Jump to content

Masina mea inca un 320D E90

ELNA

Recommended Posts

Salut,

A venit timpul sa imi prezint si eu masina ... este un 320D 09.2006 parca

are 203.000Km si o am din noiembrie 2011

masina are Xenon ,trapa , navigatie profesionala cu bluetooth comenzi vocale etc , plafon individual , scaune sport semipiele , volan multifunction ,jante 17" in fine astea sunt care se vad si care conteaza <_<

am mai adaugat eu un Lci pe spate , jante 18 CSL style VMR , un sistem audio format din DSP PXA-h800 si Rux-C800 de la Alpine , Amplificatoare Genesis , difuzoare individual pe usi si cele de sub scaun schimbate cu unele de L7 si o pedala moarta de M

poze

post-11852-0-43256300-1334411476_thumb.jpg

post-11852-0-25549500-1334411484_thumb.jpg

post-11852-0-06967300-1334411664_thumb.jpg

post-11852-0-96289500-1334411669_thumb.jpg

Edited by ELNA

o sa fac niste poze poate chiar azi ... sincer nu prea am poze , majoritatea sunt cu telefonu si se vad urat o sa fac poze si la luminile de la manere care le-am pus tot eu :unsure:

care e treaba cu pedala nu asa ii zice pedala "moarta" ?

am uitat sa precizez planuri pe viitor ca asa se obisnuieste :hyper: volanu de M care il am nou , imi lipseste airbagul , schimbator M , daca nu am ce face cu banii eventual un pachet M LCI cu tot cu capota LCI dupa care si farurile :turned:

am mai codat eu pe la ea Bixenonu sa mearga si la "flash" , sa imi arate viteza la computeru de bord, stopurile LCI sa nu mai dea eroare , sistemul de sunet din Stereo in HI-FI si cam atat cred :hyper:

VMR`urile sunt cele de pe forum da ...

eminem03 mersi ! tu ai cea mai buna combinatie de culori interior gri si exterior argintiu :rolleyes: am avut si eu pe E46 si e cel mai bun :thumbsup: si cu pachet M e de vis :rolleyes:

2 poze facute repede cu interiorul si una cu manerul <_<

multumesc tuturor pentru aprecieri numai bine va doresc ! sarbatori fericite !

post-11852-0-44520900-1334418327_thumb.jpg

post-11852-0-27266600-1334418331_thumb.jpg

post-11852-0-80943800-1334418333_thumb.jpg

Edited by ELNA

e controleru de la DSP si anume PXA-H800 de la Alpine :wacko: e pus mai mult pentru utilitate nu am crezut ca o sa fac un upgrade vizual :angel: practic face parte dintr`un sistem foarte complex de procesare sunet ... cam tot sistemu de sunet a ajuns pe la 1500E vreo 36mil a fost doar DSP`u :blink:

pozele sunt supraexpuse in realitate arata mult mai bine :rolleyes:

Edited by ELNA

e controleru de la DSP si anume PXA-H800 de la Alpine :wacko: e pus mai mult pentru utilitate nu am crezut ca o sa fac un upgrade vizual :angel: practic face parte dintr`un sistem foarte complex de procesare sunet ... cam tot sistemu de sunet a ajuns pe la 1500E vreo 36mil a fost doar DSP`u :blink:

pozele sunt supraexpuse in realitate arata mult mai bine :rolleyes:

Macar merita cei 1500euro?:)

pentru mine clar DA pentru altii poate nu ,dar la mine e vorba de un microb mai vechi :rolleyes: sa nu crezi ca sistemu asta te scoate din masina nu este gandit pentru asta ...m-am gandit doar sa scot un sunet cat mai bun din masina atat.

e vorba aici de preferinte de prioritati ... pentru unii sunt sigur ca ar fii o pierdere de bani

da , ce surpriza pe forumurile de car audio ma intrebau toti de la ce vine ELNA sau daca sunt fata :laugh: nu ma asteptam ca aici sa isi dea seama cineva de la ce vine :drinks:

:laugh: audiofilia ce sa ii faci ... :drinks:

Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos!

nu vad volanu de M montat :)

roby volanu nu l-am mai montat pentru ca desi l-am luat de ceva timp de la tine in timp ce ma uitam de airbag pentru el am dat de un LCI ass si nu m-am putut abtine :goodjob: dar o sa vina si volanu si schimbatoru :popcorn:

in folosul sunetului am vrut sa zic. Oricum se vede ca "nu e de acolo".

pare mai urat in poze pentru ca sunt supraexpuse ... in realitate e chiar ok ... e si normal ca sa se vada ca nu e de acolo il da de gol lumina care e mai mult rosie decat portocalie , o varinanta era sa il bag in scrumiera ,dar eu mai depozitez cate ceva acolo si deci a picat si treaba asta , oricum am cumparat si alt trim in caz ca ma razgandesc il dau jos imediat si dau cu el in torpedou :shifty:

pentru mine e mai important sunetul decat sa pastrez partea aia de bord cu un look OEM ... unii isi pun car kituri cu afisaj albastru care mie mi se pare oribil ,dar ce sa faci e folositor pentru ei ...

pai... sunt fabricate de mine manerele initial voiam sa le cumpar ,dar am zis ca trebuie vopsite si imi inchipui ce fata ar fii facut un vopsitor sa ma duc cu 4 capacele la el :sorcerer:

asa ca le-am modificat pe ale mele :thumbsup: au iesit super ! daca nu stii zici ca sunt OEM :popcorn:

firele le-am tras prin mufele masinii numai ca am mai bagat niste pini in gaurile libere apoi le-am tras in FRM numai stiu exact pinul stiu doar ca este nefolosit de masina si este cel de la plafoniera parca 34 ...

post-11852-0-19349100-1334495075_thumb.jpg

post-11852-0-89670900-1334495076_thumb.jpg

post-11852-0-99325900-1334495079_thumb.jpg