Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Jante E46

cioky

Recommended Posts

Salut am un set de jante pe 17, vreau sa le vopsesc, le-am aplicat primerul si nu stiu ce culoare sa le fac. Am un E46 negru inainte am avut buza polisata si interiorul negru mat dar nu mai imi placeau... Daca puteti sa ma ajutati cu idei, sfaturi... O sa pun si o poza sa vedeti modelul la jante si cum arata ele acum...

post-9408-0-69254900-1333063829_thumb.jpg

Edited by cioky

Salut am un set de jante pe 17, vreau sa le vopsesc, le-am aplicat primerul si nu stiu ce culoare sa le fac. Am un E46 negru inainte am avut buza polisata si interiorul negru mat dar nu mai imi placeau... Daca puteti sa ma ajutati cu idei, sfaturi... O sa pun si o poza sa vedeti modelul la jante si cum arata ele acum...

exact aceeasi nedumerire am avuto si eu acum 3 zile cand mi-am vopsit jantele tot genul asta ... incearca cu buza neagra + o dunga rosie la mijlocul buzei si spitele portocalii sau rosu inchis spre visiniu ... imagineazati si tu cum ti-ar placea tie mai mult

ceva de genu dar alta culoare la spite sa nu o inchizi prea mult la culoare ... e urat totul negru

http://img402.imageshack.us/img402/9029/tuningulnastedorintabmw.jpg

Edited by AndreiXXL

17 cu interior negru arata urat deoarece iti da impresia ca sunt mai mici asa ca daca iti place fa culoarea lor originala argintie si eventual buza polisata ;sfatul meu e sa nu iti alegi culori inchise pt ele

Da man pai deastea nu mai vrea sa le fac asa... Eu vroiam sa fac buza nichelata si interiorul un gri mai inchis un pic decat cel original... Dar le-as face si cum a zis AndreiXXL buza neagra da inerioru nu imi place rosu visiniu....

Le poti face asa

Da arata bine si cu buza nichelata... Da ce culoare e aia

exact aceeasi nedumerire am avuto si eu acum 3 zile cand mi-am vopsit jantele tot genul asta ... incearca cu buza neagra + o dunga rosie la mijlocul buzei si spitele portocalii sau rosu inchis spre visiniu ... imagineazati si tu cum ti-ar placea tie mai mult

ceva de genu dar alta culoare la spite sa nu o inchizi prea mult la culoare ... e urat totul negru

http://img402.imageshack.us/img402/9029/tuningulnastedorintabmw.jpg

Si cum le-ai vopsit? Pune si u o poza sa vedem :)