Jump to content

Intrebare jante e90

inner

Recommended Posts

Salut!

Am o intrebare si poate ma puteti ajuta. Vreau sa-mi iau un set cauciucuri de vara si vreau sa le pun pe jantele originale ale masinii, E90 2007. Momentan pe aceste jante sunt puse cauciucuri de iarna 205/55/R16, iar cele de vara care vreau sa le iau sunt 225/50/R16. Cum pot sa verific daca ce se potrivesc pe janta cele de vara?

M-am uitat dupa J inscriptionat pe janta, insa in jurul ventilului este scris asa: KBA 46549. Am dat o cautare pe google dupa numarul asta insa nu a gasit nimic concret.

Stiti vreun site unde pot cauta modelul de janta in functie de seria asta?

Mentionez ca jantele sunt originale BMW.

aha, ok. N-am stiut de treaba asta, tocmai de asta am intrebat. Deci ideea ar fi sa-mi iau si alte jante, nu? :)

Stii cumva un site unde pot sa vad modele de jante originale bmw? ca am cautat in ultimele 2 ore si tot siteuri de tunning gasesc.. si nu prea sunt genul asta de om :)

no pai atunci situatia devine interesanta :)

Sincer sa fiu ma tenteaza sa-mi iau si un set de jante da` e cam greu cu banii, deci probabil o sa ma rezum la cauciucuri.

Bogdane, in poza care ai pus-o arata chiar ok.

Mie mi-e frica doar sa nu ma depaseasca un 225/50/R16 cand merg dimineata la serviciu :)

C.sainz, tu zici ca ar merge insa nu e chiar recomandat, nu? sau am interpretat eu gresit :rolleyes:

C.sainz, tu zici ca ar merge insa nu e chiar recomandat, nu? sau am interpretat eu gresit :rolleyes:

Eu zic asa: tu ai vrut sa afli ce recomanda PRODUCATORUL, pentru modelul E90, in legatura cu jantele de 16", OEM. Si, ti-am spus ce recomanda.

Acum, ai 2 posibilitati: ori iei anvelope potrivite (ca la carte), ori le montezi pe cele de 225. Nu vor sta chiar ca la carte, dar nici nu se intampla ceva rau. Asa ca, ....

Am inteles.

mersi mult de raspunsuri si lamuriri. O sa ma gandesc la ce o sa fac, cert e ca trebuie sa-mi schimb cauciucurile, altfel le fac praf pe astea de iarna care inca (!) le am puse.

Mersi fain de ajutor! :thumbsup:

Bogdan,

pe stalp ultima dimensiune pt R16 e 225/50.

Edited by inner

Nu am spus ca minte; am spus ca eu pot arata ceea ce spun. Atat.

Dar, cred ca discutia asta in contradictoriu nu-si are sensul. Poate pune ce vrea. Eu am arata ce scrie la manual.

Alex WLY, merci. Pe style 155 s-a pus, intr-adevar, 225/50 :thumbsup: