Jump to content

Imi cam schimb parerea despre BMW

fbdcnt

Mercedes sau BMW?  

1545 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

totusi sa nu confundam plasticele cu bmw.

Plastice? Tu te-ai uitat un ultimul subaru aparut?

Apropos, te-ai uitat si in ultimul seria 3?

Plastice? Da. In seria 3 de la BMW.

Parca vorbeam de performanta si sportivitate, nu de comfort....

hai las-o! nu ai niciun argument.

pai treceti pe la Mercedes si intrebati ce medie de varsta au posesorii.

pai majoritatea sunt ale chizdosilor astora de manageri, manelisti, smenari, bogatani care sufera de ... si au basini in cap <_<

pai majoritatea sunt ale chizdosilor astora de manageri, manelisti, smenari, bogatani care sufera de ... si au basini in cap <_<

Acum te referi la Mercedes sau la BMW? :)

Acum te referi la Mercedes sau la BMW? :)

La Mercedes cred ...

am presupus ca pana la o varsta o sa-mi placa sa ma dau cu BMW din motive bine intemeiate.

Mai incolo, o sa trec la masina automata, foarte silentioasa, comfortabila, balena, multe optiuni, etc.

Pana atunci ma dau cu BMW, mai sfarleaza, mestec in schimbator, demaraje, etc...

..parca nu ai stii.

PS: aproape de 80 trec la papamobil!

are pe naiba!

cred ca nu prea ii convine lu Mercedes ca uni fani sau reorientat catre bmw si audi.

asta denota o vanzare mai slaba, deci undeva gresesc. <_<

p.s. are dreptate cand spune ca numai vezi negriciosi in Mertc.

Edited by POIUYT

Singura masina care imi place de la mercedes este S-class. In clasa ei este de departe cea mai smechera masina , fiind exact ce trebuie. Restul nu mi se par reusite , mai ales din punct de vedere al caracteristicilor dinamice.

Singura masina care imi place de la mercedes este S-class. In clasa ei este de departe cea mai smechera masina , fiind exact ce trebuie. Restul nu mi se par reusite , mai ales din punct de vedere al caracteristicilor dinamice.

totusi sa nu confundam plasticele cu bmw.

Uitas-te la ultimele modele de serie .. nu ma refer la M-uri si nici la seria 6, 7 .. uita-te la seria 3 .. ala cel mai ieftin si spune-mi ca nu e plastic corean de cea mai proasta calitate acolo ... Nu la poze, ca photoshopul face si din rahat un lucru frumos. Asa ceva nu prea vezi la competitie (si cand spun competitie ma refer la Audi. Pentru ca Merc este muuult peste!

Si mie imi place S-ul .. dar .. parca e prea mare pentru un tanar ... Dar CL?

• 4 weeks later...

Hai sa-mi dau si eu cu parerea

Din punct de vedere al confortului, calitatii interioare si al dizainului mercedesul, exceptand clasa E chiar si asta nou scos, versus seria 5 (parere personala, doar dizain), este peste bmw, dar la capitolul motorizari , asezare pe drum este clar sub bmw.

Acum fiecare alege in functie de ce doreste cel mai mult de la masina pe care o conduce. Daca doreste o masina sportiva alege bmw-ul, daca doreste confort alege mercedesul. Care vor o solutie de compromis vor alege Audi.

Fiecare din aceste trei marci au atuurile lor, restul ramane la apreceria si "placerea" celor care le achizitioneaza.

• 2 weeks later...

am avut un 320d e46 pana nu demult, l-am vandut si am cumparat un c200 kompressor din 2003. diferente?

Mercedes mai urata in exterior, mai mica in interior, mai dotata, mai silentioasa si motor al naibii de bun, chiar daca mie sincer imi plac diesel-urile.

tot bmw as lua urmatoarea masina, dar un coupe, 330d

Ce parere aveti despre c classe? La exterior mi se pare mai frumos decat e90. Dar nu stiu foarte multe despre el.

da, arata chiar bine la exterior, design de milioane (de euro <_<

parca nu mai e ce-a fost, s-au autodepasit cei de la mercedes.

Dar totusi, c classe`ul asta nou este echivalentul lui e90? Ca e90 a aparut in 2005, cam pe vremea c classe`ului anterior. Deci cred ca urmatoarea seria 3 va fi echivalentul acestui c. Desi, am auzit ca mai dureaza 2-3 ani pana apare.

Si mie imi place S-ul .. dar .. parca e prea mare pentru un tanar ... Dar CL?

Adica 3 cm in lungime sa-l faca pe CL destul de mic pentru un tanar? In fond tot o masina de peste 5 metri este. <_<

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.