Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

oglinda dreapta e46 nfl

crystyano

Recommended Posts

Dute la magazin si cumpara. Nu de la hoti ieftin. Rusine. Ti-ai luat bmw si nu ai bani de oglinda. Rusine. Jenant.

Aoleu :frantics: Ce ai nene? E liber omu` sa isi cumpere de unde vrea, poate e intr-o pana de bani momentan. :thumbsup:

off topic: eu zic ca forumul este public pentru ca poti sa il accesezi si fara sa fii membru.

on topic: Degeaba iti pui oglinda fara sa iti sablezi numarul sau orice vrei tu plus "antifurt", eu am luat de la un magazin oglinzi aftermarket, le-am sablat, am pus si antifurt si dorm linistit. Inainte mi le-au luat de vreo 3 ori plus ca o data i-a alergat un vecin si le-am recuperat, hotii aruncandu-le in iarba (mi le-au luat dupa doua nopti adica m-au pandit si tot le-au luat) iar o data i-a prins politia in flagrant la alta masina tot pe strada mea, luasera 9 perechi de oglinzi numai intr-o noapte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.