Jump to content

Imi cam schimb parerea despre BMW

fbdcnt

Mercedes sau BMW?  

1545 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

Guest poleposition
Cred ca poza mea de la semnatura de pe acest site spune totul despre parerea mea in legutura cu marca Mercedes.

Va multumesc!

ar putea iesi niste copii frumosi.

Un mare plus pentru imaginea bmw il constituie si faptul ca toti mucosii burtosi cu maneaua in sange , mai nou adora"mertanele".

Bai ma lasi?

Ma uit prin Bucuresti si pe la tot pasul vad pisicute inmatriculate in Bulgaria cu COCALARI in ele ...

Ma mir ca mai stau ... ca la cat de varza sunt ... daca trec mai tare peste o sina de tramvai .. se dezmembreaza <_<

Si mai vin si in dreapta sau in stanga unuia cu Logan .. sau mai stiu eu cu ce treantza ... si o tureaza "smechereste" ... sa vada lumea ca el are BMW...

@MMarkus: DacĂŁ vrei confort, de ce nu-Ăži iei un seria 5?

Seria 5 comfort? Glumesti nu? :)

La drum lung .. iti bati copiii!

Seria 5 comfort? Glumesti nu? <_<

am un seria5 e60 cu scaune confort. spune si tu cam la ce te referi, ca eu nu am simtit. dar o sa caut totusi ceva copii!

Edited by baronu25

Un mare plus pentru imaginea bmw il constituie si faptul ca toti mucosii burtosi cu maneaua in sange , mai nou adora"mertanele".

Bai ma lasi?

Ma uit prin Bucuresti si pe la tot pasul vad pisicute inmatriculate in Bulgaria cu COCALARI in ele ...

Ma mir ca mai stau ... ca la cat de varza sunt ... daca trec mai tare peste o sina de tramvai .. se dezmembreaza <_<

Si mai vin si in dreapta sau in stanga unuia cu Logan .. sau mai stiu eu cu ce treantza ... si o tureaza "smechereste" ... sa vada lumea ca el are BMW...

Nu te mania pe pisici, chiar daca sunt ele de bulgaria si se dezmembreaza la trecerea peste sinele de tramvai. Cocalarii sunt de vina, astia merita sa le pui gunoiu in masina ca in reclama aia cu cocalari cand statea ala in septar.

Guest poleposition

Bai ma lasi?

am avut si E60, da-mi voie sa iti spun ca bati campii nu copii. Este una din cele mai confortabile masini conduse de mine si am condus ceva masini la viata mea.

ce nu ti se parea confortabil ? daca ai condus vreun 5 bineinteles.

Cu ce maÂşinĂŁ compari?

Audi, Mercedes... nu cu trabant sau dacie ... evident nu?

BTW: Eu am cont si pe Audi Forum si pe Mercedes Club ...

Nicaieri nu e atat de multa activitate ca aici ...

Plus de asta ...

Am observat ceva STRANIU!

70% din posturile de pe fiecare pagina reprezinta PROBLEMELE Bmw-urilor .... hmmm...

Sa aiba vreo legatura cu fiabilitatea ... ???? <_<

Seria 5 ĂŽmbinĂŁ sportivitatea cu confortul.

Audi Âşi Mercedes sunt foarte confortabile dar nu dau un feeling de sportivitate.

Da? Bine .. cand vin in tara .. am sa te plimb si cu audi si cu cls-ul .. sa imi spui in care simti mai bine feeling-ul de sportivitate .. <_<

nu spun ca bmw e pe primul loc la fiabilitate, confort, putere, samd, daca insa pun in balanta toate plusurile si minusurile (pe care toate celelalte masini le au), bmw mi se pare o masina reusita(vorbesc in general, nu compar mere cu pere cu amg cuq7 cu seria1 samd...). Pe de alta parte ma simt bine in masina, simt ca mi se potriveste - aici poate gresesc cativa dintre noi, masina trebuie sa aleaga soferul, nu invers; daca iti cumperi bmw doar pentru elicea de avion de pe capota...nu e ok, e ca si in casnicie, trebuie sa accepti unele greseli si minusuri pe care le are(cu siguranta si tu ai o multime), sa o respecti si sa o intretii corespunzator astfel ai mai putine sanse sa te dezamageasca. Sunt curios, daca masinile ar vorbi si ar avea un forum despre soferii lor...oare ce ar scrie <_<

Da? Bine .. cand vin in tara .. am sa te plimb si cu audi si cu cls-ul .. sa imi spui in care simti mai bine feeling-ul de sportivitate .. <_<
Daca au performante asemanatoare pe hartie, Audi nu este mai sportiv decat BMW. Si nu, nu vorbesc din auzite.

daca iti cumperi bmw doar pentru elicea de avion de pe capota...

Ia priveste un pic la poza de mai jos si spune-mi ce vezi ....

post-7052-1237307065_thumb.jpg

Elicea corespunde (mai exact este o parte din) steagul provinciei bayer unde se afla renumita uzina BMW.

iar aici aveti toate steagurile provinciilor sau judete cum vreti sa le ziceti din germania.

http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://...=image&cd=1

Edited by ct-xx-cda

Guest poleposition

Seria 5 ĂŽmbinĂŁ sportivitatea cu confortul.

Audi Âşi Mercedes sunt foarte confortabile dar nu dau un feeling de sportivitate.

Iti dau dreptate, cateodata prefer confortul din Audi mai ales ca e si Multitronic nu ma doare capul. De sportivitate nu am ce sa zic, cu toate ca 1.8T-ul se misca destul de bine iar in kickdown sau +/- pe manual chiar trage zdravan... Nu am nici un fel de feeling de sportivitate, nici nu ma asteptam de altfel, nu pt asta am luat-o.

Sincer, dupa ce am avut E60, nu cred ca imi voi mai lua vreodata... nu e vorba ca nu era confortabila, dar nu a fost ce ma asteptam in fine.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.