Jump to content

Imi cam schimb parerea despre BMW

fbdcnt

Mercedes sau BMW?  

1545 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

3. Mare adevar (nu le pot intretine dar le cumpara)!!!! Daca nu ti-o permiti nu o cumpara! Cei care si le permit nu se plang pe forum de pretul pieselor sau cat de repede se strica. Atat timp cat conduc ce le place nu conteaza cat costa.

Chiar crede cineva ca daca o persoana, sa zicem din top 100, isi cumpara o masina scumpa care e mai mult in service, e normal sa ramana cu zambetul pe buze doar pt ca isi permite ca masina sa fie des in service si sa tot schimbe piese la ea?

E ridicol! Orice masina se strica dar la unele e prea mult. Dupa un timp oricine s-ar supara !!!

Un E60 nu este nici pe departe atât de puÞin fiabil pe cât crezi.

Majoritatea maºinilor cu probleme de care ai auzit sunt maºini sh, aduse În România când deja aveau peste 150 000 km, poate chiar peste 200 000 km.

Sunt multi cei care le iau sh si se plang de fiabilitate. Din pacate sunt multi care vand masinile pt ca au probleme iar apoi altii le cumpara. Dar pe langa acestia mai sunt si unii care cumpara masiniile de noi. Si ei se plang...

DacĂŁ iei o maÂşinĂŁ cu puĂžini km, sunt slabe Âşanse sĂŁ ai probleme.

Si masinile noi au probleme !

Mai sus s-a spus: nu lua BMW cu navi daca nu vrei sa ai probleme cu navi. Deci daca nu vrei probleme la BMW i-al chel... Mai are in acest caz lagatura marca asta cu clasa premium?

P.S. Macar ca si clasa premium: ar fi trebuit macar pana acum sa scoata harta aia de navi cu Romania ca si asa avem doare 3 drumuri.. Cat de greu poate sa fie sa scaoata harta aia???

Multe sunt şi generalizări inutile.

Dacă unul are probleme cu navigaţia, automat maşina devine proastă şi problema devine una generală.

da, hyundai. si ii pierzi motorul pe autostrada :)

7 ani de tristeţe. :lol:

Edited by Ciupanezu

Credeti ca la alte marci nu se strica piese etc. La toate marcile se strica doar ca nu ati auzit de la nu stiu ce prieten sau mecanic dar asta nu inseamna ca nu se strica. Parerea mea e ca cele mai fiabile sunt Bmw sau Toyota, numai ca nu stiu ce placere de a conduce ai cu un Hilux sau Yaris ai avea pe langa un Bmw. Intrati la Mercedes pe forum sa vedeti probleme la masini sau la oricare alta marca. Cu cat sunt mai multe masini in circulatie cu atata sunt mai multe probleme

nu obliga nimeni pe nimeni ca sa isi ia bmw, de ce nu va vindeti bmw`ul si sa va luati alta masina astia care ziceti ca au prea multe probleme.... de ce va`ti cumparat bmw credeati ca este super masina si nu se strica absolut nimic la ea?

si eu am avut probleme cu caseta de directie si debitmetru de aer dar asta e, schimba`m si mergem inainte, nu imi place sa privesc in urma si sa imi aduc aminte ce a fost a fost si gata.

deocamdata nu imi schimb parerea despre masina pt care am inceput sa fac o pasiune.

Sunt multe masini cu directia precisa si nu le cad casetele. Nu stiu ce tot insisti cu treaba asta ca e normal... nu e normal. Sunt extrem de proaste. NU incerca sa scuzi ca vezi doamne e precisa si de aia... Sunt alte zeci de marci care merg tot in Romania si nu pica.

NU am vazut caseta picata nici la loganurile de la APIA care sunt hingherite offroad la greu.

Pe drumuri rezonabile(nu zic drumuri bune) caseta de la BMW NU se strica.Ce exemple imi dai?Cei care au masini de 150-200k si au schimbat caseta cu una uzata si le-a picat iar? Un BMW nou care circula in fiecare zi prin imparatia din Pipera si sare dintr-un crater in altul?

Edited by Bavaria

am masina de 2 ani si jumatate are 181.000 la BORD (plus ceva ascunsi) revizii facute de mine doar la casa, masina o conduc intr-un regim normal , nici ca si cu un ou nici ferrari, in afara de consumabile NU AM AVUT ABSOLUT nici un fel de probleme cu ea

sa fie doar soarta oare !?!?

e 46 320d

Edited by bolyboly

Sunt alte zeci de marci care merg tot in Romania si nu pica.

Skoda Octavia este una din masinile care fac fata drumurilor romanesti :)

A condus Skoda?

Eu am avut o Fabia din 2002, motor 1.4MPI si la 140.000Km caseta de directie era praf (caseta japoneza). A mers pe drumurile romanesti doar 20.000Km, restul fusesera facuti in afara tarii.

