Jump to content

Imi cam schimb parerea despre BMW

fbdcnt

Mercedes sau BMW?  

1545 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

eh sunt si dacii, stiu si eu una 1410 break cu vreo 700k facuti in cativa ani.. omul prin 90 -94 facea taximetrie Tulcea Galati, segmentata de 7 - 8 ori...si cate si mai cate schimbate .

Faza e cum se tin pe drum si arata masinutele alea... unele imbatranesc cu gratie .. altele ca dracu ..

apropos.... asta m-a dus gandul masina lui Al Bundy (dodge-ul ala al lui), era un episod cand implinea 2 milioane de mile sau ceva de genul asta si urma sa castige un Viper, dar bineinteles ca s-a dus dreq tot :)

stiu si eu episodul. era vorba de "doar" un milion de mile. prostul s-a culcat in masina in garaj si a adormit, a dat cu mana peste schimbator si a plecat masina la vale. s-a dat kilometrajul peste cap si de la 999.999 s-a transformat in 000.000

apoi tantalaul a plecat cu masina sa alerge prin tara sa faca la loc milionul de mile.

prea funny episodul.

DACIA frate, sunt unele 1310 d-alea comuniste, le vezi pe strazi si azi, cred ca au 2.000.000 de km si inca mai gafie.

apropos.... asta m-a dus gandul masina lui Al Bundy (dodge-ul ala al lui), era un episod cand implinea 2 milioane de mile sau ceva de genul asta si urma sa castige un Viper, dar bineinteles ca s-a dus dreq tot :)

Da. Trebuia sa filmeze cand ar fi trecut de la 999.999 la 1.000.000 mile. Nu a mai bagat-o in garaj si a stat in masina pana a adormit. I-a cazut mana peste schimbatorul ala ce il ai ei la volan si a trecut la 1.000.000 in somn.

A fost foarte tare episodul ala.

Fratilor, fara suparare, Mercedesul e mult mai fiabil de cat un BMW, si este mai ieftin la intretinere. Vorbesc din proprie expierenta, am avut un BMW 525 TDS, aceasta masina m-a dezamagit total, mi-a mancat viata si bani, de ceva timp am trecut la un Mercedes E 200 CDI an fb. 2000, sunt foarte multumit de aceasta masina, costurile de intretinere sunt scazute (comparativ cu eE 39, ex filtrul de combustibil, pe MANN=30 ron la Mercedes, la BMW tot pe MANN= 160 ron, sa nu mai vb de amortizoare,placute de frana etc.Eu cred ca voi ramana pe veci la Mercedes, inginerii de la Mercedes stiu sa faca masini.

Fratilor, fara suparare, Mercedesul e mult mai fiabil de cat un BMW, si este mai ieftin la intretinere. Vorbesc din proprie expierenta, am avut un BMW 525 TDS, aceasta masina m-a dezamagit total, mi-a mancat viata si bani, de ceva timp am trecut la un Mercedes E 200 CDI an fb. 2000, sunt foarte multumit de aceasta masina, costurile de intretinere sunt scazute (comparativ cu eE 39, ex filtrul de combustibil, pe MANN=30 ron la Mercedes, la BMW tot pe MANN= 160 ron, sa nu mai vb de amortizoare,placute de frana etc.Eu cred ca voi ramana pe veci la Mercedes, inginerii de la Mercedes stiu sa faca masini.

Este relativ.Dupa mine sunt niste cazane de masini ambele.Adica sunt scumpe la intretinere si stau prost la capitolul fiabilitate.

Ingineri buni au ambele firme, eu asa cred, poate cu un plus pentru BMW.

Nu ti-ai cumparat BMW sau Mercedes pentru fiabilitate sau pentru piese ieftine.Ai cumparat sigla pentru motive stiute numai de tine si de restul posesorilor de astfel de cazane.Un Renault este mult mai ieftin la cumparare si la intretinere, dar probabil te-ai face "de ras" in societate cu asa ceva.

