa pun arcuri normale fata dar nu e recomandat cu amortizor sport...] Daca stie cineva in TM unde pot sa gasesc inaltatoare.ms

Poți pune ceva tampoane , eu am luat , vin puse pe tija de la telescop

tampoanele de care vorbesti tu nu sunt pt a inalta masina /sunt pt a nu cobora amortizorul pe toata cursa lui astfel incat daca rotile sunt cu et mic sa nu dea in aripa

ps:daca vrea cineva am si eu 2 buc.

tampoanele de care vorbesti tu nu sunt pt a inalta masina /sunt pt a nu cobora amortizorul pe toata cursa lui astfel incat daca rotile sunt cu et mic sa nu dea in aripa

Se ridica si garda la sol , probat

Am eu de vanzare Oem tampoane Ce vin puse in oala, rodica cu 2cm spatele..

Un pm te rog cu poze si pret.As fi interesat.

Pentru spate,ce pret ar fi?

Se ridica si garda la sol , probat

Ma mir ,din acele tampoane nu cred ca se modifica garda ,doar ca nu va mai cobora pe toata cursa amortizorul,atat ,sa modifice garda la sol nu cred,eventual doar daca tampoanele sunt atat de mari incat amortizorul sa nu mai lucreze :rolleyes:

Batory se ridica garda cu acele tampoane garantat.

Daca vorbim de acelasi lucru,nu ai cum sa imi garantezi pt ca nu e adevarat(am asa ceva si stiu ca nu inalta masina doar la balans masina nu va mai cobora pana la nivelul la care cobora fara aceste tampoane);vezi poza,daca vorbim de tampon(manson)arc atunci e altceva ,dar de tampon amortizor nu,doar in conditile mentionate anterior de mine

Daca vorbim de acelasi lucru,nu ai cum sa imi garantezi pt ca nu e adevarat(am asa ceva si stiu ca nu inalta masina doar la balans masina nu va mai cobora pana la nivelul la care cobora fara aceste tampoane);vezi poza,daca vorbim de tampon(manson)arc atunci e altceva ,dar de tampon amortizor nu,doar in conditile mentionate anterior de mine

nu asa arata cele despre care vorbesc..la mine s-a ridicat vizibil

Eu sunt interesat. id mess ionesi_petrica

garda la sol din ce stiu eu, cum au spus si altii, este data de arcuri si se poate mari din cauciucurile alea care vin sub si deasupra arcului.

am avut montate pe masina asa ceva, avea 2,5 cm grosime si din cate stiu erau cele mai groase ...

2,5 sus + 2,5 jos - 1 cm sus 1 cm jos (cele vechi) = 3 cm ... asta a fost maximul cu care am putut sa inalt masina la momentul respectiv.

intre timp am schimbat toata suspensia insa fara sa ma gandesc cauciucurile alea le-am aruncat ... acum parca le simt lipsa cateodata !