Jump to content

bmw 535d e60 belea

Recommended Posts

la motoarele de 35D se intampla f des sa cada electrovalva de turbo<ai 2 electrovalve si de obicei cade cea din spate>

a fost o problema generala la primele modele drept pt care au schimbat si modelul<daca te lasa una tr sa le cumperi pe amandoua si suportul de prindere>

e cel mai simplu si mai ieftin sa le schimbi primele si sa vezi daca se schimba ceva

la motoarele de 35D se intampla f des sa cada electrovalva de turbo<ai 2 electrovalve si de obicei cade cea din spate>

a fost o problema generala la primele modele drept pt care au schimbat si modelul<daca te lasa una tr sa le cumperi pe amandoua si suportul de prindere>

e cel mai simplu si mai ieftin sa le schimbi primele si sa vezi daca se schimba ceva

deci filtru a fost anulat atit din computerul masinii cat si el complet,,,o sa o duc marti la bmw sa isi dea aia cu parerea,,

deci filtru a fost anulat atit din computerul masinii cat si el complet,,,o sa o duc marti la bmw sa isi dea aia cu parerea,,

m-a surprins primul testar care spui ca a iesit bine<imposibil din moment ce masina nici nu mai trage>

faci f bine ca te duci si la bmw doar sa ne spui si noua ce iti gasesc defect<sunt f multe topicuri ce se termina in suspans>

m-a surprins primul testar care spui ca a iesit bine<imposibil din moment ce masina nici nu mai trage>

faci f bine ca te duci si la bmw doar sa ne spui si noua ce iti gasesc defect<sunt f multe topicuri ce se termina in suspans>

Deci azi am fost la bmw si dupa mai multe ore de suspans sa gasit problema..sincer sa fiu nici eu nu prea am inteles ce anume este pentru ca sunt in franta si nu ma prea inteleg cu francezii astia dar un fine sar zice ca e ceva garnitura care scapa gazele si nu le baga in turbo ceva garnitura de la esapament

Garnitura intre evacuare si turbina probabil - e de klingerit sau similar deci poate fi puscata. Ar fi trebuit totusi sa-ti afume imprejur si sa simti chiar miros in habitaclu.

deci e foarte rar cand se simt ceva gaze slab dar imi explicau aia ca a cazut garnitura si ca pe acolo sufla pentru ca nu mai baga gazele prin turbo si de acolo lipsa putere,,,manopera e undeva la 1100 de euro pentru ca e vreo 8 ore de munca trebe dat amindoua turbo jos si e mult de munca garnitura e undeva vreo 60 de euro,, sa fie oare doar atit sau incearca astia sa ma abureasca

1100 manopera !? :blink: E de munca dar nici chiar asa . Cred ca poti gasi linistit un service civilizat care sa faca asta la un sfert de pret .

credema ca am incercat si oricum nu o sa dau banii astia o sa vin in ro so fac,,da francezii astia is nebnuni nu se baga nimeni doar aia de la bmw,,,numai ca nici eu nu miai garantat ca doar aia e buba