Mercedesul este mult mai fiabil " de cat" BMW-ul, zici tu.

Asa este, am glumit cand am zis de cazane. Fara suparare... :)

Edited by Bavaria

Eu cred ca tu vorbesti in ne cunostinta de cauza, ai idee cat costa un filtru de combustibil pt un Renault Megane, cu motorizarea de 1,9 DCI? .....tin sa cred ca nu......220 ron,cu bani astia imi iau 7 filtrere pt un Mercedes E 200 CDI din 2000. Dragi colegi, haideti sa va povestesc ce am patit eu cu "fiabila" masina BMW 525 TDS. Am cumparat-o, dupa o luna am facut primul drum la mare, s-a stricat intrerupatorul de la pedale , cel care da contact pt aprinderea stopurilor spate si dezactivarea tempomatului, piesa = 250 ron, apoi, nu se mai deschidea portbagajul, modul =260 ron, s-a rupt un intinzator, intinzator =250 ron, dupa un an, pompa apa= 280 ron, dupa 5 luni, fulie arbore cotit =500 ron, dupa 2 luni, rezistenta treapta climatizare= 250 ron, apoi am vandut-o. Am avut noroc,dupa ce am vandut-o unui domn din Bistrita , dupa o luna cedeza pompa de inalte, norocul meu ,aceasta piesa costa in jur de 1700 de euro.....la aceste preturii nu am pus si manopera.Asa ca dupa 2 ani si nervi am scapat de acel cotet acum am un Mercedes E 200 cdi din 2000, sa va povestesc ce am schimbat pe el: avea bieletele antiruliu spate obosite cost 2 bucati = 40 ron,filtru ulei = 28 ron,filtru combustibil =30 ron,filtru aer= 65 ron, filtru polen=55 ron si doua amortizoare sachs= 280 ron/buc + uleiul, toate filtrele erau MANN, asa ca nu va mai c....i pe voi ,ca vedeti ce preturi sunt la consumabile, pe cand la BMW-uri sunt chiar si de doua - trei ori mai scumpe ,gen filtru de combustibil, despre fiabilitate, sincer am o parere f proasta. TOTUSI TIN SA CRED CA BMW-URILE OTTO SUNT MULT MAI FIABILE DE CAT CELE DIESEL, DAR NU VA AJUNGE LA NIVELUL MERTANELOR NICIODATA!!!!

P.S. Am decis sa pun si cateva poze , sa nu credeti ca aceasta masina nu are ingrijita!!!!

post-28341-1250323323_thumb.jpg

post-28341-1250323360_thumb.jpg

post-28341-1250323411_thumb.jpg

post-28341-1250323535_thumb.jpg

Edited by SEBASTIAN 77

Tu, un membru respectat si titrat al clubului mercedes,de ce ai intrat aici sa ne faci de ras cazanele ? Cel mai bine continui sa postezi acolo pe taramul tineretii fara batranete si fiabilitatii fara de egal.

P.S. Iti lauzi singur ciocanu? Nu stii proverbu cu lauda de sine?

Tu, un membru respectat si titrat al clubului mercedes,de ce ai intrat aici sa ne faci de ras cazanele ? Cel mai bine continui sa postezi acolo pe taramul tineretii fara batranete si fiabilitatii fara de egal.

P.S. Iti lauzi singur ciocanu? Nu stii proverbu cu lauda de sine?

[/quote

Eu imi dau cu parerea, doar e dreptul meu prin constititie sa ma exprim LIBER!!!!

Fratilor, imi cer scuze daca am suparat pe cineva, dar aste sunt pataniile mele cu faimoasele BMW-uri, si credeti-ma ca imi era foarte draga masina cand am luato, dar pe parcurs ,dragostea s-a transformat in ura, pe mertan nici macar 50% nu il ingrijesc , cum grijeam BMW-ul, dar vorba unui mecanic batran, "BAIETE CUMPARA-TI ORICE MASINA DAR SA AIBA STEAUA IN FRUNTE, CA TE NECAJESTI SA IL STRICI" , mare dreptate avea mosneagul.

