Jump to content

Cumpar diverse pentru E39

Recommended Posts

Lista cu ce m-ar interesa pentru un E39 - 525d - 163CP - 2001 facelift sedan

- jante 17" star spoke 81 cu anvelope vara (sau un alt model frumos pe 17" sau chiar 18")

- cheder usa stanga fata (cel care vine pe caroserie) - nou sau in stare impecabila

- capac plastic filtru ulei (sau carcasa cu totul)

- footrest original in stare buna

- nuca schimbator in 5 trepte (de M sau nu) - de preferat varianta cu piele si piano black, dar merge si cea full piele (exclus short)

- plafon negru pentru modelul cu trapa - inclusiv plasticele de la centuri si ce mai e negru

- scaune sport / confort negre (piele sau nu) - neaparat cu incalzire si bancheta rabatabila

- volan M cu comenzi (nu stiu sigur daca al meu e single stage sau dual stage) - cum as putea sa-mi dau seama?

- pachet M (bara fata / bara spate) - cu senzori de parcare ambele

- ecran navigatie 16:9 (de preferat cu CD) + module aferente + cabluri necesare + sine montaj in portbagaj

- clipsuri prindere covorase velur - 8 bucati

Daca imi mai trece ceva prin cap, completez pe parcurs :) Accept si schimburi + diferenta cu ce am eu acum pe masina.

Imi puteti trimite preturi / oferte / poze si pe mail mikken_rom@yahoo.com

Merci

• 2 weeks later...

Adaug DSP la lista:

- jante 17" star spoke 81 cu anvelope vara (sau un alt model frumos pe 17" sau chiar 18")

- cheder usa stanga fata (cel care vine pe caroserie) - nou sau in stare impecabila

- capac plastic filtru ulei (sau carcasa cu totul)

- footrest original in stare buna

- nuca schimbator in 5 trepte (de M sau nu) - de preferat varianta cu piele si piano black, dar merge si cea full piele (exclus short)

- plafon negru pentru modelul cu trapa - inclusiv plasticele de la centuri si ce mai e negru

- scaune sport / confort negre (piele sau nu) - neaparat cu incalzire si bancheta rabatabila

- volan M cu comenzi (nu stiu sigur daca al meu e single stage sau dual stage) - cum as putea sa-mi dau seama?

- pachet M (bara fata / bara spate) - cu senzori de parcare ambele

- ecran navigatie 16:9 (de preferat cu CD) + module aferente + cabluri necesare + sine montaj in portbagaj

- clipsuri prindere covorase velur - 8 bucati

- sistem complet DSP

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.