Jump to content
Intalnire BMW Club 2025, hai si tu! Acum votam locatia si luna cand va avea loc. ×

Hello everybody

Psycho

Recommended Posts

Salutari tuturor

Tocmai am intrat si eu in randul vostru, atat al forumistilor cat si al posesorilor de BMW.

Am proaspat cumparat un BMW 316i din '98, cod E36 (cred).

Momentan va dati seama ca sunt cu ochii cat cepele, dar sper cu timpul sa mai invat cate ceva si sa nu mai pun intrebari idioate :blink:

Momentan vreau sa fac schimbul de ulei, am citit toate cele 19 pagini ale forumului ULEIURI si pana la urma am ales Castrol 10w60 RS. Eu in general sunt tipul DIY, deci in nici un caz pt niste lichid de frana sau un ulei nu o sa ma duc la service. Asadar, uleiul o sa-l schimb chiar eu si chiar azi, dar nu m-am lamurit cum fac sa resetez computerul, adica cum il fac sa se prinda si el ca am schimbat uleiul.

Daca stiti cum as putea face acest reset as fi recunoscator sa-mi ziceti si mie.

Multa bafta si topicuri interesante!

P.S. Sunt din Iasi, deci daca se fac divesre intalniri sunt si eu amator.

Bine ai venit :blink:

Vezi ca e cineva care aduce Castrol RS 10w60 original la bani putzini, cauta.

167502[/snapback]

Am cumparat deja uleiul de la Autocenter (sunt din Iasi), dar ma interesa dupa ce schimb uleiul cum fac sa resetez calculatorul....

Da, pt ca eu sunt sofer de Dacie.... Inca nu sunt obisnuit cu masina si sar de multe ori (neintentionat) de 4.500 de ture.... (bine... uneori si intentionat... :blink:)

167901[/snapback]

PAI LA bmw e mai acceptabil supraturarea motoarelor decat la dacii...banuiesc ca sareai cam de 3 set motoare/an??? ...oricum,bine ai venit si la mai mare!!!

PAI LA bmw e mai acceptabil supraturarea motoarelor decat la dacii...banuiesc ca sareai cam de 3 set motoare/an??? ...oricum,bine ai venit si la mai mare!!!

168575[/snapback]

Multumesc pt welcome!

La Dacie chiar nu am schimbat nici un set motor... si am cam tras de ea... batranica, saraca, dar tot am mers cu ea cu 140km/h... eh... ce vremuri... si cat tupeu :blink:

Momentan vreau sa fac schimbul de ulei, am citit toate cele 19 pagini ale forumului ULEIURI si pana la urma am ales Castrol 10w60 RS.

167501[/snapback]

Pentru 316i ai ales RS,in urma citirii topicului :)

Cand am timp trebuie sa citesc si eu topicul sa vad ce se recomanda pentru a mea :blink:

ps

Apropo,un sfat daca imi permiti,in general informatia pe un forum public valoreaza exact cat costa :)