Jump to content

ce parere aveti despre 520 d 2009

Recommended Posts

Salut am deschis un nou topic ca azi mia cazut un 520d din 2009 la o combinatie cu 535 meu,,,deci ce parere aveti despre el merita sal iau sau sunt cu probleme,,deci sa descriu masina 520d 177cp 2009, automat foarte optionat 148000km,,deci astept pareri de la cunascatori sau proprietari ca sincer eu mam cam saturat de 535 meu

ma-i bine it-i mai ieei inka o masin asa de plictiseal-a k dack ai trei in cur te la viila aia mare a t-a mai merge sa iei ink u-na. Edited by Pole

crezicadacascriulegatsamasugaalaintelege?casadoveditstiintificmaimuteleasteacucreiernetednupotanalizauntextscrislegatcacinuiducecapu. Edited by Pole

crezicadacascriulegatsamasugaalaintelege?casadoveditstiintificmaimuteleasteacucreiernetednupotanalizauntextscrislegatcacinuiducecapu.

daca citeste pe litere poate

sau nici atunci???

Edited by ionut1985

eu nu inteleg cum au unii care tocmai au recunoscut ca fura de pe la 16 ani, bafta sa nu fie in parnaie.

RobyS a zis:

cu ce te ocupi ? carduri ? cersit ? portofele .... care-i meseria de baza ?

in cate ore de "s'il vous plaĂŽt" faci plinu la e60 ?

Lexius a raspuns:

apropo de meseriile astea ce leai mentionat mai sus leam facut pe toate plus cateva mai grave dar cand aveam 16-17 ani si uite ca sunt bine mersi si daca neam vedea in ro fara sa ne cunoastem mai lua cu dumneavostra si cu domnul

Deci e la furat, ce nu ti-e clar.

Sunt curios care erau alea mai grave decat, carduri, portofele, cersit... :unsure:

Edited by Pole

cadou de la aia ce s-au saturat de reparat la ele, adica i-a bagat careva mortu-n casa LMAO.gif

sigur nu e o clona misto Lexius asta?

poate de asta vrea sa il schimbe ca a terminat de reparat la al lui si din lipsa de ocupatie o ia de la capat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.