Jump to content

320D E90 schimb cu 318D E90

pupazadintei

Recommended Posts

Cred ca singurul lucru care te tine legat de propria masina sunt amintirile. Nici nu stiu de ce mai dezbati problema, nu cred ca prin vreun miracol masina ta isi regaseste tineretea de demult. Oricum 318-ului nu-i vor aparea alte probleme diferite fata de motorul tau, posibil chiar mai putine, din ce stiu LCI-ul nu mai imparte motorul M47N fie el si 318d. Deci tu esti singurul in masura sa decizi, incearca sa-ti cantaresti optiunile, incearca o analiza SWOT:)), din ce vad... esti fericitul posibil-posesor al unui 318d facelift, succes!

Salut , sunt posesor de 318D LCI si sa stii ca ma bucur ca nu mi-am luat un 320D din 2007 sau 2006 la bani mai putini ca sa ma duc si in vacanta. Am preferat sa imi iau masina din 2009 si sa ma duc aici in Romania la munte. Distractia se duce , masina ramane. De cand am luat masina am vreo 5 luni , nu am bagat nici un ban decat in schimbul de filtre si ulei. Masina ta fiind din 2010 inainte sa o iei daca ii faci niste mici teste , te asigur ca vreo 3-4 ani nu o sa ai nici un fel de probleme . Asta care o ai acum din 2006 oricand poate sa mai cada cate ceva la ea , totusi are 6 ani. Ca idee investitia care o vei face sa stii ca nu este una rea . Te sfatuiesc sa o cumperi este o masina buna si chiar daca are 143 de cp nu te face de rusine pe strada.

"Saritura" (daca as putea sa o numesc asa) este mare: o masina cu 4 ani mai noua si cu aprox 100.000km mai putini.

Daca masina 318 LCI are sub 2 ani nu inseamna neaparat ca nr ei de 60k km este real, ar putea avea dublu - nu vad o problema daca ar avea 120k doar ca presupun te-ar avantaja la negocieri.

Cu istoricul masinii probabil te poata ajuta "dooh", el am vazut ca mai posta info la masini puse la vanzare cand cereau colegii.

Diferenta de look este considerabila intre LCI si non LCI, multi de aici tot incearca (si reusesc) sa isi transforme look-ul in LCI.

Cat despre dotari: DA ! Ele fac diferenta ! Eu ma simt foarte bine in E90-ul meu si imi folosesc majoritatea aproape tot timpul. Mi-au mai condus-o si altii care au E90-uri putin dotate si au zis ca sunt diferente. Acum depinde fiecare ce urmareste la o masina :).

bine ma pimp,auzi de multe turbine picate pt ca e plin plin de e90 320d,altceva? auzi,prost facut..motorul meu nu are nimic,bine ca mi-ai zis ca e varza.. in privinta schimbului trebuie sa fii f atent,masina ta o cunosti,cea care vine poate fii plina de surprize,desi e noua,si dotata,si blabla..

Motorul in sine poate merge, dar felul in care dezvolta puterea aia e defectuos. Pai pica turbine si pt ca e plin de 320d, da, dar de ce sa fie asta o scuza? Mai bine zis, pica intr-o veselie, bucura-te de ea, am scris mai sus, fiecare e multumit de masina lui, in ce masura, tu stii.

Si eu am avut un ford inainte sa imi iau bmwu si imi cunosteam masina foarte foarte bine . Dupa ce am vanduto la 1 luna m-a sunat ala ca i-a picat un injector , pompa de ambreiaj , turbina etc. Eu ii facusem test inainte sa o vand si nu mi-a aratat nimic. :thumbsup: Masina avea 250k de km deci puteai sa te astepti la orice . Asa ca gandeste-te bine ca tu ai niste ani cu masina asta si km multi facuti cu ea. Masina care vrei sa o cumperi e din 2010 orice iar fi facut masina o sa mai duca cativa ani fara probleme.

post-49187-0-09810200-1333557940_thumb.jpg

Sincer, nu imi place. Nu imi place interiorul. Nu imi place acea stofa de pe scaune. Nu imi place pielea de pe scaune. E ok volanul. E frumoasa, dar nu.

Sincer nu.

Masina mea o cunosc, stiu ce probleme a avut. Stiu ce bani am bagat in ea si ce mai e de facut.

Trebuie doar sa descopar de ce scade turatia mai mult decat e normal cand decelerez. Asta se intampla cateodata, rar. Am cam observat ca depinde si ce motorina bag in ea. Si mi-a spus un prieten ca e posibil sa fie de la motorina.

In rest, imi place asa cum este! Nu as schimba-o cu aceasta.

Pun si o poza cu a mea imediat.

Hai ca am gasit si 2 poze cu a mea. Am gasit chiar dupa ce am spalat-o. :lol:

post-49187-0-24809100-1333558462_thumb.jpg

M-am hotarat, nu o voi schimba. Imi place mult mai mult a mea, chiar daca e mai batranica :))

Stiu ca e a mea! Daca intr-adevar era ceva deosebit, poate mai ma gandeam! Dar asa, nu sunt impresionat deloc.

