Jump to content

Imi cam schimb parerea despre BMW

fbdcnt

Mercedes sau BMW?  

1545 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Guest poleposition
Eu as vrea un SLR in paralel cu M6, apoi, noul clasa C imi place mai mult decat seria 3... asa cum A4 imi place mai mult decat seria 3.

• 4 weeks later...
stii care e treaba .un mercedes am avut si tare frustrat eram.tot timpul asteptam sa se mai strice cevala el .

si la bmw nu te astepti ?!  <_< ..sper sa nu fi dezamagit de teoria asta...

Eu am E36 318i 116CP din '94.

Am luat pt 3 zile un Mercedes C180 122CP tot din '94.

Urmatoarele diferente:

Mercedes (-): consum mai mare, cutie slaba, nu are demaraj, planasa de bord jalnica.

Mercedes (+): confort sporit, suspensie comfortabila.

Eu am E36 318i 116CP din '94.

Am luat pt 3 zile un Mercedes C180 122CP tot din '94.

Urmatoarele diferente:

Mercedes (-): consum mai mare, cutie slaba, nu are demaraj, planasa de bord jalnica.

Mercedes (+): confort sporit, suspensie comfortabila.

suspensie confortabila dar instabila <_<

Senzatia de viteza era alta, adica la Mecedes se amplifica...

Am avut inainte de BMW un Mercedes 300CE automat din 1991 .... confort nexam , directie precisa ca la un vapor , consumul nu-l mai zic , plansa de bord penibila s.a.m.d. <_<

Un plus pentru calitatea pielii de la interior , exceptionala .

Senzatie de viteza imensa ... la 200 la ora aveam impresia ca decolez :)

Mercedes e o masina pentru oameni plictisiti de condus care isi iau masina pentru a merge din A-in - B dar fara sa faca din condus si comportamentul masinii arta. Eu am condus 2 Mercedes-uri foarte mult un Vito si un Vaneo Masinile chiar daca nu au corespondent in clasa la BMW au cateva puncte definitorii:

- suspensui confortabile as putea zice adaptate dreumurilor deromania.

- un sistem de lumini aproape perfect - lumineaza mult mai bine decat la VW sau BMW nu simti nevoia sa pui xenon.

- motoarele diesel nu sunt la fel de sprintene ca concurenta de la BMW sau chiar VW - la Vaneo am 90 de CP dar parca la modelele de Golf cu aceeasi cai masina e mai sprintena.

- interioare interesante la modelele noi.

Ocazional am testat noul C - clase cu motorul diesel 2.2 de 170 CP si cutie automata cu comenzi pe volan, masina avea un comportament de zici ca esti pe o consola electronica, si in nici un caz nu accelera sa zici ca avea 170 CP sub capota, am avut impresia tot timpul ca are undeva la 130-140 de CP si nu mai mult, poate si cutia automata era de vina dar nu se compara cu senzatia din BMW.

Per total aleg BMW pentru ca inca sunt tanar accept lipsa de confort in schimbul unor performante net superioare. La motoare, sportivitate, feeling BMW este superior.

Ce mi-a placut mult in Germania pe banda de viteza cele mai multe masini am observat ca erau BMW-urile apoi Audi si Mercedesul era o raritate.

Mercedes e o marca care pune f mare accent pe comfort si lux

BMW este o masina eleganta insa se pune mare accent pe sportivitate si electronica...e o traditie

Nu cred ca e vb neaparat despre faptul ca Mercedes face masini mai reusite ca BMW sau invers..in fond e o chestie de gust <_<

Votat BMW...

Mercedes e o marca care pune f mare accent pe comfort si lux

BMW este o masina eleganta insa se pune mare accent pe sportivitate si electronica...e o traditie

Nu cred ca e vb neaparat despre faptul ca Mercedes face masini mai reusite ca BMW sau invers..in fond e o chestie de gust <_<

Votat BMW...

Asa este nu puteam sa o spun mai bine :)

Ocazional am testat noul C - clase cu motorul diesel 2.2 de 170 CP si cutie automata cu comenzi pe volan, masina avea un comportament de zici ca esti pe o consola electronica, si in nici un caz nu accelera sa zici ca avea 170 CP sub capota, am avut impresia tot timpul ca are undeva la 130-140 de CP si nu mai mult, poate si cutia automata era de vina dar nu se compara cu senzatia din BMW.

confirm si eu ca noul C cu motorul de 220cdi cu toate ca are 170cp si 400nm este iesit din comun de slab indiferent ca are cutie manuala sau automata.

Mercedes se adreseaza celor peste 35 de ani.

BMW invers.

nu ai sa imi dai un mercedes pe bmw-ul meu ca fac 36 <_<

Eu raman la parerea ca sunt Mercedesuri si alte masini.

Un pic offtopic... vrei sportivitate - si vrei sa te indragostesti de masina?

Ia-ti un Subaru Impreza WRX STi ... si mai stam de vorba :)

precis ai si telefon nokia.

Apropo de varsta posesorilor BMW si cat de tineri sunt.. M-am uitat la brief la cel care abia l-am cumparat din Germania. A avut 3 proprietari care stateau cam in aceasi zona, toti nascuti intre 1939 si 1941 ., prima inmatriculare in dec 1993. Banuiesc ca imediat ce zdohnea unul, deja la inmormantare se negocia cu mostenitorii <_< . La faza asta si cat de batrani erau toti inclin sa cred ca si kilometrajul a fost real. .. 152k :) . Edited by DOMI

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.