"BAIETE CUMPARA-TI ORICE MASINA DAR SA AIBA STEAUA IN FRUNTE, CA TE NECAJESTI SA IL STRICI" , mare dreptate avea mosneagul.

:)....

a si am uitat....http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif

stai ca mai am...http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif

si de ce teai inscris aici pe forum la bmw dc. nu esti pasionat? teai inscris ca sa te bagi si tu in seama cu cineva?

aia e bmw`urile sunt niste cazane de masini , dar sunt masinile noastre din care am facut o pasiune.

un adevarat pasionat vindea masina si isi luat tot bmw ca masina personala, tineti tu mertanu ala al tau nemuritor si super fiabil la care nu pica niciodata nimic :))

Edited by moaka_mik

tds-urile au pompa de inalta presiune(common rail) sau asta nu stie despre ce vorbeste? :)

Am impresia ca tu nu sti despre ce vorbesti, BMW 525 TDS,are 2 pompe,cea de joasa presiune si pompa de injectie (cea de inalta presiune)...mai documenteaza-te.

si de ce teai inscris aici pe forum la bmw dc. nu esti pasionat? teai inscris ca sa te bagi si tu in seama cu cineva?

aia e bmw`urile sunt niste cazane de masini , dar sunt masinile noastre din care am facut o pasiune.

un adevarat pasionat vindea masina si isi luat tot bmw ca masina personala, tineti tu mertanu ala al tau nemuritor si super fiabil la care nu pica niciodata nimic :lol:)

Eu sunt pasionat de tot ce inseamna , auto, dar nu pot trece cu vederea nemultumirea care am avut-o fata de acest model.

"BAIETE CUMPARA-TI ORICE MASINA DAR SA AIBA STEAUA IN FRUNTE, CA TE NECAJESTI SA IL STRICI" , mare dreptate avea mosneagul.

:lol:....

a si am uitat....http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif

stai ca mai am...http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif

Tu poti sa razi ca un berbec, deoarece tu sti cati bani ai bagat in cazanul tau.

O ricum ,vada ca toti va dati cu parerea, dar despre preturile consumabilelor nu ziceti nimic. De ce? .....a pt ca sunt foarte mari la BMW-uri.....corect.Cred ca at trebui sa mai vedeti unele teste si apoi mai vedem, cat despre fiabilitate, nu prea vezi multe BMW-URI din ani 80 sa circule, pe cand mertane......cu duiumul, asa ca ciocu mic, cat despre gama de masini pe care o face Mercedes in raport cu BMW-ul cred ca nici nu mai tre sa discutam. Daca e sa ma leg si de F 1, BMW-ul se retrage la anul, dupa cum laudati aceasta marca si dupa renumele ei, eu zic ca ar trebui sa nu se retraga niciodata, dara asta e o alta poveste. Mercedesul, are cateva titluri la activ.....iar sunt peste BMW.

Cred ca at trebui sa mai vedeti unele teste si apoi mai vedem, cat despre fiabilitate, nu prea vezi multe BMW-URI din ani 80 sa circule, pe cand mertane......cu duiumul, asa ca ciocu mic

:) ....

stai ca am uitat ceva...

mmm... a da...http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/24.gif

si mai era ceva ...

http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gifhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gifhttp://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/21.gif

ce sa zic, imi pare rau ca nu ma plimb cu un bmw din anii 79...probabil ca bmw-isti sunt mai fitosi ,daia e plin de X6... http://l.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/20.gif

....

.Un Renault este mult mai ieftin la cumparare si la intretinere,

poate in alte tari, prin rromania tine pasul cu BMW la intretinere.. cateodata

Am zis si eu la intamplare.Renault inca nu a ajuns sa vanda in us, nu stiu de ce...

