Jump to content

pareri despre catalizatoor

Recommended Posts

Salutare din nou cu 535 asta a meu..uitati mai baeti ce mi sa intimplat dupa numeroase probleme si iar probleme la vestitul bmw care fff greu iam dat de cap a mai aparut una,,deci am fost la un service si imi zice ca am catalizatoru infundat si imi zice cal schimba asa am inteles eu ca nu prea inteleg franceza( tin sa precizez ca sunt in franta) dar in schimb baetii mi lau curatat doar si akm a reaparut aceasi problema,, am mers la ei si miau zis ca nu lau schimbat doar lau curatat si daca nu am bani mil pot sparge carbunele inauntru sa nu mai am deloc( tis sa precisez ca nu am nici filtru de particule ala lam anulat) pareri ce sa fac PRO SI CONTRA CE SE POATE INTIMPLA?

la cum scrii, ar trebui sa ramai acolo, ca in franceza sunt mai putine cratime si gramatica e mai usoara, plus ca te poti folosi de argumentul ca nu esti localnic atunci cand vei fi numit analfabet, in Romania e mai complicat putin.
  • Like 2

la cum scrii, ar trebui sa ramai acolo, ca in franceza sunt mai putine cratime si gramatica e mai usoara, plus ca te poti folosi de argumentul ca nu esti localnic atunci cand vei fi numit analfabet, in Romania e mai complicat putin.

bine ca scrii tu corect ca de atit esti in stare,, puteai sa iti dai cu parerea dar se vede ca habar nu ai despre masini asa ca nu inteleg ce cauti aici de ce nu intri pe un forum despre limba romina?

• Like 2

Execelent!!!!!! ++++++++1

• Downvote 1

Eu zic sa-l schimbi, daca il anulezi o sa ai probleme si la rar si o sa ai noxele mai mari, fum mai mult.

nu ma intereseaza noxele doar sa nu apara altfel de probleme,, am auzit ca ar face zgomot turbo si nu ar mai trage asa bine si ar urca si consumu

bine ca scrii tu corect ca de atit esti in stare,, puteai sa iti dai cu parerea dar se vede ca habar nu ai despre masini asa ca nu inteleg ce cauti aici de ce nu intri pe un forum despre limba romina?

bine, deci pe scris nu le ai, insa care e skill-ul tau ? tu ce stii sa faci ? Uite, eu stiu doar sa scriu de exemplu... si sa numar, tu ? :)

Nu-mi spune ca si tu esti inginer electronist ca ala de era tot asa, analfabet si argumenta ca el n-are nevoie de gramatica sau alte cunostinte de scoala primara, ca e inginer lol :LMAO:

ps: cine-i Romina, e buna ?

Edited by Pole

bre lexius,nu i lua n seama pa amatorii astia.

nu stie nimic despre masini si le place sa se bage n seama aiurea ca musca n cur la cal.

eu zic asa,anuleaza catalizatorul,ca na i nimic de castigat.

respeckt

bine, deci pe scris nu le ai, insa care e skill-ul tau ? tu ce stii sa faci ? Uite, eu stiu doar sa scriu de exemplu... si sa numar, tu ? :)

Nu-mi spune ca si tu esti inginer electronist ca ala de era tot asa, analfabet si argumenta ca el n-are nevoie de gramatica sau alte cunostinte de scoala primara, ca e inginer lol :LMAO:

ps: cine-i Romina, e buna ?

bine mai ca esti tu destept si stii sa scrii bravo respect pentru asta,,,de ce nu iesi in strada sa te vad la antena sau realitatea ca iti ceri ceva drepturi de la stat sau basescu

pana la urma esti de admirat, daca fiind analfabet, ai ajuns prin Franta si te plimbi cu 535d, e o realizare, bravo.

Pe tine nu te-au trimis cu lotul ala in Romania, anul trecut ?

lexius,lasa i pastia ma,ca nu face doo parale

ti ai prezentat masina pe forum?f ai un topic,bre,ca nu vezi toata ziua un 535 turbo.

stau si ma gandesc ce scriu eu la pensionarii astia care toata viata au trait de pe ajutor social si habar nu au despre o masina,,,daca stau sa caut garantez ca ii gasesc pe toate forumurile,,,mai baeti aici nu e vb despre mine sau voi este vorba despre catalizator,,,daca nu stiti ce e ala mai bine punetiva la tv si trimiteti mesaje la otv sau antena facetiva auziti

lexius,lasa i pastia ma,ca nu face doo parale

ti ai prezentat masina pe forum?f ai un topic,bre,ca nu vezi toata ziua un 535 turbo.

ce sa prezint ce prezentare sai fac la jafu asta de masina,,, am ajuns la concluzia ca bmw este un gunoi de masina,,numai cand ma gandesc ca mai mult a stat prin service am ajuns sa conosc si mecanica datorita vestitului gunoi bmw

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.