Jump to content

BMW 318d E90 2008

Andrei_VUV

Recommended Posts

Am inteles, in schimb eu nu am sesizat vreo modificare a culorii alor mele intr-un an de folosinta...

Pai cele de 4300k nu isi schimba culoarea pe masura ce imbatranesc, raman galbuie; doar cand sunt pe moarte se fac roz. E doar un model de la philips, 85122 (care am impresia ca nu se mai fabrica) care dupa 100de ore se fac de 5000k

Edited by Edi91

Ambele clipeau ? Sigur le-ai luat originale ? N-ar trebui sa se vada diferenta.

Da, ambele clipeau...nu stiu cat de originale sunt astea ale mele, au etichete osram, chiar le-am comparat zilele trecute cu unele scoase din reprezentanta de la Mercedes si sunt absolut identice, atat fizic cat si din punct de vedere al luminii..

Lol. Pai asa mai bine schimb masina cu totul decat s-o fac pe bucati :)

Mai un far,mai o bara..si capota de fapt.

O sa ma plictisesc de ea dar nu stiu daca o sa mai merg tot pe seria 3 pt urmatoarea masina de "servici".

• 1 month later...

Totusi am remarcat fata de alt ulei 5w-40 folosit inainte ca acum,cu bmw 5w-30 am mai multe zgomote la rece.

Si in plus, pun la indoiala originalitatea lui asa zisa din DE dupa cate am auzit si citit.

Si chiar daca e falsificat nu poti sa-ti dai seama.

pai nu ai cuim asa compari 5w40 cu 5w30

e ca si cum ai compara merele cu pepenele

despere falsificari ... ma abtin

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.