Sa zicem atunci, Opel, Nissan, Toyota, astea or fi mai ieftine la intretinere.

faimoasele BMW-uri, si credeti-ma ca imi era foarte draga masina cand am luato, dar pe parcurs ,dragostea s-a transformat in ura, pe mertan nici macar 50% nu il ingrijesc , cum grijeam BMW-ul, dar vorba unui mecanic batran, "BAIETE CUMPARA-TI ORICE MASINA DAR SA AIBA STEAUA IN FRUNTE, CA TE NECAJESTI SA IL STRICI" , mare dreptate avea mosneagul.

Pai mosneagul se gandea la Mercedes Cobra poate. :)

Sunt bune si Mercedes-urile si BMW-urile.Si Audi este bun.Pana la urma toate sunt niste cazane deoarece se strica des si costa mult reparatia.

@Sebastian 77 Mai bine documenteaza-te tu caci pompa de injectie nu e aceeasi cu pompa de inalta presiune tip common rail care lucreaza in regimuri si presiuni diferite. Ti-as explica mai pe indelete dar sigur nu pricepi asa ca mars la hreapca ta!

Ptr mine e clar Bmw,cum au mai spus si alte persoane:iti alegi masina dupa personalitatea ta

P.S: Mercedes= elegantza,Bmw= sportivitate

Edited by Manio

sunt mai multe piese aftermarket la mercedes, turcesti si fel de fel. te rezolvi mai repede si mai ieftin daca nu ai bani de originale. a iesit un merc misto, seria e coupe, 2 usi. f frumos, eram cat pe-aci sa-l iau dar nu am mai vrut 2 usi.

http://eblogs.ro/adriand/files/2009/01/2009-e-klasse-coupe_68.jpg

http://eblogs.ro/adriand/files/2009/01/2009-e-klasse-coupe_69.jpg

Edited by fbdcnt

Lasand la o parte fiabilitatea si problemele lui Sebastian, chiar asa mici sa fie preturile la Mercedes?

Probabil dacĂŁ sunt de la dezmembrĂŁri.

Domnilor, eu cred ca voi nu vreti sa vedeti purul adevar, eu am comparat preturile consumabilelor pe producatorul MANN, DECI PIESE NOI, eu de la un singur magazin imi iau piesele, cand aveam BMW-ul, cumparam pt el, acum de la acelas magazin imi iau pt Mercedes.

Daca credeti ca eu vb prosti, mergeti va rog la un magazin si faceti si voi comparatie.Eu lucrez in vanzari si stiu sa fac un studiu de piata.

Da, probabil Sebastian compara preturile de la reprezentanta BMW cu cele aftermarket/dezmembrĂŁri pentru Mercedes.

Domnilor, eu cred ca voi nu vreti sa vedeti purul adevar, eu am comparat preturile consumabilelor pe producatorul MANN, DECI PIESE NOI, eu de la un singur magazin imi iau piesele, cand aveam BMW-ul, cumparam pt el, acum de la acelas magazin imi iau pt Mercedes.

Daca credeti ca eu vb prosti, mergeti va rog la un magazin si faceti si voi comparatie.Eu lucrez in vanzari si stiu sa fac un studiu de piata.

Lasand la o parte fiabilitatea si problemele lui Sebastian, chiar asa mici sa fie preturile la Mercedes?

Probabil dacĂŁ sunt de la dezmembrĂŁri.

Domnilor, sa nu mai intram in polemica si sa nu va pun pe drumurii, pentru a face un mic studiu de piata, intrati va rog pe www.autokarma.ro , si faceti o mica comparatie de consumabile intre un BMW 520 D , 136 CP, din 2000 si un Mercedes E 200 CDI , 116 CP, din 2000, si hai sa vedem ce aveti de spus apoi. Edited by SEBASTIAN 77

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.