Jump to content

cumpar baneta BC

Recommended Posts

e normal. "manerelile" sunt intotdeauna musamalizate cu repeziciune sa nu se imprastie informatiile "neautorizate" pe forum. versatu stie :thumbsup:

si au mai luat ban si altii (pe care nu i cunosc) pe seama mea. A intrat repede Romica si a dat cu biciul "ba, pai voi ce faceti , ma injurati la mine acasa?" Ei bine, uite ca te injuram si "la tine acasa" daca esti porc !

nu stiu unde sunt gardienii si cum de mi au permis sa postez atata pe forum sub pseudonimul unei clone. Probabil sunt toti acum calare pe leptoape facand trace-ip...........

daca vor le dau eu adresa dar nu cred ca au viza de Valcea pe pasaport........

Edited by MarianVan

da, chiar urat din partea mea.......dar nu i nimic, intra maine Romica si aplica o suprataxa de smecher si sa vezi ce sare pretul la 100 lei. numai bine, nici de lux dar nici ieftinache.....pret perfect pentru "comunitatea pasionatilor"

ontopic: Sign out

Edited by MarianVan

Pai de ce, pe principiul asta, daca cativa sunt prosti, trebuie sa fie absolut toti prosti?

Multumesc WLF!

exista si o vorba care suna ceva de genu: "Prost nu e ala care cere, prost e ala care da"

acum chiar dau sign out ca deja imi fortez norocul :angel:

LE: hai sa zicem si cat e tragerea. Dupa spusele lui Romica si din alte surse ar fi 50-60 de lei, acum se mai uita si la om. Deci 50 de lei pretul meu + 50 de lei taxa de tragere a lui Romica si ajungi fix la 100 de lei cum am zis mai sus. Hai ca o nimeri de data asta!

Aviz amatorilor care vor sa vand fiare in "comunitatea pasionatilor"! Tragerea costa 50-60 de lei si se plateste ca taxa de smecher la Administratorul comunitatii aka Romica. Nu dai banu, nu vinzi fieru' !

Edited by MarianVan

Esti cam primul caruia nu ii convine , ceilalti vad ca merg mai departe deci le convine asa cum e.

Am vandut si eu pe forum pe vremea cand era gratis , daca mi se cereau bani asta e, mergeam pe alte forum-uri care sunt gratis.

Edited by bitz

Esti cam primul caruia nu ii convine , ceilalti vad ca merg mai departe deci le convine asa cum e.

te inseli! sunt cam primul (pe ziua de azi) care a reusit sa posteze pe forum ceva legat de subiectul asta si inca nu i a fost sters/inchis userul si topicele insa sfarsitul e aproape. revino maine aici pe topic sa vezi daca mai exista userul meu sau postarile mele ;)

chiar crezi tu ca orice reclamatie sau nemultumire de genul asta ramane vizibila pe forum sa o citeasca toata lumea? se baga gunoiul sub pres si se merge mai departe! zi-le versatu :poke:

LE: dar stii ce mi place cel mai mult? ca toti (gardienii) sustin cu toata convingerea ca citez "forumul nu e orientat in scop comercial" (zi-le versatu) insa ei cer bani daca vrei sa vinzi ceva pe forum. Pai e orientat sau nu e orientat in scop comercial. Una zic si alta fac.......

eu sunt curios, oare toti moderatorii fac un fel de training ceva ca am vazut ca toti au aceleasi texte si tot accentueaza ideea sa se discute IN PRIVAT (zi-le versatu). Dar de ce sa nu discutam in public despre aceste taxe? nuuuuuuuuuuuuuu, IN PRIVAT!

Edited by MarianVan

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.