Jump to content

Jante E46

cioky

Recommended Posts

Zi`ne si noua unde/cu ce/sau cum le`ai facut.Frumoasa culoarea

Pai... la inceput am spalat jantele le-am slefuit bine cu 220 si 600 si reparat cu fibra defectele cateva gaurele

Dupa am degresat cu nitrodiluant am aplicat primerul (Bodyfill 360) 3 straturi ft subtiri

Dupa ce s-a uscat am SLEFUIT de ma dor mainile :) primerul cu 1000 pana a ramas lucios lucios

Apoi degresat cu benzina ca diluantul sau nitrodiluantul lua si primerul si am aplicat vopseaua 3 straturi primul doar gazat si celelalte doua straturi subtiri cu pauze de vreo 15-20 min. Vopseaua o sa va zic mai incolo ce nuanta e ca am uitat.

Si la sfarsit dupa o ora 2 straturi de lac

Si acum urmeaza sa izolez mijlocul sa se usuce bine si sa fac si buza... o sa pun o poza am facut una dar am sterso ca nu mi-a placut cum a iesit

Acum sper sa nu m-i le strice aia la vulcanizare cand imi pun cauciucurile

post-9408-0-42449100-1333527883_thumb.jpg

Edited by cioky

Un sfat pentru un amic,are ceva jante pe 16 cu buza nichelata,vrea sa le faca albastre aqua,va sta oare vopseaua pe nichelu ala de la buza...sunt cam 4 cm latime de nichel si de jur imprejur.Pareri/Sfaturi? :console:

Un sfat pentru un amic,are ceva jante pe 16 cu buza nichelata,vrea sa le faca albastre aqua,va sta oare vopseaua pe nichelu ala de la buza...sunt cam 4 cm latime de nichel si de jur imprejur.Pareri/Sfaturi? :console:

Si ale mele au fost nichelate si s-a stricat nichelu peste el nu tine vopseaua... eu le-am curatat pana la janta si mi l-ea polisat acu 2 ani dar m-i s-au stricat de la apa cred... tre sa le curete de nichel da ft usor de curatat

Le da cauciucurile jos le pune pe masina unde are tractiunea... baga in viteza (a patra sau a cincea) si tine jmilgherul pe buza, prima oara 80 panzat si dupa 220 cu apa

Cum ai aplicat vopseaua si primerul? spray sau altceva?

Primerul la spray e ft bun si recomand si vopseaua si lacul la pistol

post-9408-0-20537400-1333529302_thumb.jpg

Edited by cioky

Si ale mele au fost nichelate si s-a stricat nichelu peste el nu tine vopseaua... eu le-am curatat pana la janta si mi l-ea polisat acu 2 ani dar m-i s-au stricat de la apa cred... tre sa le curete de nichel da ft usor de curatat

Le da cauciucurile jos le pune pe masina unde are tractiunea... baga in viteza (a patra sau a cincea) si tine jmilgherul pe buza, prima oara 80 panzat si dupa 220 cu apa

Primerul la spray e ft bun si recomand si vopseaua si lacul la pistol

Dar am observat ca la el este un fel de tabla aplicata peste janta asa nichelata.... Nu este nici o solutie oare pentru as cva?

Dar am observat ca la el este un fel de tabla aplicata peste janta asa nichelata.... Nu este nici o solutie oare pentru as cva?

Da si la mine era la fel cand am luat jantele dar era atinsa pe margini si se vedea naspa si deaia le-am curatat

post-9408-0-57256500-1333529783_thumb.jpg