Jump to content

SONDA LAMBDA ngk sau hella URGENT e36

niko325

Recommended Posts

imi spuneti si mie care e mai buna dintre sonda lambda NGK si HELLA ??? si care e diferenta ? hella era 6.6 milioane , ngk 5 milioane ...merita dat diferenta de bani ?

NGK clar mai buna decat Hella. Poate doar Bosch e mai buna ca NGK , dar nu mai sunt sigur daca nu a intrecut NGK si Bosch.

NGK clar mai buna decat Hella. Poate doar Bosch e mai buna ca NGK , dar nu mai sunt sigur daca nu a intrecut NGK si Bosch.

De unde stii tu care este mai buna ? Ai avut sonde pe masina toate marcile astea, le-ai testat sa vezi care este mai buna ? Cum le-ai testat ? :poke: Cu sonda universala ai nimerit.

Treaba este simpla, ia sonda de care ai pe masina. Eu am schimbat doua sonde, erau Bosch asa ca am luat Bosch.

De unde stii tu care este mai buna ? Ai avut sonde pe masina toate marcile astea, le-ai testat sa vezi care este mai buna ? Cum le-ai testat ? :poke: Cu sonda universala ai nimerit.

Treaba este simpla, ia sonda de care ai pe masina. Eu am schimbat doua sonde, erau Bosch asa ca am luat Bosch.

Pai de ce ai luat Bosch si nu Hella ? Eu am spus ca dupa pararea mea la sonde lambda Bosch e nr.1 si NGK e nr.2 daca nu chiar la fel cu Bosch . Din cate am citit se pare ca unii considera ca anumite sonde sunt produse de NGK pt Bosch (dar daca este adevarat inseamna ca si Bosch face pt NGK) .

Am avut Bosch si am schimbat tot cu Bosch. Asta am recomandat si initiatorului.

Ca una este mai buna decat alta, dupa parerea unuia iar daca intrebi pe altcineva, iti spune tocmai invers, astea sunt povesti.

Am mai zis este simplu, s-a stricat, ce am ? Bosch, atunci pun Bosch. Ce firma este ? Beru. Atunci pun Beru s.a.m.d.

Eu asa gandesc, este vorba de "managementul motorului" s-a bulit ceva atunci pun tot firma respectiva chiar daca piesa mai este fabricata si de alti producatori.

Daca era vorba de, dau un exemplu bucsa bascula, pun in functie de buget, am bani pun Lemforder, nu am pun Starline.

Edited by CatuXXX