Jump to content

constatari dupa accident

ownage16

Recommended Posts

09 Temperature sensor air 1 11613449116 $32.95

La numarul 9 e un senzor de temperatura. Tie iti trebuie teava.

Da, am vazut si eu asta dar pe mine ma intereseaza un nume mai concret ca s-o pot gasi pe site-uri care comercializeaza piese online

Edited by ownage16

i.ai dat.o bine, si eu am avut ceva asemanator, dar la tine e mai rau. m.a ajuns la 1700 euro.

bara fata, trager, intaritura bara, capota completa, furtune radiator, etc. bara nu e intacta, e varza.

lonjeroanele cum sunt?

sa nu mai ai parte de asa ceva.

piesa cautata de tine vine cu totul, si e piesa 6 din link.(daca gresesc astept sa fiu corectat)

Edited by BZ 26 GLK

Lonjeroanele par ok ,nu sunt indoite,la fel si armatura din bara . Urmeaza sa-mi iau bara fata , preferabil cea de M3 (depinzand de pret) si dupa ce inlocuiesc eu tot ce pot la ea, apoi o duc in service .

Am montat deja capota , dar din pacate nu se inchide perfect , cred ca-i ceva de la balamale . Am cumparat si trager-ul dar nu stiu daca o sa-l pot monta singur . Am vazut ca trebuie intai sa scot bara fata , apoi armatura , apoi amortizoarele de impact (de care mi-e cam frica desfac, ca nu stiu daca sunt pe ulei, ca daca ar fi presupun ca atunci cand le voi desface o sa sara in toate partile uleiul).

Imi poate da cineva niste sfaturi legate de cum sa demontez amortizoarele de soc fata?

De asemenea nu mai sunt curelele de la rolele de la motor si luni vreau sa le cumpar odata cu teava care iese din intercooler si intra in valva EGR (dar tot nu am aflat cum s-ar numi mai exact ca s-o pot gasi online)

Edited by ownage16

amortizoarele de soc sunt prinse in 3 suruburi pe linjeron, nu iti sare ulei sau altceva, deci le poti desface linistit, iti trebuie doar o cheie de 13 si atentie, dar sa vezi cum sunt lonjeroanele, daca sunt ok, montezi intai tragerul, si apoi amortizoarele de soc, dar fii atent, ca daca n montezi amortizorul cum rebuie (cu toate saibele necesare) nu se va alinia bara, daca vrei sa iti explic mai multe vorbim pe mess: nanu_dragosh.

conducta noua o gasesti la grozadan.

te salut!

Mersi mult pentru sfaturi . Am dat de cineva in camin care este mecanic si m-a ajutat cu toata munca de demontare bara fata , armatura ,aer cond si amortizoarele de soc si ce mai era stricat . Mi-a zis si ce piese imi mai trebuiesc

fulie servo

suporti far dreapta

curele aditionale

far stanga cu suporti

conducta racire servo

bloc racire: intercooler , radiator motor si radiator aer conditionat