Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Bmw e46 coupe 2.2 170hp

Recommended Posts

Salut....

De curand am achizitoinat un e46 coupe din 2001 cu 125000 km reali ( masina a fost a unei rude) . Toatate bune si frumoase pana cand intr'o zi am vazut sub diferential o balta de ulei . Am dus masina pe un canal si can m'am uitat sub ea 2 suruburi care tin carcasa diferentialului erau lipsa. Am inlocuit suruburile , am schimbat uleiul si totul bine si frumos pana acu 2 zile cand ce sa vei iara o balta sub masina :(( .

Aveti idee de ce se desfac suruburile alea .....de sa fac sa nu se mai desfaca..... Are cumva vre'o garnitura care trebuie inlocuita sau ceva de genu?

Pls.....help......am bagat o groaza de bani in ea ( ambreaj schimbat , placute frana, furtume motor , bujii , etc) si doar asta a mai ramas de facut.

Ms ...ori ce sfat e bine venit :)

Dc ai schimbat ambreiajul la 125k sunt 2 variante:

-ori s-a mers numai sport cu masina si d-aici si problema cu diff-u.

-ori nu sunt km reali.

Regasesti suruburile in schema din link?

Edited by r0n1n

Pai chestia cu ambreiajul a fost vina mea.....am roti pe 17 si primul meu burn out a fost fatal pt masina ( + ca nu decuplasem ASC'ul ) . Asa am nenorocit masina si am fost nevoit sa schimb ambreiajul :(

Sincer nu prea ma pricep dar cred ca http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=BN11&mospid=47615&btnr=33_1034&hg=33&fg=10 e pt diferential ....nu?

Pai chestia cu ambreiajul a fost vina mea.....am roti pe 17 si primul meu burn out a fost fatal pt masina ( + ca nu decuplasem ASC'ul ) . Asa am nenorocit masina si am fost nevoit sa schimb ambreiajul :(

Sincer nu prea ma pricep dar cred ca http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=BN11&mospid=47615&btnr=33_1034&hg=33&fg=10 e pt diferential ....nu?

LOOL!!! Burnout fara sistemele de siguranta dezactivate?! :hyper: Si cum a fost?

Nu prea ai cum sa faci burnout cu ASC-ul cuplat pt ca acesta iti taie alimentarea cand rotile derapeaza.

Tu ai schimbat suruburi di diferntial sau suruburi care fixeaza diferentialul de caroserie?

Pfff....aiurea tare ...na e primul BMW pe care il am....miros de ferodo .....masina s'a oprit dupa 3 metri.....am blocat si o statie de autobuz....na....sincer a fost aiurea tare dar am invatat din greseli si acu stiu ca tre sa opresc ASC'u cand fac burnout ( desi am dat cam 15 milioane pe toata treaba ) :(

Suruburile care tin carcasa diferentialului ( alea de pe margine ). Cat despre burnout ...Se simtea ca se invarte ceva dar se invartea discu de ambreiaj....rotile nu :(

Pfff....aiurea tare ...na e primul BMW pe care il am....miros de ferodo .....masina s'a oprit dupa 3 metri.....am blocat si o statie de autobuz....na....sincer a fost aiurea tare dar am invatat din greseli si acu stiu ca tre sa opresc ASC'u cand fac burnout ( desi am dat cam 15 milioane pe toata treaba ) :(

Eu cred ca te-ai facut si o idee de ras acolo. Adica te-ai dat "smardoi" in statia de autobuz sau in apropierea ei si dup-aia s-a oprit. Deci...iti dai seama.... :download:

P.S.: scuze de offtopic. :thumbsup:

ok , revenind la subiect......why in God's name ...pierde ulei pe la diferential ... Precizez ca nu am umblat in el, am inlocuit doar suruburile care tin carcasa exterioara ( sunt vre'o 5 ceva de genu ) Ce sa fac sa nu se mai desfaca suruburile de la carcasa ? Stie careva ? PLS HELP ME