Jump to content

turbina bmw 320d e90 177hp

belitutz

Recommended Posts

azi cand m am intors de la tara,am tinut turata masina in 3000 ture cu a 4 a...si la un moment dat a scazut turatia si nu vrea sa mai treaca de 2500 t,,precizez ca se aude un huruit,vajait la motor..:D e90 2007.12..215000 km reali...am fost la mecanic si mi a spus k e turbina d vina..pe tester nu a iesit nimic.. o s ma duc maine la alt service

am gasit la dezmembrari turbina d pe un bmw e90 facelift din 2010 35000 km la 400 euro:D

Edited by belitutz

veifica uleiul daca mergi cu ea

fii atent sa nu prinda catalizatorul ulei ca este termiat si trebuie sa il schimbi

cel mai indicat sa o duci pe platforma la un service bun sa nu faci mult drum cu ea risti mult (poti cali motorul)

succes

ps daca e turbina stricata cel mai bine cumpara una noua cu garantie nu se stie ce iti rezerva viitorul(eu am avut ginionul sa schimb doua turbine in 16 luni,noroc ca am avut garantie)

spune-mi te rog cum se aude mai exact zgomotul. mai are putere? ce simptome mai are?

putere numai are aproape deloc...urca greu in turatii si nu trece d de 2500...huruie rau cand o accelerez

paletii de la turbina sunt intregi si au joc..

mda sigur e dusa turbina aceleasi simtome am avut si eu si prima data si a doua oara

pt a limita posibile pagube evita deplasarea masinii (doar pe platforma) schimba turbina ,ulei filtre si pe urma o sa fie ok

sau daca ai service_ul aproape de tine poti sa o duci dar ai mare grija sa nu o ia pe ulei (in primul rand este mult mai mult de demontat si curat si apoi mai multe piese de schimbat in special catalizatorul)

Edited by ionut1985

putere numai are aproape deloc...urca greu in turatii si nu trece d de 2500...huruie rau cand o accelerez

paletii de la turbina sunt intregi si au joc..

Din pacate, turbina este de vina. Am patit si eu acelasi lucru. Din pacate mi s-a intamplat cand ma intorceam din concediu si eram prin Serbia, noaptea. Nu vreti sa stiti prin cate am trecut. M-am chinuit sa urc un deal. La propriu, m-am chinuit.

Nu mai merge cu ea. Pune-o pe platforma si la service cu ea.

Propun o turbina noua, nu SH. Acum, depinde si de noroc. Poti lua una SH si sa mergi cu ea 100.000 de km fara probleme.

Iti tin pumnii. :)

Nasol sa o patesti intr-o tara straina ! Ce ai facut pana la urma, ai mers la o reprezentanta si ai cumparat una noua ?

Am trecut prin multe peripetii... Cu greu am ajuns in oras, Pozarevac sau ceva de genul, unde era un singur hotel vechi de vro 50 de ani cel putin. La receptie era o tipa blonda, moldoveanca (de peste Prut). Si am venit in tara cu masina pe platforma :))))

Si am comandat una noua din Germania.