Jump to content

E65 730D

dumi

Recommended Posts

Ce oameni domne',cat am citit topicu asta tot mai rau imi pare de bietu om, nu-i de ajuns ca are baiurile care le are cu masina aia, in loc sa-l ajutati (daca puteti...) ii pune-ti sare peste rana...bafta cu masina tati, sper sa iti fie ok cu ea. :thumbsup:

7-arele de la e65 in sus sunt gaura neagra :)

parca la e38 s-a cam terminat cu masinile bune :pardon: dar cine doreste lux, nu se uita la bani

p.s. te asteptam cu urmatorul bemveu :drinks: zic si eu

Edited by gelu_bmw

Gluma, ne-gluma, m-am obisnuit. Chiar ma batea un gand sa o pun pe autovit weekend-ul asta sa vad ce oferte de schimb la ea primesc ;) Treaba e ca imi cam place masina pe zi ce trece mai mult si nu prea imi vine sa o dau, destul de ciudat daca ar fi sa compar cu comportamentul meu din ultimul an privind schimburile.

Ma uitam pe Autovit azi la toate masinile alea impecabile (ca a mea de altfel :p) variante ar fi multe in capul meu, nu imi permite insa familia, sa vedem.

Cel mai mult sunt curios ce voi descoperi la schimbul de ulei. Asta e alta treaba ca daca ma apuc de ea sa bag 1500 lei in schimbul de ulei la cutie + ce-o mai fi si apoi s-o dau e ca aiurea, nu?

Problema cea mai mare e ca nu am un mecanic/service al meu unde sa merg cu ea si sa am incredere ce i se face acolo, eventual daca mai plec cu ea cum a venit sau nu. Cred ca asta e problema mea existentiala acum..

• 2 weeks later...
Nu m-am mai ocupat de ea, cei drept nici nu am mai avut simptome. Am bagat-o la vanzare, eventual o schimb cu ceva mai putin pretentios.. Sa vedem in functie de ce oferte primesc vad daca o dau sau nu.

Salutare, am si eu nevoie de sfatul vostru. M-am trezit azi dimineata fara placuta de inmatriculare pe fata. Momentan sunt la Bran, tind sa cred ca am pierdu-o la trecerea unui mic parau din apropiere.

Ce este de facut? Presupun ca risc destul de multe daca merg cu masina asa, insa in 3 ore trebuie sa ma intorc acasa si nu am nici cea mai vaga idee cum sa fac cu chestiunea asta.

Ce sfat imi dati?

Sent from my GT-I9100

te duci la prima sectie de militie si declari ca l-ai pierdut. Ti se va elibera o dovada inlocuitoare. Daca te risti si mergi fara placuta, orice militian iti va da amenda si iti va lua certificatul. Patita de mine.

Mi-e teama sa pun ala fin spate in fata pt ca e rupta rama aia din fata fe la nr si mi-e sa nu il pierd si pe asta.

Daca merg la prima sectie de politie sa declar, sigur nu risc sa raman fara talon?

:wacko:

Sent from my GT-I9100

Nu. Garantat.

/edit:

Cazurile de retinere a certificatului de înmatriculare

Certificatul de înmatriculare sau de înregistrare se reţine de către poliţia rutieră în următoarele cazuri:

vehiculul nu are efectuată inspecţia tehnică periodică sau aceasta a expirat;

nu sunt respectate normele referitoare la transportul produselor periculoase;

avariile existente la autovehicul, remorcă sau tramvai nu au fost reparate în termenul prevăzut în regulament;

vehiculul circulă noaptea fără faruri sau lămpi de semnalizare, dispozitivele de iluminare şi semnalizare luminoase, mijloacele fluorescent-reflectorizante, prevăzute în normele tehnice în vigoare;

vehiculul circulă cu defecţiuni la sistemele de iluminare-semnalizare sau cu alte dispozitive decât cele omologate;

sistemul de frânare de serviciu este defect;

sistemul de frânare de ajutor sau de staţionare este defect;

mecanismul de direcţie prezintă uzuri peste limitele admise;

anvelopele au alte dimensiuni sau caracteristici decât cele prevăzute în cartea de identitate a vehiculului, prezintă tăieturi sau rupturi ale cordului ori sunt uzate peste limita legal admisă;

zgomotul în mers sau staţionare depăşeşte limita legal admisă pentru tipul respectiv de vehicul;

