Jump to content

pareri despre catalizatoor

Recommended Posts

bai da rai sunteti ma,de ce nu ai spuneti la om ca poate sa ia catalizator din ala universal,atat ca tre sa rescrie softul de la turbo ca sa stie sa nu bage presiune mai mare de 3HG/PSI sa nu rupa galeria de evacuare.Si tu Pole nu ai tot dizel ?lasa ca te vad io cand iti pica turbo :console:

da exista ceva universal sa mearga,, fara sa prescriu nustiu ce soft ca aici in franta nu prea vad cine ar face asa ceva

la dracu de franceza...... nu-ti face probleme .... te descurci tu cu ea.....

in schimb de ce dracu nu ai invatat limba romana sau de ce insisti sa o scri daca habar n-ai ce-i aia gramatica ?????

stiu....la furat in franta nu e nevoie de gramatica.....

de asemenea si tiganii sunt scutiti de aceasta materie ...

iti este familiara vreuna din cele 2 situatii descrise mai sus ?

pe cuvant daca inteleg ce meserie ai putea avea ca sa-ti permiti sa cumperi si sa intretii un 535 cand tu nu esti in stare sa legi corect o fraza in limba romana. ma gandesc ca in franceza nici atat.

• Like 2

la dracu de franceza...... nu-ti face probleme .... te descurci tu cu ea.....

in schimb de ce dracu nu ai invatat limba romana sau de ce insisti sa o scri daca habar n-ai ce-i aia gramatica ?????

stiu....la furat in franta nu e nevoie de gramatica.....

de asemenea si tiganii sunt scutiti de aceasta materie ...

iti este familiara vreuna din cele 2 situatii descrise mai sus ?

pe cuvant daca inteleg ce meserie ai putea avea ca sa-ti permiti sa cumperi si sa intretii un 535 cand tu nu esti in stare sa legi corect o fraza in limba romana. ma gandesc ca in franceza nici atat.

da mai desteptule nu conteaza cu ce ma ocup sau ce fac,, daca habar nu ai despre problema mea lasama in pace,,, si imi permit sa intretin 10 535 nu unu,, nu inteleg ce tot aveti cu gramatica asta,,, tu chiar nu vedeti ca cei mai bogati oameni din lume nu au atitea facultati ca tine,,

• Like 1

da mai desteptule nu conteaza cu ce ma ocup sau ce fac,, daca habar nu ai despre problema mea lasama in pace,,, si imi permit sa intretin 10 535 nu unu,, nu inteleg ce tot aveti cu gramatica asta,,, tu chiar nu vedeti ca cei mai bogati oameni din lume nu au atitea facultati ca tine,,

lasama se scrie lasa-ma .... asa te-a invatat la scoala cand ai lipsit !

daca tot vrei sa ma respecti, nu ai scris corect "tu chiar nu vedeti".... trebuia sa scri "dumneavoastra chiar nu vedeti" :))))

si incearca sa eviti cacofoniile gen "ca cei".....

cei mai bogati oameni din lume sunt foarte foarte educati si culti ..... gen : bill gates, raposatul steve jobs..... etc

dar poate tu consideri ca oamenii cei mai bogati sunt analfabetii de guta si salam.....

cu ce te ocupi ? carduri ? cersit ? portofele .... care-i meseria de baza ?

in cate ore de "s'il vous plaît" faci plinu la e60 ?

daca tot te dai mare bogat si mare smecher, de ce drac nu schimbi catalizatoru cu tot ?? si pune si poze pe forum ca sa arati la romanasi valoarea ta in stil aseis !!!

macar ala stia mai multa gramatica.

ne spui si noua cum se numesc astia ca tine care nu stiu sa scrie nimic corect romaneste ?

Edited by RobyS

@Lexius lasa forumul asta ca o sa scrii 1.000 mesaje si tot nu o sa afli un raspuns clar, poate doar o sa mai prinzi ceva gramatica din mers.. :rolleyes:

in locul tau m-as duce la dezmebrari si as cumpara un cat SH sau de nu chiar unul nou daca tot spuneai ca iti permiti sa intretii 10 535

Edited by bzk

daca tot vrei sa ma respecti, nu ai scris corect "tu chiar nu vedeti".... trebuia sa scri "dumneavoastra chiar nu vedeti" :))))

cei mai bogati oameni din lume sunt foarte foarte educati si culti ..... gen : bill gates, raposatul steve jobs..... etc

dar poate tu consideri ca oamenii cei mai bogati sunt analfabetii de guta si salam.....

in cate ore de "s'il vous plaĂŽt" faci plinu la e60 ?

daca tot te dai mare bogat si mare smecher, de ce drac nu schimbi catalizatoru cu tot ?? si pune si poze pe forum ca sa arati la romanasi valoarea ta in stil aseis !!!

ne spui si noua cum se numesc astia ca tine care nu stiu sa scrie nimic corect romaneste ?

da mai bine ca esti tu destept si scrii gramatical..sincer sa fiu ma pis pe ea gramatica pentru ca nu faci nimic cu gramatica ce gastigi tu ca imi zici mie de gramatica,,,vrei un exemplu: am 27 de ani vila mii terminata 3 masini in curte din plictiseala si nesilit de nimeni intru pe forumu asta sa mai vad si eu ce e cu bmw-urile astea,,, si acum partea dureroasa anul trecut am avut un destept de asta ca tine cu vreo 3 facultati si gramatica perfecta ce ma ruga sal iau la lucru cu 60 de euro pe zi,,, banul nu se uita ca ai 3 sau 4 facultati daca nuti fuge capu si nu riste ramai in viata doar cu gramatica si te trezesti batrin cu un pentium 1 si te dai smecher pe forumuri

in cate ore de "s'il vous plaĂŽt" faci plinu la e60 ?

apropo de meseriile astea ce leai mentionat mai sus leam facut pe toate plus cateva mai grave dar cand aveam 16-17 ani si uite ca sunt bine mersi si daca neam vedea in ro fara sa ne cunoastem mai lua cu dumneavostra si cu domnul

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.