Jump to content

E36 coupe :D

44-ADR

Recommended Posts

Mda..... Buna ziua dragi colegi de forum, azi in timp ce stateam si frecam menta,ca nah, doar e duminica, m-am gandit sa-i fac niste poze pisicutzei si sa o prezint aici pe forum sa va dati si voi cu parerea,daca am facut o alegere,"afacere" buna....

Deci: masina e un e36 coupe,m43b16,"Calypsorot Calypso Red Metallic", un fel de visiniu mai deschis,iar interiorul este crem.

Ca dotari are urmatoarele: geamuri electrice,trapa electrica in 2 pozitii,oglinzi electrice,COTIERA originala,radio cd kenwood,obc cu 7 butoane,xenon,jante aliaj,proiectoare ceata,reglaj electric faruri,pachet fumatori(eu fiind nefumator e folosit ca loc de a ascunde banii de prietena:)) sper ca nu v-a intra sa citeasca p'aici),ABS,airbag,servo(dar astea cred ca sunt pe toate modelele) si cred ca asta ar fii tot.

Cel mai mare incovenient e ca nu are AC,in schimb cred ca e buna si trapa:D....

ceva poze...

post-53190-0-25412900-1335097348_thumb.jpg

post-53190-0-95590100-1335097361_thumb.jpg

In legatura cu anu': e facuta in '94 si prima inmatriculare in '96 in austria.... In 2011 a ajuns la mine, primu' propietar roman...

e urmatoarea operatie pe lista, pentru inceput am ales sa ii fac toata partea de mecanica, sa nu am probleme,apoi ma axez pe estetic.

are lupe cosmine,uita-te la imag de pe imageshack ala si o sa vezi acolo,e o poza in care se vad f bine.... Mentionez ca pozele sunt facute cu telu' de aici si neclaritatea,cu toate ca cik ar avea 3.2 mp camera... :?

http://imageshack.us/photo/my-images/594/2711111514.jpg/ inca 3 poze:P

Oups!!! Am uitat sa zic pretul:D, masina a fost achizitionata din Austria cu 1500€.... totul bun si frumos pana aici, ajuns in tara am facut demersurile pentru a o inscrie, cum banii nu mai erau multi atunci am folosit toate cele trei numere rosii...... ok, totul bine, am mers la rar, i-am facut autentificare,omologare,itp si tot ce se mai face acolo, apoi am mers la trezorerie unde o doamna foarte serioasa mi-a calculat taxa... Verdictul: 6745 roni, aproximativ 1700€ .......... :| Ceeeeee, wtf..... am luat decizia si am plecat, suparat bineinteles eu care ma gandeam ca mai mult de 1000€ nu ma duce inscrisul..... In fine,m-am dat peste cap,am facut ce am facut si am achitat si taxa aia.... deci masina m-a costat 3200€....

Cam multicel 3200 de euro... <_< Totusi e o masina din '94. Cu 3200 iti luai inmatriculata pe RO de prin '96-'97 lejer.

isi lua, dar nu stii cat mai baga in piese pe langa pretul de achizitie, parerea mea, nu se compara masina luata de afara cu masina luata din tara la vechimea asta

isi lua, dar nu stii cat mai baga in piese pe langa pretul de achizitie, parerea mea, nu se compara masina luata de afara cu masina luata din tara la vechimea asta

Poti gasi masini bune si in RO, la fel de bine cum poti gasi si masini "forjate" din afara. Eu sincer nu as fi facut "afacerea" asta. La urma urmei indiferent de unde ai lua o masina la varsta asta tot trebuie sa bagi bani in ea.

mai pune poze cu interiorul daca mai ai

Poti gasi masini bune si in RO, la fel de bine cum poti gasi si masini "forjate" din afara. Eu sincer nu as fi facut "afacerea" asta. La urma urmei indiferent de unde ai lua o masina la varsta asta tot trebuie sa bagi bani in ea.

tu ai parerea ta, eu o am pe a mea

Da Tudy, cam multicel da nah, prima mea regula cand m-am hotarat sa-mi iau masina a fost: 1. Exclus masina din Romania!

Din sept de cand o am,n-am bagat niciun leu in ea in afara de ulei,filtre,placute..... si crede-ma ca am facut 15000km....

In cazul asta, e foarte bine daca tu esti multumit de achizitie. La cati mai multi km fara probleme! :thumbsup:

Frumoasa masinuta cam scump pretul de achizitie eu zic ca in banii astia puteai sa iei o pisicuta in stare excelenta(da mai sunt si oameni care ingrijesc masinile in RO) dar tu stii mai bine.Sper sa ne vedem cu bine in trafic si multi km fara probleme.