motorul emite noxe poluante peste limitele legal admise;

elementele dispozitivului de cuplare pentru remorcare prezintă uzuri pronunţate ori nu sunt compatibile, fiind de natură să provoace desprinderea remorcii sau dezechilibrarea ansamblului;

autovehiculul sau tramvaiul are aplicate pe parbriz, lunetă sau geamurile laterale afişe sau reclame publicitare, folii neomologate şi/sau nemarcate corespunzător ori accesorii, care restrâng sau estompează vizibilitatea în timpul mersului, atât din interior, cât şi din exterior;

autovehicul are aplicat pe partea frontală şi/sau posterioară a acestuia afişe, înscrisuri sau reclame care diminuează eficacitatea dispozitivelor de iluminare şi semnalizare luminoasă ori citirea numărului de înmatriculare;

autovehiculul prezintă scurgeri de carburant sau lubrifiant;

plăcuţele cu numerele de înmatriculare sau înregistrare nu sunt conforme cu standardul sau au aplicate dispozitive de iluminare, altele decât cele omologate;

datele din certificatul de înmatriculare sau de înregistrare nu concordă cu caracteristicile tehnice ale vehiculului;

vehiculul nu a fost radiat din circulaţie în cazurile prevăzute în prezenta ordonanţă;

vehiculul nu este asigurat de răspundere civilă în caz de pagube produse terţilor prin accidente de circulaţie, conform legii;

deţinătorul vehiculului nu a preschimbat certificatul de înmatriculare sau de înregistrare, în conformitate cu prevederile legale;

vehiculul nu are montată una din plăcuţele cu numărul de înmatriculare sau de înregistrare;

vehiculul are lipsă elemente ale caroseriei ori aceasta este într-o stare avansată de degradare.

lipsa dotărilor obligatorii pe autovehicule destinate învăţării conducerii autovehiculelor în procesul instruirii persoanelor în vederea obţinerii permisului de conducere, prevăzute de reglementările în vigoare;

În situaţiile prevăzute la lit.B), d), f), h, l), r), s), p) şi t) la reţinerea certificatului de înmatriculare sau de înregistrare, poliţistul rutier eliberează conducătorului de vehicul dovadă înlocuitoare fără drept de circulaţie, iar în cazurile prevăzute la alin.(1) lit. a), c), e), g), i), j), k), m), n), o), u) v), x)şi y) dovadă înlocuitoare cu drept de circulaţie pentru 15 zile.

În situaţiile prevăzute lit.B), r), s), p) şi t), o dată cu reţinerea certificatului de înmatriculare, poliţistul rutier retrage şi numerele de înmatriculare sau de înregistrare.

Edited by archaeus

ba iti ia..este incadrata destul de grav fapta..

Eu am avut bara fata rupta si am distrus nr de pe fata si am mers destul de mult fara el, m a invatat un tip de la un service auto, e testata treaba, am facut un drum pana la cta cu Seat de politie dupa mine si nu m a oprit nimeni... asa ca nu e nici o infractiune... nu mai induceti omul in eroare... ideea e sa l aiba obligatoriu pe fata numarul de inmatriculare cel de tabla nu cartonul... si poti merge linistit pana il declari pierdut.

Infractiune nu este clar dar daca te prinde fara dovada.. ti se retine talonul. Fa un numar la calcultor si scoatel la o imprimanta color... punel intr o folie de plastic. Punel pe spate si cel bun pe fatza. Ai toate sanse sa nu isi dea seama nimeni. Eu am mers asa luni intregi pana mi am luat numar

Am vazut ca a mers ceva de cand o are cine stie de cand nu o fi schimbat, daca sta cu ea la vanzare un an, sa nu il schimbe deloc ca o vinde?

Eu cand mi-am vandut fostele masinii, cand au facut 15 mii cu uleiul chiar daca o vindeam tot am facut schimbul ca inca era masina mea. Cu 5-6 mil nu se imbogateste nimeni:), parearea mea

Masina o am de f putin timp. La vanzare este de aproape 2 saptamani.

S-a rezolvat si cu numarul, fusei de dimineata la Pipera sa dau comanda si acum merg sa iau numarul. A fost f simplu. Dureaza 2 ore insa eu trebuia sa merg la munca..

Sent from my GT-I9100

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.