Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Problema 320i - 2008

Bogdy66

Recommended Posts

Salutare,

Am un prieten cu un 3-ar din 2008, are probleme mari, mari cu masina, pierde presiune, pierde putere plus ca mananca foarte, foarte mult ulei .... exemplu brasov - poiana brasov 1L ... ceva idei ? masine e in service de azi, zilele astea se va desface motorul !

Salutare,

Am un prieten cu un 3-ar din 2008, are probleme mari, mari cu masina, pierde presiune, pierde putere plus ca mananca foarte, foarte mult ulei .... exemplu brasov - poiana brasov 1L ... ceva idei ? masine e in service de azi, zilele astea se va desface motorul !

Daca e in service, noi ce sa mai spunem? Si n-am inteles prea multe din ce ai spus tu.

Daca e in service, noi ce sa mai spunem? Si n-am inteles prea multe din ce ai spus tu.

Am spus ca masina are urmatoarele probleme: mananca f.f.f mult ulei , pierde putere....

Vroiam cateva ideei, de la colegii care au patit aceeleasi lucruri !

Segmenti uzati, semeringurile de la supape pentru ulei halit. In ce sens pierde putere? :thumbsup:

Pai nu trage deloc, trage foarte greu, daca se completeaza cu ulei pana la maxim, isi revine pt circa 100 de km maxim 200 dar mers normal! Daca o alergi in maxim 100 de km nu mai trage deloc! Plus ca in 15 Km de mers sportiv, Brasov-Poiana Brasov ia cam 1 litru de ulei!

PS: masina are 75 de mii de km, cei de la BMW vor sa schimbe motorul doar daca prietenul meu plateste 50% din valoare... patetic din punctul meu de vedere!

de asta intreb .... sa vad daca mai sunt colegi care au avut aceeasi problema! trist e ca dupa 70 de mii de km sa moara motorul .... am zis ca poate Nissan-ul ce l-am avut avea o porcarie de motor dar daca si la BMW sunt oameni ce patesc lucruri " fericite " .... vb lui @Pole... urmatoarea masina sigur nu o sa mai fie BMW

daca ala e cu valvetronic si tachetii aia basiti de tacane, nu exista rezolvare momentan.

Adica are sanse sa il repare si in 70k sa faca la fel.

Sa vada aia ce are daca sunt in stare, si normal poate beneficia macar de costul pieselor OEm BMW, chiar daca au trecut 2 ani, daca e intradevar problema legata de tachetii aia pacatosi si chiulasa.

Inainte sa haleasca ulei auzea tacanit de tacheti, de regula la relanti si inttyermitent, adica azi era maine nu gen.. ?

Edited by DOMI

daca ala e cu valvetronic si tachetii aia basiti de tacane, nu exista rezolvare momentan.

Adica are sanse sa il repare si in 70k sa faca la fel.

Sa vada aia ce are daca sunt in stare, si normal poate beneficia macar de costul pieselor OEm BMW, chiar daca au trecut 2 ani, daca e intradevar problema legata de tachetii aia pacatosi si chiulasa.

Inainte sa haleasca ulei auzea tacanit de tacheti, de regula la relanti si inttyermitent, adica azi era maine nu gen.. ?

se aud tachetii, iar de reparat la reprezentanta momentan a zis pas, 19 mii ron .... cam mult totusi... o sa incerce sa-l repare... acum ramane de vazut ce gaseste in motor cand il deschide.