Jump to content

Curse legale

bara_ac

Recommended Posts

... gand sa bag ceva bani in chestia asta... interesat sau neinteresat, depinde de situatie....

Am in gand doua lucruri: legal racing pe strazile patriei si legal racing pe o pista proprietate privata.

Cam ce trebuie sa stiu pe aceste subiecte? Cu cine trebuie sa vb de autorizatii?

Stie cineva pe acest subiect? Sau ... e cineva interesat de un parteneriat, in care planificarea conteaza mult?

In fine...

nu as vrea sa te descurajez dar e mult prea multa bataie de cap ca sa faci ceea ce vrei tu plus ca sunt cluburi gen Legal Racing care se ocupa de curse de la inceputul lor si tot nu reusesc o organizare buna nici macar acum dupa cativa ani.. si asta se datoreaza in mare parte lor dar si concurentilor care nu respecta indicatiile organizatorilor..

una peste alta, eu zis ca nu merita sa te bagi..

nu as vrea sa te descurajez dar e mult prea multa bataie de cap ca sa faci ceea ce vrei tu plus ca sunt cluburi gen Legal Racing care se ocupa de curse de la inceputul lor si tot nu reusesc o organizare buna nici macar acum dupa cativa ani.. si asta se datoreaza in mare parte lor dar si concurentilor care nu respecta indicatiile organizatorilor..

una peste alta, eu zis ca nu merita sa te bagi..

167637[/snapback]

nici daca ai un teren... nu ca l-as avea... in care sa faci ce vrei tu cu el... gen: o pista de "alergare" atat pamant cat si asfalt (cel putin 400+100 de metri)... imprejmuit cu gard... cu cateva, poate, scaune intr-o tribuna...

si totul proprietate personala sau in parteneriat cu unul-doi parteneri in care sa faci ce te trece capul si sa vina cine vrea si vrei...

desigur ca am uitat paza... trupe MAI sau privati...

regulile tale...

pista ta...

si nu numai curse... orice.

nu stiu in ce revista am citit... era parca vorba de un leon (galben) si de reporter care a alergat masina pe asa ceva... asa cum vroia el...

sau poate erau doar vise de-ale lui...

in fine. eu de asta voiam sa vorbesc...

de spiritul unui condus, nu pentru BASIN@SI, ci pentru COVRIGARI...

mie mi se pare ca la cursele de astazi... e vorba de altceva... nu stiu cati sunt de acord cu mine, dar io vad cursele de azi mai mult asa:

1. vrem sa fim in rand cu "lumea" cand vine vorba de masini si tuning

2. toti momarlanii care simt briza asta, vor sa fie "cool" si sa intre in astfel de anturaje. deci mai mult pentru impresie...

acum SPER ca nu trebuie sa imi dati in cap ca am zis asta... e impresia mea...

mie mi se pare ca la cursele de astazi... e vorba de altceva... nu stiu cati sunt de acord cu mine, dar io vad cursele de azi mai mult asa:

1. vrem sa fim in rand cu "lumea" cand vine vorba de masini si tuning

2. toti momarlanii care simt briza asta, vor sa fie "cool" si sa intre in astfel de anturaje. deci mai mult pentru impresie...

acum SPER ca nu trebuie sa imi dati in cap ca am zis asta... e impresia mea...

167675[/snapback]

iar din ce am spus mai devreme se poate contura un club... care poate ajunge sa faca legal racing pe strazile din ce in ce mai putin gaurite, dar la fel, poate mai mult, de neincapatoare

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

Prin folosirea acestui site, sunteti de acord cu Terms of Use. Gasiti aici Guidelines. Politica de cookies: We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.