Jump to content

Cumpar compresor Aer Conditionat E38 730d 2001

Recommended Posts

Dupa cum spune si titlul, cumpar compresor de clima pentru E38 730d 2001, DENSO model 7SBU16C.

Pe abtibildul de pe el scrie asa :

DENSO

7SBU16C 447220-8025

HFC134a ND-OIL8 11B10705

Design HIGH SIDE 3.53 MPa

PRESS LOW SIDE 1.67 MPa

MADE IN JAPAN

Compresor AIRSTAL 850 ron nou cu garantie - 330 ron pe compresorul tau in cazul in care il accepta cei de la firma ca piesa veche la schimb.

Compresor TEAMEC 750 ron nou cu garantie - 330 ron pe compresorul tau.....

Teamec is the distributor of diesel spare parts DENSO for Belgium and Luxembourg

Informatii suplimentare catalog:

Restrictiile producatorului: Denso

Identificare compresor: 7SBU16C

Numar nervuri: 5

Piesa la schimb:

Ulei compresor: PAG 46

Cantitate umplere ulei [ml]: 250

Role: cu

Fulie curea -? [mm]: 110

Tipuri conectoare: w/o

Tensiune [V]: 12

Edited by killer17

Dupa cum spune si titlul, cumpar compresor de clima pentru E38 730d 2001, DENSO model 7SBU16C.

Pe abtibildul de pe el scrie asa :

DENSO

7SBU16C 447220-8025

HFC134a ND-OIL8 11B10705

Design HIGH SIDE 3.53 MPa

PRESS LOW SIDE 1.67 MPa

MADE IN JAPAN

Compresor clima sh original 600 lei..725691059

Mersi @bmwpisic pentru tzeapa. Am ajuns azi la service, am mai platit si acolo montajul lui cu freon cu toate chestiile, ca sa vad ca defapt e la fel de stricat ca cel vechi al meu... Am crezut ca voi din zonele alea sunteti mai oameni...dar se pare ca toata Romania e plina de tzepari, toate regiunile ! L-am mai pus si pe prietenul meu sa-si faca timp sa vina pana la tine sa-l ridice, zic sa nu te mai pun pe drumuri cu curierul, sa nu ne mai complicam... Sanatate multa iti doresc... !

Mersi @bmwpisic pentru tzeapa. Am ajuns azi la service, am mai platit si acolo montajul lui cu freon cu toate chestiile, ca sa vad ca defapt e la fel de stricat ca cel vechi al meu... Am crezut ca voi din zonele alea sunteti mai oameni...dar se pare ca toata Romania e plina de tzepari, toate regiunile ! L-am mai pus si pe prietenul meu sa-si faca timp sa vina pana la tine sa-l ridice, zic sa nu te mai pun pe drumuri cu curierul, sa nu ne mai complicam... Sanatate multa iti doresc... !

Acum depinde si cit ai dat pe el,de obicei romanu vrea cit mai ieftin si cam asa se intimpla,acum nu stiu cit ai dat pe el de asta te intreb

Imi cer scuze lui @bmwpisic ca am exagerat si ca l-am facut tzepar. Am primit banii inapoi de la el astazi. Am trimis eu compresorul inapoi la niste prieteni la Predeal, au mers la Brasov, s-au intalnit cu baiatul, si au luat banii inapoi.

Omule, imi pare rau ca te-am facut tzepar, insa ti-am zis si la telefon...intelege-ma si pe mine...am fost la service, am platit montajul compresorului, am platit freonul si m-am trezit ca nu merge. A trebuit si demontat atunci. Apoi trimisul cu Fan-Courier la Predeal. Iar toate astea se fac contra-cost. Plus motorina baietilor care au fost sa-l ia de la tine de la Brasov, si a celor care au fost sa-l duca inapoi la Brasov. La mine nu vin bani nemunciti, pentru a nu-mi pasa de ei. Si numai bine nu mi-a picat, ca in loc sa fie totul ok, a trebuit sa dau toti banii astia degeaba. Nu imi place si nu-mi sta in caracter sa improsc cu noroi lumea fara motiv, insa, dupa cum spuneam, am pierdut niste bani destul de multi la toata treaba asta. Aproape banii de pe compresor.

Sper in continuare in disparitia tuturor divergentelor, si in acuratetea relatiilor dintre noi.

Inca odata scuze, si toate cele bune !

Edited by Sherifu'

Acum depinde si cit ai dat pe el,de obicei romanu vrea cit mai ieftin si cam asa se intimpla,acum nu stiu cit ai dat pe el de asta te intreb

Nicu, sa stii ca am dat un pret normal. Pret pe care mi-l cereau si alti colegi de forum pe acelasi produs. Insa am ales Brasov, pentru ca acolo in apropiere aveam mai multi prieteni care puteau sa ma ajute in a-l lua de la om, si a mi-l aduce la Constanta. Nu mai am atat de mare incredere in curier, mai ales cand e vorba de piese grele ca acesta, cu care se pot intampla multe in timpul transportului.

Si, Nicu, nu te supara pe mine, dar oricati bani ai da pe un produs, nu ar fi normal sa fie in stare buna ? Spre exemplu de la tine am luat mai multe piese in decursul timpului, si toate au fost in regula. Daca observam la timp postul de la tine ca ai si tu de vanzare acelasi produs, inainte sa vorbesc cu baietii care mi-au dat mesaj privat, il luam de la tine. Pentru ca am mai luat alte chestii si am incredere.

Si revenind...Omul cere cati bani doreste pe produsul lui pe care il vinde. Parerea mea este ca oricati bani cere, in momentul in care il vinde de bun, produsul trebuie sa fie bun si in stare de functionare.

Numai bine ! Toate cele bune !

Prin urmare, in continuare caut sa cumpar compresor. Insa neaparat in Constanta sau aproape de Constanta, pentru a-l vedea cu ochii mei, si a-l proba. Nu de alta, dar mi-a ajuns o tzeapa !

Prin urmare, in continuare caut sa cumpar compresor. Insa neaparat in Constanta sau aproape de Constanta, pentru a-l vedea cu ochii mei, si a-l proba. Nu de alta, dar mi-a ajuns o tzeapa !

Daca te razgindesti cu compresorul si nu gasesti in Ct ma anunti

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...

Imi cer scuze, am fost ocupat si nu am apucat sa mai intru pe forum. Am cumparat compresor, multumesc frumos @Nicu - Roscatu M3. Baiat serios, am primit o piesa buna si functionala. Nu ca nesimtitul si tzeparul de @bmwpisic care m-a incurcat si am mai si cheltuit bani aiurea.

Se poate inchide, multumesc !

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.