Jump to content

schimbare cd player cu casetofon original se merita?

Bmw32oCi

Recommended Posts

Am pe masina cd player sony cu telecomanda + subwoofer jbl 250w rms, statie 400w rms. asa am cumparat masina, as vrea casetofon original+magazie de cd ca arata mai bine, prefer sa am totul original pe masina. Acuma va intreb : cum e cu un casetofon original, cum se aude muzica? cum functioneaza, am auzit ca se blocheaza daca dai jos bateria si de astea , eu habar nu am ca nu am avut niciodata. Se merita sa schimb ce am pe masina? sa ma complic? sau sa o las balta, acuma se aude bine muzica doar ca eu vreau casetofonul mai mult pt aspect, si nu am nevoie de subwoofer si bass deci renunt la ele. Edited by Bmw32oCi

Am pe masina cd player sony cu telecomanda + subwoofer jbl 250w rms, statie 400w rms. asa am cumparat masina, as vrea casetofon original+magazie de cd ca arata mai bine, prefer sa am totul original pe masina. Acuma va intreb : cum e cu un casetofon original, cum se aude muzica? cum functioneaza, am auzit ca se blocheaza daca dai jos bateria si de astea , eu habar nu am ca nu am avut niciodata. Se merita sa schimb ce am pe masina? sa ma complic? sau sa o las balta, acuma se aude bine muzica doar ca eu vreau casetofonul mai mult pt aspect, si nu am nevoie de subwoofer si bass deci renunt la ele.

Va arata mai bine si se va auzi mai rau. Si se ard fnalii des la cele oem.

daca vrei oem cauta un cd player alpine.

casetofonul si radio oem sunt slabe tare. nici nu te gandi sa dai banii pe asa ceva.!!!

inaine sa renunt la radio oem am facut probe cu multe mp3 playere si niciunul nu se aude la fel de bine ca un alpine.( sony, blaupunkt, pioneer,etc.). f bine suna si kenwood in configuratia cu boxele originale.

parerea mea e sa mergi pe un mp3 player alpine si vei fi multumit si de cum arata in bord si de cum suna. vezi ca sunt mai multe modele de rame adaptoare...

nu ma intereseaza asa mult muzica am avut si 4000w rms pe masina, acuma ascult incet muzica , cat de penal sa se auda? e adevarat ca se ard finalii? chiar daca eu nu pun boxe puternice? eu vreau sa scap de subwoofer ca il opresc mereu nu-l mai suport.

Eu am magazie de cd in portbagaj, oare merge daca iau doar casu? se potrivesc?? sa nu mai cumpar toate cacaturile

Merge cu conditia sa ai cablurile respective(de la cass la magazie)iar cass-ul sa aiba functia mode. De auzit se aude slab iar in ceea ce priveste finalii eu acum aud treaba asta,deci nu se prea intampla.Am avut asa ceva,cu statie si subwoofer si nu mi s-a intamplat nimic.

Deci sa cumpar un cass cu functia mode cu tot cu cablaje? si merge? ca nu inteleg. apropo daca tot ai avut, se aude asa penal? am zis ca nu ma intereseaza prea mult sunetu dar nici sa nu se auda ca din butoi. eu nu prea dau muzica tare volum 12-15 maxim la casu meu

nu ma intereseaza asa mult muzica am avut si 4000w rms pe masina, acuma ascult incet muzica , cat de penal sa se auda? e adevarat ca se ard finalii? chiar daca eu nu pun boxe puternice? eu vreau sa scap de subwoofer ca il opresc mereu nu-l mai suport.

Stii cumse aude? Exact ca dinniste conserve. La E39 seard finalii .Mie mi s-au ars si am schimbat cu Pioneer . Alta viata sounul chiar cu difuzoarele din fabrica ,care sunt niste trompete de Nokia.

si eu am renuntat la cd player aftermarket pt casetofon oem. Am avut un pioneer cu usb inainte. Nu prea e sesizabila diferenta de calitate pentru ca boxele sunt destul de proaste. Eu am pus si subwoofer, iar pe viitor o sa schimb tweeterele. Momentan ascult doar la radio pana imi iau magazie. Am vrut sa pun cd player dar am cumparat 2 si amandoua nu erau bune. Unu finalii arsi altul laser stricat asa ca am luat un cass de 150 ron si aia e. Sa iti iei bmw business , nu tape reverse. Edited by ebenize

NU am inca casetofon sau cd-player oem, magazia o am aia originala pe masina, urmeaza zilele astea sa imi cumpar cd-player oem. pe masina am cd-player sony+subwoofer jbl+statie , magazia sta degeaba e montatat, nu a fost niciodata data jos.

• 2 months later...

Am pe masina cd player sony cu telecomanda + subwoofer jbl 250w rms, statie 400w rms. asa am cumparat masina, as vrea casetofon original+magazie de cd ca arata mai bine, prefer sa am totul original pe masina. Acuma va intreb : cum e cu un casetofon original, cum se aude muzica? cum functioneaza, am auzit ca se blocheaza daca dai jos bateria si de astea , eu habar nu am ca nu am avut niciodata. Se merita sa schimb ce am pe masina? sa ma complic? sau sa o las balta, acuma se aude bine muzica doar ca eu vreau casetofonul mai mult pt aspect, si nu am nevoie de subwoofer si bass deci renunt la ele.

Poti pune cd player original si pastrezi si amplificatorul. Eu am cd playerul original si i-am pus amplificator pe 5 canale, alte dif fata si spate + alte subwoofere. Am folosit un convertor de calitate si nu distordioneaza deloc.

@Boaska Probabil nu ai aranjat cablurile prin spatele lui cum trebuie. Da jos si gurile alea de ventilatie de pe centrul bordului si baga mana pe acolo sa aranjezi cablurile.

Eu am casetofon cu functia MODE + magazia originala ( cred ca e ceva Alpine) + Harman Kardon. EU zic ca se aude foarte bine. Am si bass si medii dar si inalte. Toata lumea ma intreaba daca nu am cumva subwoofer in portbagaj. Bine..nu le zic nimic de cele 2 subwoofere mici de la HK..alea nu se pun. :))

Edited by Kenbobo