Jump to content

Distanta bara fata de aripi

Floryan2006

Recommended Posts

Salut,

Am o nelamurire...imi ramane o distanta de aproximativ 2cm la imbinarea dintre bara si aripile fata. Masina este varianta NFL, iar bara fata este cea standard. Aseara am intrat pe site-ul bmw si am introdus ultimele cifre din VIN pentru a vedea cu ce dotari a plecat masina din fabrica-concluzie pachet aerodinamic M si xenon...pe spate este bara de m, pe fata nu....si nici xenon nu am.

Intrebarea suna cam asa: Este posibil ca acea distanta care ramane la imbinare sa fie din cauza barei..exista diferente in ceea ce priveste prinderea la varianta M si cea standard?

Salut,

Am o nelamurire...imi ramane o distanta de aproximativ 2cm la imbinarea dintre bara si aripile fata. Masina este varianta NFL, iar bara fata este cea standard. Aseara am intrat pe site-ul bmw si am introdus ultimele cifre din VIN pentru a vedea cu ce dotari a plecat masina din fabrica-concluzie pachet aerodinamic M si xenon...pe spate este bara de m, pe fata nu....si nici xenon nu am.

Intrebarea suna cam asa: Este posibil ca acea distanta care ramane la imbinare sa fie din cauza barei..exista diferente in ceea ce priveste prinderea la varianta M si cea standard?

A a fost schimbate din anumite motive si montata prost. Nu e diferenta intre ele. mergi la cineva sa o aseze bine si aia e tot. In cazul in care masina nu a fost lovita si asta sa fie motivul , cu eventuale alte probleme pt care nu sta bine.

nu e asezata bine, sau a fost atinsa in fata nu foarte tare, dar nici cat sa nu se intample nimic.

da-o jos si pune-o inapoi ar trebui sa o poti pune la linie usor. dar s-ar putea sa ai prinderile alea de plastic sparte, partea buna e ca sunt ieftine.

Edited by Briz

Scoate semnalizarea afara de tot , ai accces la la suportul de plastic fara a mai demonta tot , ai acolo 2 suruburi , le slabesti , chemi pe careva sa te ajute , o impinge in sus si tu le strangi.Asta in cazul in care nu e rupt. Dar cred poti vedea asa si daca e rupt. Asta in prima faza. Daca chiar nu te descurci mergi la cineva care e mai priceput. Eu mi-am amintit ca m-a invatat un prieten coleg aici pe forum , Robytza , la un momentdat pt a regla bara mea la fosta masina :). Spor si bafta !!!
  • Like 1

• 2 years later...
Aceeasi problema o am si eu. Numai ca la mine este vorba despre bara spate. M-a atins cineva si de atunci asa a ramas in ambele parti ( distanta de un deget intre bara si aripi ). Cum o pot readuce la linie? Trebuie data toata bara jos sau se poate si altfel?

• 2 weeks later...

Nici o parere? Am inteles ca sunt niste cleme care tin bara. Daca dau carenajul acela de plastic jos, pot sa trag bara sau trebuie sa o dau jos?

daca este coltul dinspre roata esit atunci este de la o clema care este agatata de aripa si de ea se agata bara,este exact in coltul bari,tre doar sa dai contra aripa un pic la o parte si se vede clema in care se agata bara,se baga inapoi prin presare cu mana,daca este esita mai mult atunci probabil este rupt suportul de plastic de sub bara este un fel de sina pe care se baga bara. asta este valabil la e46

Edited by cabron