Jump to content

BMW 520d E60 2009

Andrei_VUV

Recommended Posts

Pai asta e pre LCI. Eu din ce am vazut pe forumuri din afara instalarea la LCI era similara cu E60 LCI. Nu se demonta nimic ci doar deschideai capacul farului si atat. N-am cautat acum ca n-am avut timp dar oricum nu-ti face probleme. Altii au demontat motoare si noi nu stim sa schimbam un bec? :)

• 3 weeks later...

Barem am facut sau am incercat de unul singur.

In loc sa intrebi ceva daca erai curios tu stii doar sa faci misto. Asa sunteti voi astia. Daca voi nu va pricepeti la nimic atunci nu mai postati aici aiurea. Umpleti randurile degeaba.

Posteaza pe topicul tau modificarile aduse de tine la masina daca ai habar , nu mai comenta prosteste.

http://www.ebay.com/itm/MTEC-H8-12W-CREE-LED-Angel-Eye-Halo-Ring-Bulbs-BMW-E60-E61-528-535-550-2008-2010-/120991266496?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item1c2ba436c0&vxp=mtr

MTEC H8 - cele mai bune de pe piata si cele mai puternice - vezi descrierea. (~= sau chiar mai puternice decat LUX).

Daca nu,atunci varianta mea (~56euro) ,pret bun zic eu si merita. Nu dau nici o eroare,functioneaza perfect si se vad destul de bine si in timpul zilei.

http://dx.com/p/car-10w-750lm-6000k-4-led-white-light-headlamps-for-bmw-e92-e93-e70-h8-dc-6-24v-pair-150221.

Ambele folosesc acelasi tip si numar de leduri (cree r4) doar ca driverul celor de la MTEC scoate amperaj un pic mai mare si de aici diferenta de intensitate(909Lm vs 816Lm , ca in testul lor).

Si eu le-am masurat pe ale mele cu un fluxmeter si mi-a dat undeva la 814Lm la intensitate max (adica mod DRL 12V constant) , deci e real.

Edited by Andrei_VUV

Ceva de genul

http://www.youtube.com/watch?v=-swzb3BBziE

Edited by Andrei_VUV

InSide e din categoria celor care se duc la service si dau 1 mil(100lei) ca sa-si schimbe un bec la masina, ca nu se pricep.

De-aia si comenteaza aici aiurea.

Si-a luat faruri de LCI si vrea si CIC.

InSide,eu pe astea le am stock la masina si are cam toate dotarile posibile in afara de ventilatie in scaune asa ca n-am ce mari imbunatatiri sa-i mai fac ;)

El tot isi pune problema ca n-am facut investitii serioase la masina dar sa-mi spuna el ce mai e de facut decat sa dea din gura de pomana p-aici.

Am inteles. Spor la investitii.

Uitasem,singurul lucru care l-as putea face ar fi sa-i pun bari de M, in rest chiar n-am ce.

Si un schimbator(nuca) original M cum am pe E90, problema e ca pe E60 e un model mai urat si n-as pune decat modelul de nuca cu piele perforata de pe E90...daca s-ar potrivi.

InSide,o sa ajungi sa schimbi masina de tot :)

Mai bine iti luat alta mai noua,un LCI spre ex.

La vanzarea ei ce mai castigi? Le demontezi si le pui pe ale ei stock?

Cati bani ai bagat in masina pana acum?

Aici nu e concurs cine e mai tare la investitii. Fiecare-si pune ce vrea pe masina.

Pai acum e alta masina fata de care era.

Cand am luat eu masina LCI era foarte scump cu 2-3k mai mult. Si nici nu avea dotarile care le am pe asta.

Nu stiu cat am bagat, inca nu am tras linie, mai am sa-i pun ACC :laugh:

Aici nu e concurs cine e mai tare la investitii. Fiecare-si pune ce vrea pe masina.

Macar ai schimbat pana acu toate ledurile posibile sau mai ai sa schimbi?

Pe cele de la oglinzile interioare si alea mici din mijloc(stanga-dreapta) nu le-am schimbat. Doar pe cele din mijloc care se aprind la deschiderea usilor. Si am lumina ca lumea acum fata de cele stock.

InSide,mai am cateva perechi de leduri ramase. Vrei sa ti le schimb si tie? Sau le lasi p-alea oarbe?