Parerea mea: Skoda e cea ma slaba marca a grupului VAG. Am mai avut: Golf si Audi. Cea mai trainica a fost Golf-ul. Audi te termina cu pretul pieselor!!!

am masina de 2 ani si jumatate are 181.000 la BORD (plus ceva ascunsi) revizii facute de mine doar la casa, masina o conduc intr-un regim normal , nici ca si cu un ou nici ferrari, in afara de consumabile NU AM AVUT ABSOLUT nici un fel de probleme cu ea

sa fie doar soarta oare !?!?

e 46 320d

Daca sti sa conduci si nu zbori prin (peste) toate gropile cu masina caseta tine.

Nu e soarta! Cel ce conduce masina stie cum sa o menajeze si sa o protejeze!

Felicitari ca ai grij de ea!

Credeti ca la alte marci nu se strica piese etc. La toate marcile se strica doar ca nu ati auzit de la nu stiu ce prieten sau mecanic dar asta nu inseamna ca nu se strica. Parerea mea e ca cele mai fiabile sunt Bmw sau Toyota, numai ca nu stiu ce placere de a conduce ai cu un Hilux sau Yaris ai avea pe langa un Bmw. Intrati la Mercedes pe forum sa vedeti probleme la masini sau la oricare alta marca. Cu cat sunt mai multe masini in circulatie cu atata sunt mai multe probleme

In topul JD Power, BMW e singura marca germana care intra in primi 10 producatori de care clientii sunt multumiti.

Mercedes nu ma e de mult in topul fiabilitatii.

Toate masinile se strica.Nu cred ca exista o masina pentru care un constructor sa garanteze ca nu se va strica absolut nimic pe o perioada de 100k, sa zicem.

Diferenta o fac insa serviciile after sales.Conteaza cat de repede si cat de bine este rezolvata problema.

Pentru cei care dau ochii pe spate deoarece li s-a stricat BMW-ul nou, eu le recomand sa schimbe marca.In felul asta isi vor proteja mai bine nervii si....era sa zic imaginea, dar nu prea merge.

Pe drumuri rezonabile(nu zic drumuri bune) caseta de la BMW NU se strica.Ce exemple imi dai?Cei care au masini de 150-200k si au schimbat caseta cu una uzata si le-a picat iar? Un BMW nou care circula in fiecare zi prin imparatia din Pipera si sare dintr-un crater in altul?

MulÞi nu Înteleg cã maºinile din România nu pot fi un etalon.

Majoritatea BMW-urilor sh din România au mult peste 200 000 km.

pai daca aproape toti se pling sa caute alternative, nu ? :lol:

Mda ca masina e ca tricoul: il cumperi, ajungi acasa si vezi ca tie mic si pleci apoi sa-ti iei altul :)

Ai dreptate, insa acum ai realizat cate problema iti face masina si poti sa o vinzi fara sa pierzi multi bani.Cu cat astepti mai mult cu atat se devalorizeaza mai mult, cu atat se va strica mai des.Deci "scuza" ca, acum am luat-o, ce sa mai fac, nu prea sta in picioare.Altfel spus, iti place masina, iti ofera o anumita siguranta la drum, are o anumita sportivitate si da bine in fata casei, deci problemele nu mai sunt asa de importante pe cat vrei tu sa para.

Nici nu am ajuns bine la birou ca ma suna seful sa zica ca intarzie, i-a murit BMW-ul pe autostrada in drum spre munca. Acum sta si asteapta pe aia de la tractare. E90 320D ..Saracul era la vanzare, nu apuca sa il vanda fara sa bage ceva mii in el. Poate are noroc si scapa cu un update de soft, un hotfix ceva, ca se poarta la astea noi, e normal. .. ..:)

Cred ca inebuneste asta. Va tin la curent cu ce avea cand iese din service..

Edited by DOMI

Asta e unul din aia de care va povesteam ca a avut numai BMW de vreo 10 ani incoace, toate luate de noi si schimbate la 3 ani. Omul luand masinile fara TVA si cu discount diplomatic, la 3 ani cu ce i-a pe ea isi cumpara una noua fara sa puna cine stie ce in plus. Omul se duce in service cand i se aprinde orice bec in afara de ala cu lichidul de spalat. La servici vine vara pe motocicleta si iarna cu autobuzul de regula, rar face mai mult de 30k cu o masina inainte sa o vanda... Edited by DOMI

opel astra nou :)

O cutie de viteze, un kit ambreiaj (pe la 4600km), compresor de A/C care a decedat si m-a lasat cu masina in mijlocul drumului fiind legat pe la distributie, mai o boxa, mai un senzor de temperatura, mai o duza de spalator de luneta, inca un ambreiaj (aici recunosc, e probabil sa fie si din cauza mea), mai o garnitura de la cutia de viteze din cauza caruia am ramas cam fara ulei in cutie... chestii de genul asta.

dintr-o data bmw-ul mi se pare foarte fiabil. va pot da exemple din astea de la marcile deja enumerate intr-un post mai sus.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.