Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

bmw 316, nu trage , merge intrerupt, consuma

Recommended Posts

salut ,am un e 36 din 1996 , 1,600 cm , m 43 b 16 pe lant ,de ceva timp am probleme cu mersul motorului ,acestea au aparut de foarte mult timp dar intr o masura mai mica adica ceva de genu mergea intrerupt cateva secunde si apoi isi revenea ,apoi timpul de mers intrerupt a inceput sa se mareasca si sa se simta gaze nearse la esapament , timpul a inceput sa se mareasca asa de mult incat motorul trece pe gaz si ea tot mai intrerupea(masina are instalatie de gaz , deci probleme din cauza alimentarii cred ca nu sunt)totul era ok pentru ca mersul acesta prost se pierdea cand se incalzea si mai aparea cand si cand , asa ma m sesizat si am facut un tester si nimic nu a iesit pe el , asa ca ma m documentat si am ajuns la o concluzie propie ca ar fi de vina valva disa, intre timp masina a inceput sa mearga incontinuu foarte prost fara sa isi mai revina, dupa cum puteti vedea in posturile de mai jos am inttreb de valva disa si nu am primit niciun raspuns ,bine am primit unul dar mai mult ma incurcat ,am schimbat valva si degeaba motorul meu merge la fel de prost .tin sa precizez ca nu consuma ulei , mergea ok , tragea , avea demaraj atat pe benzina cat si pe gaz , ce poate sa aiba daca pe tester nu iese nimic , dupa ce am pus alta valva am facut iar un tester si tot nimic testerul nu a gasit nicio eroare , apropo testerul nu e un oarecare e destul de bun si persoana care il poseda e un mecanic destul de bun si din cate stiu a costat foarte mult asta pentru cine vrea sa ma ajute sa stie ca nu am pus cine stie ce tester . sa mai confruntat cineva cu asemenea probleme ?as putea sa incerc sa schimb si bobina de inducttie si fisele pe acestea nu le am schimbat ?ce ma puteti invata?astept sfaturi multumesc