Jump to content

Vand cip tuning pentru E36 318i/is si E36/E34 325i

Recommended Posts

Application : E36 318i/iS

Compatible years: 1991 - 1995

Compatible ECU: 0261200282, 0261200357, 0261200950, 0261200990

Power gain: +16 Hp +14 Nm (for 318is)

Red-Line Raised. 400 RPM

Pret: 150 RON

Application : E36/E34 325i

Compatible years: 1991 - 1995

Compatible ECU: 0261200403, 0261200413

Power gain: +18 Hp +18 Nm

Red-Line Raised. 500 RPM

Top speed limit removed.

Pret: 200 RON

(Verificati ca in poza codul de pe calculator incadrat cu rosu).

http://dl.dropbox.com/u/649244/tmp/Ecu1%200261200950.jpg

Adding a performance chip to your car is the easiest, most cost effective way of increasing your BMWs performance with no downsides. The performance chip optimizes ignition timing and fuel curves which results in increased horsepower and torque.

Nu ma ocup de montaj (dar ofer documentatie detaliata). Ofer garantie 1 saptamana pentru testare, daca clientul nu e multumit din indiferent ce motiv ii dau banii inapoi pe loc. Pretul este fix.

Cipul permite in continuare folosirea benzinei de 95. (exista si cipuri mai agresive dar care necesita 99+). La mers normal consumul ramane neschimbat, la mers mai agresiv consumul evident creste.

http://dl.dropbox.com/u/649244/de%20vanzare/CONTACT.gif

Atentie: Cu toate ca cip-ul functioneaza perfect trebuie sa pun urmatoarele atentionari: Nu este recomandata montarea CIP-ului pe motoare obosite, cu batai, consum de ulei sau orice alta problema tehnica. Remediati intai problemele si apoi puneti cip. CIP-ul permite turarea motorului pana aproape de 7000 rpm. Acest lucru nu este recomandat sa se faca frecvent decat daca se schimba arcurile la supape cu unele mai performante si tachetii hidraulici cu unii normali. Nu sunt responsabil pentru eventuale stricaciuni care pota aparea la motor dupa montarea cipului.

Cateva recomandari de pe topicul vechi:

e bine ca ai mentionat treaba asta.....ca mai sunt si unii de cred ca daca si-au pus cip masina devine avion....in fine...eu unul mi-am pus cip de la cristi in urma cu doua saptamani si pot sa spun cu toata sinceritatea ca e o treaba foarte buna pt un motor de 1.8is,clar se simte cum trage mai bine,turatia este mai rapida,mai relaxata...si dupa cum stiu cei dare detin 1.8is...in treapta 4 si 5 devine mototoala,urca greu in ture...in schimb cu cipul "leanea" dispare in treapta 4 si 5,si eu zic la fel nu este bine sa te folosesti de faptul ca masina urca in ture pana la 7mii.....eu cand vreau sa-i mai dau jar,la maxim mii,am schimbat....trebuie mers ca si cum nu ai avea cip vis a vis de turatie.ca si consum....sincer nu am simtit diferenta...la stil de mers mai normal,daca te dai la ea e normal ca papa masinuta,nu poti face consumul la 180km/h-190km/h.

in fine,in proprie experienta este o treaba buna cu cipul asta...si raportat la pret...cred ca ne dam seama cu totii ca e cea mai buna treaba.la banii astia cam greu sa gasesti in alta parte cip de putere.

cam asta am avut de spus legat de treaba aceata.

Merci Cristi!si intradevar ai avut dreptate....a trecut cam o saptamana pana s-a simtit diferenta in totalitate!

Bafta!

recoamnd! nota 10+

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

http://bmwe32.masscom.net/ivo/remote_install/keys.jpg

cheia mea e identica cu cea din dreapta din poza de mai sus

are cip imobilizator in ea?? :unsure:

precizez ca cheia merge la tot..adica contact, usi, portbagaj, torpedou

ceea ce ma face sa cred ca e originala...

din ce stiam are doar emitator de infrarosu pentru alarma...

sau gresesc?

stima

Edited by gabu_alex

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 months later...
  • 1 month later...