Jump to content

pierde ulei

uniq

Recommended Posts

Am un bmw 318 e46 fl, si nustiu cum sa scap de o problema. am nevoie d eun ajutor. Pierde ulei pe la capcul de ulei de sus de la motor, tin sa spun ca l-am schimbat cu altu nou. si nu e nici o diferenta tot la fel curge... daca cineva ma poate ajuta cu o solutie!!! Multumesc Edited by uniq

Am un bmw 318 e46 fl, si nustiu cum sa scap de o problema. am nevoie d eun ajutor. Pierde ulei pe la capcul de ulei de sus de la motor, tin sa spun ca l-am schimbat cu altu nou. si nu e nici o diferenta tot la fel curge... daca cineva ma poate ajuta cu o solutie!!! Multumesc

lipel cu niste silicon,,,sau cu niste super glue

Ideea este foarte simpla. Nu ai raspuns la intrebarile legate de provenienta atat a garniturii cat si a capacului. In ceea ce priveste garnitura recomand Elring sau Reinz (eu am pus si una si alta) iar despre capac probabil l-ai luat OEM.

In momentul in care schimbi acea garnitura trebuie sa cureti foarte bine pe tot traseul de imbinare dar avand in vedere ca ai luat si capac este lesne de inteles ca acolo este curat.

Ca sa inteleg corect ai schimbat garnitura si tot iti curgea, apoi ai luat si capac nou, acum vin si te intreb, ai pastrat garnitura "nou" pusa ? O alta intrebare ar fi, cum ai strans suruburile ? Le-ai strans in spirala din centru ? Le-ai strans dintr-o parte in alta ? Le-ai strans cum ti-a venit tie la mana ? Le-ai strans pana la refuz ?

Raspunde la fiecare intrebare si ne lamurim.

Edited by CatuXXX

Stie careva , cu ce forta de Nm trebuie stranse suruburilede la capacul culbutori (pt. un E39 520i M54)? La mine a inceput sa musteasca iar pe la un surub dupa nici 1 an de la schimbarea setului de garnituri capac culbutori (Elring) si am mai strans suruburile un pic. Cel la care era ulei mi s-a parut ca l-am mai strans chiar usor . Am auzit ca au un opritor ca sa strangi la maxim . Sa mai strang pana nu mai pot fi stranse (adica pana la opritor) sau sa strang cu dinamometrica (dar nu stiu la cati NM)?