Jump to content

BMW 318d E90 2008

Andrei_VUV

Recommended Posts

In bucuresti cam greu cu acel consum 7-7.5, poate doar in weekend. Am acelasi motor pe 1 si la inceput cand mergeam mai linistit era undeva pe la 9% dar acum este 10-11%. Nici nu merg prin zone libere dar este acceptabil.

Depre yala nu prea pot sa imi dau cu parerea, este posibil sa treaca asa cum a aparut. Si la mine intr-o zi nu mai mergea CD-ul, orice faceam nu se aprindea (era afista numai data si ora) dar si-a revenit dupa cateva ore cat a stat in parcare.

Am rezolvat azi cu inchiderea centralizata. O siguranta de 15A era arsa si am inlocuit-o.

Si am mai inlocuit una care era cam afumata si parea ca n-o sa mai tina mult (tot de 15A).

Cealalta de 30A era ok. Iar in total sunt 3 sigurante fizic desi in lista erau trecute 4.

Cauza cred ca a fost urmatoarea : eu am tot obisnuit sa deschid si sa inchid geamurile din telecomanda si tinand atata apasat probabil ca circuitul ala a avut un pic de suferit si o siguranta a cedat. Asa ca pe viitor o sa am grija cu asta. Bine ca n-a fost altceva mai complicat.

Dar tu de ce ti-ai luat de LCI? Lumineaza mai uniform AE-ul la cele non LCI daca pui niste leduri de la angelibright,se vad super.

Se aseamana cu ledurile OEM de pe noile serii F. Si ca putere si ca look.

:)))) Ca arata mai bine, si am facut upgrade si la M-pack.

Am verificat acum pe online-teile.com - 866euro cu tva 19% inclus dar fara transport. Deci undeva aproape de 900euro buc.

Transportul e de 27euro pt o buc (tarif pt ce e pana in 5kg , farul are 2.64kg).

Daca-l iei din tara de la Bavaria sa zicem ,pretul cred ca sare de 1000eur buc.

Cu 500euro iei SH.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.