Jump to content

pareri despre o resoftare plus cai

Recommended Posts

Salutare din nou si uite am revenit pentru niste sfaturi in legatura cu o resoftare si pus ceva cai in plus la 535 asta a meu,, tin sa precizez ca am schimbat toate injectoarele toate filtrele si consumabile chiar si uleiul in cutie galeria de admisie plus aia de evacuare,,am anulat filtru de particule am schimbat catalizatorul cu unul sport masina akm trage bine si nu are nici o eroare pe tester,,dar am intilnit un pro care mia zis ca miar putea face o resoftare si sami aduca masina la vreo 310 cai,,,sa fie oare posibil?

merge resoftat mai suporta multi cai motorul. Cutia nu prea mai suporta nici unu asa ca daca o resoftezi cu multi cai Cutia de viteze va deveni la fel ca filtru de motorina un banal consumabil. Cutia dupa 535 d este oricum fortat si suporta mai putini NM decat produce motorul stock. Mai este varianta upgrade la cutie dar nu cred ca se baga cineva in Romania sa faca asa ceva adik alt convertor si alte placi si dicuri. Parerea mea sincer e sa stai cuminte. Are sufiecinti cai atelajul daca vrei altceva iati tata m5 nu traforma un diesel in m5
  • Like 1

merge resoftat mai suporta multi cai motorul. Cutia nu prea mai suporta nici unu asa ca daca o resoftezi cu multi cai Cutia de viteze va deveni la fel ca filtru de motorina un banal consumabil. Cutia dupa 535 d este oricum fortat si suporta mai putini NM decat produce motorul stock. Mai este varianta upgrade la cutie dar nu cred ca se baga cineva in Romania sa faca asa ceva adik alt convertor si alte placi si dicuri. Parerea mea sincer e sa stai cuminte. Are sufiecinti cai atelajul daca vrei altceva iati tata m5 nu traforma un diesel in m5

deci nu prea se renteaza?

nu prea se merita, asa zic si eu.

nu pre se merita, e adevarat, insa oare se renteaza ? ma gandesc ca daca se merita si nu se renteaza, nu se merita. Eu asa cred.

• Like 1

Da intr adevar cutia este cea mai rupta de cuplu la plecarea dupa loc dar aici vb de o cutie care oricum e subdimensionata la stock asa ca ori cal sau nm in plus fie el in treapa 1 2 fie in 3 4 ii pune capac la cutie. Masina ta face un cuplu violent pe o plaja mare de turatii avand 2 turbine asa ca aici numai este ca la motoarele cu o turbina care fac cuplu dupa 2000 de turatii. Primu va ceda convertul iar el va " omora toata cutia"

Asa ca sfatul meu este sa mergi chiar lejer cu masina stock asa cum e ca sa nu iti cada cutia. In afara de asta schimbul de ulei la cutie la maxim 50 de k si verificat cu atentie sistemul de racire al uleiului .

Americani obisnuiesc sa monteze radiatoare mai mari la uleiul de cutie atunci cand cutia este suprasolicitata asa ca si aceasta varianta cred ca poate ajuta. Stima

Da intr adevar cutia este cea mai rupta de cuplu la plecarea dupa loc dar aici vb de o cutie care oricum e subdimensionata la stock asa ca ori cal sau nm in plus fie el in treapa 1 2 fie in 3 4 ii pune capac la cutie. Masina ta face un cuplu violent pe o plaja mare de turatii avand 2 turbine asa ca aici numai este ca la motoarele cu o turbina care fac cuplu dupa 2000 de turatii. Primu va ceda convertul iar el va " omora toata cutia"

Asa ca sfatul meu este sa mergi chiar lejer cu masina stock asa cum e ca sa nu iti cada cutia. In afara de asta schimbul de ulei la cutie la maxim 50 de k si verificat cu atentie sistemul de racire al uleiului .

Americani obisnuiesc sa monteze radiatoare mai mari la uleiul de cutie atunci cand cutia este suprasolicitata asa ca si aceasta varianta cred ca poate ajuta. Stima

cutia mere perfect schimba bine si nu se simte nici o smicitura doar ce iam schimbat uleiul si filtrul nu are nici o eroare

ulei si filtru sunt pentru intretinere nu este vreun upgrade. Dai tu cai in plus si mai vb in cateva luni despre erori si smucituri. Omul pana nu vede pe piele lui nu crede. Dar mai intai intereseazate la orice reprezenta ZF cati NM suporta cutia ta si cati Nm produce motorul tau stock. Sa stii ca aia cand au zis ca suporta un anume numar de NM si au luat ei o marja e eroare dar nu atat de mare cat i ai dat tu resoftarea. Multa bafta sunt convins ca omul care vrea sa iti faca resoftarea te asigura ca totul va fii bine... va fii dar pentru el.... ca el va lua cateva sutici. Mai ieri venise unu la service care avea resoftare si a mers toata autostrada blana 260 , rezultat: un piston topit pe camasa vibrochen in batista. Dai bataie

• 3 months later...
eu iti recomand cu incredere o resoftare la userul "george".am facut la el un "chip"la al meu 535d 272cp si sunt super multumit.mai multe detalii iti poate da el.george-0727854471 un soft safe iti duce cuplu undeva la 66o nm si 310-320 cp. cutia suporta pana la 700nm.succes!

eu iti recomand cu incredere o resoftare la userul "george".am facut la el un "chip"la al meu 535d 272cp si sunt super multumit.mai multe detalii iti poate da el.george-0727854471 un soft safe iti duce cuplu undeva la 66o nm si 310-320 cp. cutia suporta pana la 700nm.succes!

GA6HP26Z (designed for maximum torque of 600 Nm)

sursa http://www.scribd.com/doc/63517622/Bmw-Transmission-Overview