Jucaria mea e mai frumoasa!

post-49187-0-72854700-1333558425_thumb.jpg

Hmm...are suporti de numere cu STRABAG!!! Daca a fost masina de firma, sigur are km multi. In toamna un coleg de-al meu si-a cumparat un 520D din 2010 cu 156.000km reali, verificati la reprezentanta. Foarte frumoasa masina ta. Edited by ~Cosmin~

Eu unul am avut 318d e46 116cp si acum am 320d 150cp tot e46 diferenta intre cele 2 este mare.nu as mai lua nicidata 318d.intradevar e un pic mai bun la consumul urban,dar in rest nu merita fata de 320.Daca nu ai pretentii asa mari la sprint si te tenteaza optiunile in plus...nu stiu ce sa zic...eu nu as lua 318d e90 in locul la 320d

Hmm...are suporti de numere cu STRABAG!!! Daca a fost masina de firma, sigur are km multi. In toamna un coleg de-al meu si-a cumparat un 520D din 2010 cu 156.000km reali, verificati la reprezentanta. Foarte frumoasa masina ta. E alegerea ta.

Imi da toate datele de care am nevoie, seria masinii, tot.

Dar tot a mea imi place mai mult.

Numai eu stiu de cate ori am bagat-o in service pe casco sa imi vopseasca fiecare zgarietura. Sau cum auzeam ceva in neregula pe la motor, fugeam la service si investigam. De curand am vopsit bara fata ptr mici zgarieturi si am schimbat parbrizul ptr ca era putin ciobit. La cat de mult mi-am dorit acest BMW, la fel de multa grija am de el!

Eu unul am avut 318d e46 116cp si acum am 320d 150cp tot e46 diferenta intre cele 2 este mare.nu as mai lua nicidata 318d.intradevar e un pic mai bun la consumul urban,dar in rest nu merita fata de 320.Daca nu ai pretentii asa mari la sprint si te tenteaza optiunile in plus...nu stiu ce sa zic...eu nu as lua 318d e90 in locul la 320d

Sora mea 318D din 2008. Tot de la tipul asta am cumparat-o. Masina mea tot de la el e luata. :)

Si cand am venit cu a surorii mele de la Oradea spre Ploiesti, am incercat-o putin.

Este diferenta incredibil de mare intre ele. Cei 20 de cai in plus la a mea se simt. Se simt incredibil de mult!

Plus ca a mea are suspensie sport, e mult mai rigida! Sincer, imi place mai mult cum ruleaza a mea decat a surorii mele.

A ei parca este facuta ptr o fata, se conduce usor si simplu.

Spunea cineva mai sus ca se poate pune xenon si pe masina mea.

Xenon si angel eyes?

Aveti idee cat ar costa? Si cine m-ar putea ajuta. Unde sa ma duc? Cat dureaza?

Multumesc anticipatt. :)

eu unul as schimba-o

depinde si diferenta de bani care trebuie sa o platesti

ai doua variante

ori bagi bani in asta si o face lci si xenon si tot ce vrei

ori iei 318 si il resoftezi (posibil si 318 sa aiba suspensia sport)

Nu cred ca voi face schimbarea pentru ca, dupa cum am spus si mai sus, nu ma impresioneaza aceasta masina. E foarte frumoasa, dar sunt lucruri care nu prea ma atrag. Daca as fi schimbat-o, as fi facut un efort financiar. As fi dat economiile mele si probabil as mai fi avut nevoie de ceva pe langa. Daca as fi fost foarte incantat de ea, da, cu siguranta as fi facut-o. Dar asa, nu o voi schimba.

Voi investi in a mea doar in xenon si angel eyes, deoarece farurile ei normale sunt cam slabe.

Voi incerca sa aflu cat ma costa xenon + angel eyes. Nu ma intereseaza LCI. Ma multumesc numai cu xenon + angel eyes. Imi place masina mea asa cum este :thumbsup:

• Like 2

ai facut cea mai buna alegere.daca nu ai acel feeling cand vezi ptr prima data masina inseamna ca nu e facuta ptr tinethumbsup.png

Mersi Cristi :)

Cand am cumparat aceasta masina, am avut de ales intre cea pe care o am si una neagra, acelasi motor, dar cu cateva luni mai noua si cu mai multi kilometri.

Le-am condus pe amandoua, era ptr prima data cand conduceam Bmw si nu prea stiam la ce sa ma uit. Eram atat de fericit... Chiar daca aceea era mai noua, m-a atras cealalta. Si nu regret nicio clipa alegerea pe care am facut-o, chiar daca a trebuit sa investesc din cand in cand in ea. Masina aceasta este exact ce mi-am dorit. Si asa este, ai dreptate! 318-ul de mai devreme nu m-a atras. Chiar m-a dezamagit putin. Nu prea stiu de ce... Nu a existat acel "feeling".

Intentionez totusi sa o schimb peste 2 ani si jumatate. Vreau noul BMW, seria 3. In functie de buget, de jobul de atunci, de alte cheltuieli, vreau fie 328i, fie 320d. Am fost la test drive BMW (joy tour) la Alexeni, Urziceni (acum 3 saptamani) si am ramas foarte foarte foarte impresionat de aceste masini. Sunt perfecte din toate punctele de vedere.