Jump to content

BMW 318d E90 2008

Andrei_VUV

Recommended Posts

La ce drac sa dai jos cutia doar pentru verificare? Daca tot demontezi, macar s-o si schimbi.

Iar pe ala ce-o va cumpara o sa-l doara fix la patina ca tu ai schimbat distributia. Da, o sa-ti plateasca 100 de euro in plus pentru ca tu ai investit 500.

O sa-l intereseze varsta, culoarea, zgarieturile, uzura interioara si mai ales taxa recuperata.

• Like 2

Daca nu ai niciun zgomot specific, eu zic sa stai linistit cu verificarea aia...nu te lega la cap daca nu te doare. Mai bine lasi aia 1400 lei din pret la vanzare, sa dai masina mai repede si gata. Noul cumparator sa considere banii aia un "cadou" pentru a-si rezolva eventualele probleme ce pot aparea.

Referitor la motorul ala de care intrebai, mie mi se pare cam dopat. Problema e ca nu au foarte multi, sa ne facem o idee de eventuale bube la ele. Oricum pe caroseria de X1 ar trebui sa traga decent.

Are un zgomot ce-i drept.Si s-a cam "amplificat" usor cu trecerea timpului. Aproape ca am in sange sunetul motorului de cand am masina :)

Posibil sa fie si de la rola alternatorului sau alte role din ansamblul curea accesorii desi le-am schimbat in urma cu ~ un an. Totusi zgomotul se aude atat la roata fata stanga cat si prin fata masinii dand senzatia ca ar fi altceva. Naiba stie. O sa ma duc la Robert macar sa verifice cu stetoscopul, ceea ce am facut si la e60.

Referitor la motorul ala de care intrebai, mie mi se pare cam dopat. Problema e ca nu au foarte multi, sa ne facem o idee de eventuale bube la ele. Oricum pe caroseria de X1 ar trebui sa traga decent.

Sunt cam rare. Caut pe mobile de cateva luni...

Vroiam ceva mai altfel daca e sa iau tot un nenorocit de n47. Barem sa sune mai frumos...e si bi-turbo (din ce filmari am urmarit si eu pare ca suna mai frumos motorul asta de 204cp sau e doar o impresie). ;)

• Like 1
  • Downvote 3

• 2 months later...

Masina se vinde. Acum vreau sa ma orientez spre un 520d F10 sau chiar 525d sau 530d F10.

As dori ceva sfaturi de unde s-o iau...in afara de autovit,mobile,carsontheweb sau autorola. Dotari as vrea navi prof, xenon, eventual trapa, incalzire scaune, exclus negru la exterior cat si piele neagra la interior(preferabil culori cat mai deschise). Inca nu sunt decis daca sa fie automata sau manuala.

Edited by Andrei_VUV
  • Like 3
  • Downvote 5

vezi www.autoexpo.de

Eu de aici mi-am luat masina, poti sa livrezi banii prin cont, si te duci doar sa ridici masina, prezinta pe site la ei toate masinile cu toate defectele care le au, sunt firma de leasing

Da ce preturi au :download:

La automata n-am inteles care e treaba cu schimbatorul. De ce difera nuca la modele atat din 2010 cat si 2011. O fi optiune?

De exemplu diferenta dintre http://home.mobile.de/DELUXEAUTOMOBILE#des_191583754 si http://home.mobile.de/V-MOTORS#des_191835032.

Da ce preturi au :download:

Au si preturi ok dar daca vrei dotari sare de 24k...un f10.

• Downvote 3

La automata n-am inteles care e treaba cu schimbatorul. De ce difera nuca la modele atat din 2010 cat si 2011. O fi optiune?

De exemplu diferenta dintre http://home.mobile.de/DELUXEAUTOMOBILE#des_191583754 si http://home.mobile.de/V-MOTORS#des_191835032.

Au si preturi ok dar daca vrei dotari sare de 24k...un f10.

Prima e cutia care vine si cu padele la volan. Recomand cutia automata de pe f-uri. E foarte rapida

Nu are nicio legatura nuca aia cu padelele sau cu tipul cutiei. Nuca respectiva e pur si simplu o optiune de design. Ca si cum ai alege la manuala nuca M in loc de nuca normala.

Asa zici? eu stiam ca una-i sport, cum zicea si colegul de mai sus, cea din primul link, are si buton sport, cam toate care au "nuca" respectiva.. Si cealalta cutie automata simpla, si nu are butonul sport..

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.