Jump to content

E36

Cristi B

Recommended Posts

Masina mea...

E36 318is din 1996, sedan, culoare bostongrun metallic, motor M44, 140cp, 200.000 km.

Trapa electrica 2 pozitii, geamuri fata electrice, scaune recaro cu reglaj lombar, airbag sofer/pasager, faruri cu lupa, OBC 18 butoane, volan si schimbator piele recent refacute, cotiera, pachet lumini(plafon/picioare), bancheta spate cu ski sac, cotiera si tetiere, inchidere centralizata telecomanda/buton consola centrala, oglinda retrovizoare anti xenon chinezesc, oglinzi electrice/incalzite, instalatie "COP".

Pozele...

post-14794-0-56723800-1335341474_thumb.jpg

post-14794-0-49620400-1335341509_thumb.jpg

post-14794-0-82648000-1335341532_thumb.jpg

post-14794-0-31563500-1335341544_thumb.jpg

Cu interiorul e alta poveste :)

Momentan caut fete de usi....cea de pe usa soferului am demontat-o....ma gandeam sa o retapitez.

Am ajuns la concluzia ca mai bine iau altele.

Asa ca daca stie cineva 4 fete de usi, sedan, cu piele pe mijloc....sa ridice mana sus!

In plus scaunele fata sunt diferite de bancheta spate :)

Am pus recent scaune fata recaro, bancheta spate a ramas in varianta originala.....oricum o masacreaza ala micu....am zis ca pe moment ramane asa....interior pestritz!

O sa fac niste poze in weekend...dupa ce o spal.

Mda...Boston Gruen metallic :)

Pozele astea sunt mai vechi...de atunci avem faruri cu lupa, iar jantele astea au ajuns prin Craiova...

Faina masina, vezi ce e cu urmele alea de la gaurile pt cric, sa nu-ti intre rugina prea rau, e boala clasica la e36.

Mi-au laudat la vulcanizare jantele de la tine, doar 5 g de plumb a avut nevoie una dintre ele, practic ia un plumb mic si-l taie pe jumate :D .

Edited by mihai vigariu

Faina masina, vezi ce e cu urmele alea de la gaurile pt cric, sa nu-ti intre rugina prea rau, e boala clasica la e36.

Mi-au laudat la vulcanizare jantele de la tine, doar 5 g de plumb a avut nevoie una dintre ele, practic ia un plumb mic si-l taie pe jumate :D .

Urmele alea sunt de la vaselina pe care am aruncat-o eu pe acolo. A curs putin.

Masina nu are rugina.....avea niste puncte mici dar le-a dat delete! :)

Sa folosesti sanatos jantele!

• 2 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...